tisdag 24 november 2009

Storstädning i lådan

Imorgon är det CSN och storhandling som gäller. Något som verkligen borde inhandlas är några tvättservetter eller något att tvätta av alla sexleksaker med. De är rätt sunkiga vid det här laget, fulla med intorkad fittsaft och hår. Tur att man inte använder dem i dagsljus så ofta... Vi funderar på att sy små fodral till de rackarna för att skydda dem lite. Visst borde man kunna tvätta de som inte har något batteri i diskmaskinen eller vad tror ni?

/A

5 kommentarer:

  1. men tjejer...förlåt ni e väll inte seriösa...:)ända ni ska tvätta leksakerna i är en enkom rengöring för de typer av material...material så som latex, silikon, jelly, pvc mm...allt annat torkar ut materialen...så det bildas små spricker och där sammlas det bakterier...som i luften odlas med andra bakterier...och problem med underlivet kan uppkomma...torra slemhinnor, små spricker, fel på ph-värdet...svamp mm... så köp fortast möjligt...skölj me vatten sen smörja me rengöringen... lycka till...

    SvaraRadera
  2. Tjejer, under inga omständigheter ska man tvätta sexleksaker i diskmaskinen. Det kommer fullständigt att förstöra dem oavsett om de har batteri eller ej. Det spelar ingen roll vad de är gjorda i - gummi, silikon, etc - de kommer att bli fullständigt förstörda.

    Man ska helst rengöra dem med för ändamålet avsett medel, eller använda mild tvål och vatten och noga torka dem efteråt.

    Det enda man ska stoppa i diskmaskinen är smutsig disk! :)

    SvaraRadera
  3. shit, jag som knappt rengör :)....... måste bli bättre ..

    SvaraRadera
  4. Tack för alla tips! Det blir en sex-leksaks-rengöringsdag i samband med vecko städningen.

    SvaraRadera
  5. vi tvättar våra med ljummet vatten och lite skonsam tvål efter varje användning. det kanske inte sker precis efter men använder aldrig de igen utan att ha tvättat de :)

    vi är hängivna läsare av eran blogg!
    vi uppskattar den mycket!

    SvaraRadera