fredag 20 november 2009

Fredagsmys

Ikväll har vi haft fredagsmys, god mat, idol och christmas with the Simpsons. Vi börjar få jul stämning trots saknaden av snö. Men en grön rätt ful men charmig ljusslinga inhandlades! Vi ska pynta till tusen hade vi tänkt.
På tal om någonting annat, A har gått runt och kliat sig mellan benen hela dagen. Sen tvingar hon mig att klia också. Eller tvinga och tvinga. Hursom, det är alltid så efter mensen, någon annan som har samma problem?

/Y

2 kommentarer:

  1. svamp...kallas det...under mensen så blir slemhinnorna extra torra å kännsliga...så svamp e väldigt vanligt...har man tex binda så blir det ännu värre än vid användning av tampong eller menskopp...(en bra uppfinning) du skulle kunna smörja med anntingen svampsalva för underlivet för att ta bort det eller smörja med BRA silikonglidmedel (ej klick) gärna med e vitamin tex pjur women eller eros for women (eller vad den heter) då tar det bort klådan och det läker ut av sig själv....självklart att sova naken eller i bomulstroser...inte använda tajta jeans eller cyckelbyxor mm...det blir då fuktigt i underlivet å det kan bli värre... om ni har mer frågor så kan ni maila...ni har ju min mail...

    SvaraRadera
  2. Jo jag tänker också att det är något sånt, men det brukar bara vara i en dag sådär och sen går det över av sig själv. Fördelen är att jag kan få Y att klia åt mig också :)

    SvaraRadera