tisdag 9 februari 2010

Strumpsex

Jag har alltid tyckt att sex med strumpor på, det är det väl ingen som har? Men så träffade jag Y och vidgade mina vyer. Det är inte så att hon har någon strumpfetisch, även om jag nog trodde det det först halvåret, utan hon fryser bara väldigt lätt om fötterna. När hon har duschat är det ofta det första hon sätter på sig. Så ibland när man kommer in i sovrummet står hon där spritt språngande naken, fast med strumpor. Det är någonting som jag aldrig trodde jag skulle gå igång på men hon är så fruktansvärt söt på ett nästan komiskt sett i sina strumpor. Jag har skojat ett tag om att när Y fyller år ska vi ha strumpsex, det vill säga vara helnakna båda två förutom på fötterna. Nu är hennes födelsedag strax här så vi körde genrep idag, för att få in rätt strumpkänsla. Dock var det bara Y som hade strumporna på. Jag förstår knappt hur hon hade tid att ta på dem mellan duschen och sängen.

Vad tycker ni, strumpor av eller på?

/A

6 kommentarer:

  1. Haha, jag har alltid strumporna på :) Tänker inte ens på det, jag är så van. Andra har påpekat det och höjt lite på ögonbrynen dock, haha.

    SvaraRadera
  2. Tjejen som jag har ihop det med nu fryser också väldigt lätt om fötterna, så där är det strumpor som gäller! På senaste tiden har jag glömt att ta av mig dem. Det kom liksom annat i vägen, så det kändes inte så prioriterat ;)

    //en annan A

    SvaraRadera
  3. det är jättekonstigt det där, min flickvän brukar ha strumporna på ibland, men då brukar jag säga åt henne att ta av sej, har man sex ska man vara helt naken helst, det är ganska osexigt att ha strumporna på sej, fast ibland om man kör en snabbis händer det ju att man inte hinner ta av sej alla kläderna så då gör det ju inget om strumporna är på.

    SvaraRadera
  4. Jo jag brukar också få Y att ta av sig sina, i alla fall om man är helt naken i övrigt. Men ibland får man väl offra sig :)

    SvaraRadera
  5. jag gillar tjejens fötter, alltså jag är ingen fotfetischist men de är så små och söta, så hon får gärna ta av sej strumporna. vägra strumpor i sängen!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker tunna strumpor är sexigt, gärna strumpor på i sängen!

    SvaraRadera