tisdag 9 februari 2010

Inlåsta

Nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet medan min morgontrötta flickvän ligger och drar sig i sängen. Högst upp på min önskelista nu står en dag då vi båda är helt lediga och knappt lämnar sängen/soffan på hela dagen. Bara en massa under-filt-mys. Vi har ju som sagt våra sambosöndagar, då vi bara ska umgås med varandra. Det har vi gjort också men de senaste har ändå varit mycket spring känns det som. Till helgen ska vi tusan låsa in oss!

Förresten så håller vi på att fila på ett experiment, ett rätt så förutsägbart experiment men ändå. Håll utkik på bloggen!

/A

3 kommentarer:

  1. det verkar ju ändå som ni har rätt mycket tid för varandra ändå, ni kanske båda pluggar,lr? för när båda jobbar heltid så ser man knappt varandra, särskilt då dagar man själv jobbar natt. när man går och lägger sej går sambon upp och vice versa.

    SvaraRadera
  2. Jo vi pluggar, så vi är ofta hemma samtidigt men då måste vi ändå plugga så det blir att man sitter bredvid varandra i soffan med varsin dator. Men usch ja, tidigare när vi jobbade kändes det som om vi bara sov ihop. Y hade visserligen världens sämsta arbetstider men ändå.

    /A

    SvaraRadera
  3. huvudsaken är ju iaf att ni får vara nära varandra, även om man gör olika saker så är det ju ändå skönt att ha varandra i närheten.

    SvaraRadera