torsdag 21 januari 2010

Jäkla feminist porr..

Ikväll såg vi Dirty Diarys. Den som alla snackar om, ni vet. I början var den väl fin, inte upphetsande men fin på något sätt. Men jag har ju som sagt sovit någon annanstans inatt och vi har varit ifrån varandra och saknat varandra lite grann. Så efter några kortfilmer börjar vi bli upphetsade på riktigt, men vi skulle genomlida hela filmen som var bra; Men är man sprängkåt och de enda man vill är att fortsätta i sängen så är 5 sek en evighet!
Vi såg hela filmen, därefter sprang vi näst intill till sovrummet och knullade som galningar. När vi sedan är färdiga och ska klä på oss ser vi att grannen desperat försöker undvika att titta genom sitt köksfönster som är mittemot vårat sovrumsfönster. Man ser riktigt hur hon kollade läget ungefär. Samma grannar brukar vi vinka till lite då och då eftersom man ser dom väldigt tydligt. Och nu har dom sett oss väldigt tydligt. Så jag säger det igen, jäkla feministporr som snart får oss vräkta ;)
Fast, dom vet ju inte vilka vi är och om dom skulle läsa denna blogg så ber vi om ursäkt och skyller på "Flasher Girl" som inspirerade oss undermedvetet.

Hänt er någongång?

/Y

3 kommentarer:

  1. Haha, känner igen det där ;) Inte lika allvarligt för oss dock. Vi bor i en 1:a där hela vardagsrummet/sovrummet har STORA fönster. Mitt emot bor en granne som väldigt ofta är ute och röker när vi har sex, vi undrar om det bara är ett sammanträffande eller om han verkligen ser? :P We´ll never know, hahaha!

    SvaraRadera
  2. Nja det känns ju liite för lägligt för att det ska vara en slump haha.

    SvaraRadera
  3. Så nu, alltid fördragna draperier ;)

    SvaraRadera