lördag 9 oktober 2010

Med lite perspektiv så är detta ett löjligt problem..

Igår tog vi i lite extra och åt ute på fin restaurang. Den är relativt nyöppnad med ekologiskt i fokus. Maten var verkligen god och vi avslutade middagen med några coctails. Måste erkänna att vi hade en baktanke med just valet av restaurang, vi funderar på att ha bröllopet där nämligen. En urmysig källarmiljö, trevlig personal och god mat.. Ja, det låter lovande :)

Vi pratade vidare om sommarhus köpet också, kom fram till att det kommer alltid att finnas objekt där uppe till bra pris. Men eftersom en resa till England står på schemat i vår, liksom bröllop till sommaren och bröllopsresan som går till New York i höst... ja, ni fattar ju. Dessutom åker vi till Berlin om två veckor.. Det är inte bara ekonomin som är grejen, vi kommer ju aldrig att ha tid att vara där. Och risken är ju att man känner sig tvingad att åka dit bara för att, men vi tycker ju om att resa.. Hmm. Dagens I-lands problem?
Så vi skjuter nog på det för den här gången, men det kommer att bli av. Det har jag på känn ;D

Puss och Hej!

/Y

4 kommentarer:

  1. By the way, jag har inte kvar min gamla blogg längre (flatliv)så ni kan ta bort den från listan så kan ni lägga till min nya *blink blink*

    SvaraRadera
  2. Gärna det :) Vad har du för adress till din nya blogg?

    SvaraRadera
  3. Aha stod den inte under kommentaren? det är htp://rewritable.soclog.se

    SvaraRadera
  4. förlåt, http://rewritable.soclog.se, missade en bokstav där fast ni klurade säkert ut det själva :p

    SvaraRadera