måndag 8 november 2010

Kärlek

När man är riktigt, riktigt kär och känner att man har världens bästa flickvän känns det ibland svårt att förstå att de flesta andra par förmodligen känner samma sak för varann som vi gör. Det är svårt att inse att man inte är ensam med sin fantastiska kärlek. Vilket ju faktiskt är bra, blir ju inte mer lycklig för att andra är mindre lyckliga.

Fast det känns ändå som att jag är mest kär i hela världen.

/A

4 kommentarer:

  1. hej hej, har inget med inlägget att göra men, jag har vart ledig i dag medans min tjej som jobbar natt sovit. så då kollade jag runt efter lite dokumentärer som kunder roa mig.
    Hittade denna på svt play under dokumentärer; 1700-talets homosexuella Europa.
    Grymt kul och intressant, fick veta en del jag inte haft ngn aning om men men, ett tips om ni inte har sett den. Den gick på tv för ett tag sedan tydligen.

    /Ida

    SvaraRadera
  2. Det finns nog hur många som helst som känner så för sin partner. Jag har varit med min tjej i över 6 år och jag är fortfarande kär. knepet är nog att man inte låter vardagen ta över.

    SvaraRadera
  3. Ida: Ska kolla in det, lät intressant!

    Jempa: Jo, det är klart att det finns andra par som har det så. Förhoppningsvis känner alla par så, men ibland kan det nog vara svårt att ta in att man kan känna så..

    /Y

    SvaraRadera
  4. alla känner inte så, många har bara en partner just för att de inte kan vara ensamma så det är inte alltid som känslorna finns där, tyvärr.

    SvaraRadera