tisdag 24 augusti 2010

Shopping

I veckan har jag och Y gått och spanat på lite nya tillskott till vår leksakslåda. Dels en mini-Rabbit till mig, eftersom jag är för trång för vår vanliga och dels en g-punkts dildo. Alltså en kortare dildo som ska trycka mot g-punkten. När lönen kommer nu i veckan så får det bli en shoppingrunda i sexaffären! Vi har även varit en runda på IKEA och handlat batterier samt kom på att i stort sett det enda vi har batterier till är våra vibratorer.

/A

3 kommentarer:

  1. Vi köpte en g-punktsstav för ett tag sen och den är skön men vi har inte riktigt hittat rätt ännu. Skulle vilja ha en sån där fantastiskt omvälvande g-punktsorgasm som känns i hela kroppen, om dem nu finns alltså. Men har svårt att koppla bort känslan av kissnödighet. Har någon av er fått g-punktsorgasm någon gång?

    SvaraRadera
  2. Jag är som sagt rätt trång och därför inte så förtjust att ha saker i mig, så för min del blir det klitorgasmer vilket duger alldeles utmärkt åt mig :) Flera av dem har varit precis som du beskriver, att det känns i hela kroppen och man bara skakar. Vi är ju alla olika och får nog den "ultimata" orgasmen på olika sätt. Sen har jag hört att kissnödighetskänslan brukar försvinna efter ett tag om man fortsätter försöka?

    SvaraRadera
  3. Det har jag också hört men hittills inte märkt av. Men jag får väl fortsätta försöka! :)

    SvaraRadera