söndag 29 maj 2011

Då vs nu

När vi väl bestämt oss för att börja blogga igen har Blogger strulat som tusan. Men nu lyckades jag minsann logga in så jag får väl passa på att skriva något.

Jag sitter här och funderar hur stor skillnad det är att var sambos i en stor lägenhet jämfört med vår förra plutt. Idag har vi båda haft en slö dag. Y har spelat Sims och jag har slötittat på TV, fixat iordning min syhörna, yogat och läst. Detta knappt utan att ses, jag har gått förbi datorn ibland och pussat på henne men annars har var och en gjort sitt. När vi nu satte oss i soffan tillsammans fick jag en känsla av att jag hade saknat Y idag och det blev så där extra mysigt att kramas och pussas. Den känslan hade jag aldrig innan om vi båda hade varit hemma hela dagen. Och det är verkligen en härlig känsla.

lördag 21 maj 2011

Hej hopp!

Y berättade att hon hade skrivit ett inlägg så jag får väl också dra mitt strå till stacken. Det har verkligen varit en tuff vår med mycket slit, jobb och alldeles för lite kvalitetstid med varandra. Men allting börjar ljusna och även jag är peppad på att börja blogga igen. Vi har hela våren planerat ett stort event som går av stapeln i helgen. Det har tagit upp väldigt mycket tid och gjort att det känns som om vi ofta faller in i rollen som kollegor istället för flickvänner. Men nu är det snart över och det ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag har saknat att ha min fina tjej för mig själv.

/A

fredag 20 maj 2011

Plötsligt händer det

Idag är en bra dag. Jag hade inte planerat att börja blogga här igen just idag, men det känns riktigt riktigt bra just nu! Våren har gått otroligt fort, eller rättare sagt försvunnit. Känns som att vi båda två har haft en stressig och tuff tid ett par månader. Men nu knackar sommaren på dörren och jisses vad vi ser fram emot den!

I Juli ska vi gifta oss, inbjudningarna är skickade och lokal bokad. Den mer exakta planeringen börjar på måndag av olika skäl och självklart kommer bloggen att handla mycket om just bröllopet.

I år har vi bestämt oss för att besöka Stockholm Pride, ingen av oss har varit på detta spektakel tidigare så förväntningarna är höga.

En ny familjemedlem har flyttat in, en liten vovve från Spanien har vi adopterat. Hon är en riktig tant-charmare och älskar barn.

Vi har flyttat. Spenderade besparingarna på en bostadsrätt, så nu bor vi i en rymlig fyra med utsikt över både skog och stan. Ni som följt oss vet att vi tidigare bodde "trångt" i en liten tvåa, vi trivdes men det kändes som att det var dags att byta upp sig.

En kort sammanfattning av vad som hänt sedan sist.
Vi höres!

/Y