söndag 29 augusti 2010

Händig är het

Idag har vi fixardag här hemma. Vi for och köpte skenor så att vi kunde hänga upp ett par hyllor på väggen och passade samtidigt på att uppdatera verktygslådan med lite borrbits och annat. När vi ändå kände oss så sjukt händiga köpte vi varsitt par snickarbyxor också. Jag tycker att det är sjukt hett med en tjej i arbetsbyxor och ett tajt, vitt linne. Y delar min fetisch och nu sitter vi här i soffan i våra nya byxor och spanar på varandra. Först måste vi till ICA men sen ska här skruvas och borras lite.

lördag 28 augusti 2010

Hem ljuva hem

Då är vi tillbaka i hemmets trygga vrå. Denna resan varken började eller slutade särskilt bra men på det stora hela var det roligt att komma iväg. Nu har dessutom saker ordnat upp sig så allt är toppen igen. Efter att ha suttit i bilen hela dagen igår är vi nu rätt slitna och spenderar dagen i soffan. Det får bli ett längre inlägg senare, nu måste jag gå och duscha för att få upp värmen lite. Vår lägenhet var iskall när vi kom hem igår och jag är fortfarande inte helt varm.

/A

tisdag 24 augusti 2010

Shopping

I veckan har jag och Y gått och spanat på lite nya tillskott till vår leksakslåda. Dels en mini-Rabbit till mig, eftersom jag är för trång för vår vanliga och dels en g-punkts dildo. Alltså en kortare dildo som ska trycka mot g-punkten. När lönen kommer nu i veckan så får det bli en shoppingrunda i sexaffären! Vi har även varit en runda på IKEA och handlat batterier samt kom på att i stort sett det enda vi har batterier till är våra vibratorer.

/A

fredag 20 augusti 2010

Tyst som en mus..

När vi är på besök hos mina föräldrar kan vi välja att antingen tränga ihop oss i en 90 cm säng eller så får en sova på en madrass på golvet. Hursomhelst har vi alltid lite morgon- och kvällsgos så det fungerar rätt bra att sova var för sig. Igår låg vi och kramades i sängen innan vi skulle somna. Y började smeka mig utanpå trosorna innan hos kröp längre ner och drog av dem. Hon slickade mig och jag kom så satans hårt. Med föräldrar och lillebror i samma lägenhet gällde det att försöka vara tyst, vilket inte är min starka sida i sängen. Jag älskar att få skrika och stöna, men samtidigt är det lite spännande att behöva vara tyst också..

/A

måndag 16 augusti 2010

Någonstans i Sverige

Efter några timmar på akuten, av skäl vi kan ta en annan gång, mitt i natten blev vår resdag något försenad och därför spenderar vi nu natten på ett väghotell i mellansverige. Hett hotellsex? Nja, men mysig hotellsömn och L-word!

Imorgon far vi vidare mot vårt mål.

/A

söndag 15 augusti 2010

Ändrade planer

Nu blev våra reseplaner lite ändrade, vi åker imorgon på morgonen och lämnar våra kissemissar hemma. Under omständigheterna så blir det bäst så.

A har slutat jobba för den här gången, så nu har vi en fri kväll.
Blir nog en lugn kväll med film och mys. För ovanlighetens skull ;)

/Y

lördag 14 augusti 2010

Hej hopp

Dålig bloggvecka för oss det här. Jag har försökt peppa Y att skriva hela veckan men hon är tråkig och vill inte. Nu är hon skitirriterande och kittlar/retas/petas medan jag försöker skriva. Eller ja, nu blev hon låtsassur för att jag smiskade henne och gick iväg med katten. Hon är så söt ibland.

Nu packar, städar och peppar vi för roadtrip! Det ska bli helt underbart härligtmed lite semester.

Jag är kåt. Dumma mens, har haft ont i magen i fyra dagar nu.

/A

onsdag 11 augusti 2010

Nattjobb

Nattjobb har verkligen förödande effekter på ens samboliv. Man hinner aldrig ses och när man väl gör det är man för trött och slö för att göra annat än ligga i soffan. Men det är bara denna veckan och sen far vi på semester! Y är peppad på att köpa nya kläder och jag är mest peppad på att komma iväg någon annanstans.

Fast innan dess ska vi väl lyckas klämma in någon mer recension här också.

/A

söndag 8 augusti 2010

Tickle Pleaser

Tickle pleaser är en liten vibrator med magnet som man kan fästa på sin trosor. Mitt första intryck var att den var både lite för stor och lite högljudd för att man skulle kunna ha den bland folk utan att det märktes. Så istället bestämde jag mig för att testa den igår medan jag borstade tänderna och gjorde mig redo för sängen. Vibrationerna var mjuka och är tillräckligt starka för att retas, men inte mer. När jag gick, böjde mig ner eller rörde mig på något annat sättet kom pressades den ibland mot min klitta och det pirrade till rejält. På den korta stund jag hade den på hann jag bli rejält kåt. Den kommer definitivt att användas fler gånger när mindre spännande saker som städning eller diskning måste göras.

Så inte särskilt diskret men perfekt för att krydda tråkiga vardagssysslor. Jag ger den 6 av10 och du hittar den hos Intimera.

/A

fredag 6 augusti 2010

En skön fredag

Haha, ja då vet jag vad A har i kikaren ikväll ;)

Nu är degen på jäsning, min senaste brödsats gick åt som smör i solsken. Så det är dags för mera. Nybakt bröd är så jävla gott!

A bjöd mig på lunch idag på våran favorit lunchrestaurang inne i stan. Sen gick vi runt i affärer, köpte lite stuff till katterna inför bilresan söderut och jag köpte en bok till mig själv. Därefter åkte vi och handlade lite inför veckan som blir den sista innan vi åker, så ingen storhandling direkt. En soft dag har det varit helt enkelt.

Förresten, är det inte lite tant varning när A säger; "Jag ska bara ta en godisbit.."?!

/Y

Lek och spelkväll

Nu ska vi fira fredag med spel- och vinkväll. Mysigt värre! De flesta av våra vänner är bortresta i helgen så vi ska passa på att bara vara vi två. Förhoppningsvis blir det lite lek med sakerna Intimera skickade i veckan också.. Vi behöver nu en större leksakslåda, vår nuvarande svämmar över. Kanske blir det lite rollspel också, nu när jag hittade underdelen till min sjuksköterskedräkt bland Ys träningskläder (?!).

/A

onsdag 4 augusti 2010

Hur man raggar

Igår på väg hem från stranden började jag och Y prata om att vi har många gemensamma vänner och umgås mycket tillsammans men att vi inte känner ett enda annat par. Jag saknar inte direkt att umgås med ett annat par, men det hade varit rätt trevligt att ha lite flatparsvänner. Jag har en del bekanta som är flator men ingen som jag direkt umgås med nå mycket. Så nu har vi bestämt oss för att det är dags att ragga upp ett annat flatpar. Frågan är bara hur man lättast gör detta? Det känns lite pirrigt, som att vara singel på nytt och behöva ragga. Usch, raggning är inte min starka sida haha..

/A

tisdag 3 augusti 2010

Sexskador

Jag tror att jag har skrivit om detta förut men en update vore inte helt fel.
Jag råkade nämligen ut för en sådan för några dagar sen. Jag och A hade sex, lite vildare än vanligt kanske och mitt i allt så känns det som att någon sticker en kniv i huvudet på mig. Så vilt sex hade vi ju inte naturligvis, utan jag låg i en konstig position och spände upp huvudet och nacken till den gräns att det inte gick nå mer. Så.. En sträckning i nacken hela vägen på vänster sida. Jag bokade in en blixt massage dagen efter, lite generad var jag när jag försökte slingra mig undan på frågan om vad jag exakt gjorde vid tillfället ;)

/Y

Måndagstraditioner

Idag är Ys matdag så medan hon fixar med grillen så får jag bara glassa, jag gillar vårt nya liv! Igår firade vi måndag på sedvanligtvis, genom att ladda ner och se det senaste avsnittet av the Real L-word. Sen vi hörde talas om serien och laddade ner första avsnittet var vi helt sålda. Serien handlar om ett gäng flator i Los Angeles och deras intriger, typ the Hills fast lesbiskt. Men det känns faktiskt lite välgjord och genomtänkt, vilket ofta inte är fallet i lesbiska serier.. Så varje måndag myser vi ner oss i soffan och tittar, kommenterar, har åsikter och spanar på snygga tjejer. Först var vi mest kära i Whitney båda två men nu börjar jag gillar Tor mer och mer.


Så om ni inte sett den, ladda ner och kolla bums!

/A

söndag 1 augusti 2010

69:an

Jag skulle vilja slå ett slag för klassikern 69:an. Det är lite klurigt att få ge och ta samtidigt när det kommer till tjejsex. Visst kan man gnugga, pulla och på andra sätt smeka varandra samtidigt men det blir lätt knepigt med att hitta rätt vinklar och trötta handleder. Med 69:an finns det inga sådana problem, dessutom är det rätt spännande att få slicka fitta "från andra hållet". I början av vårt förhållande testade vi den några gånger men det funkade aldrig riktigt, antingen koncentrerade jag på min egen njutning och glömde att ge eller tvärtom. Men så för någon vecka sen så tänkte jag att det var värt ett nytt försök. Och om det var! Att få slicka och bli slickad på samma gång gör verkligen allting så mycket bättre. Min orgasm/orgasmer blir mycket starkare och att få slicka Y när jag kommer är helt underbart. Ofta är det väl så i början, man testar sig fortfarande fram och vet inte riktigt vad den andre gillar så detta kändes som ett bra "nästa steg".

/A