onsdag 31 mars 2010

Flat TV














När vi bodde på hotell för någon vecka sen hade de en flat TV. Det tyckte vi var väldigt roligt.

/A

måndag 29 mars 2010

Snabbis

Vi har nog aldrig varit så dåliga på att blogga som nu. Y har fått ett nytt jobb, jag har jobbat och pluggat rätt mycket och har nu dessutom blivit sjuk. Vi hade besök i veckan men lyckades smyga in en snabbis ändå när hon var ute en sväng. När man är inne i en sextorka så börjar man intala sig att det krävs världens ansträgning för att man ska gå från lite småhångel och förspel till att fortsätta och faktiskt knulla. Desto längre tid det går utan desto mer ansträngande intalar man sig att det är. Man glömmer också snabbt hur underbar det är. När man sen väl har sex inser man "Varför gör vi inte det här hela tiden?" Det är inte ansträngande utan helt fantastiskt när jag känner Ys kropp under min, känner hennes kraftfulla andning och hör henne stöna. Känner ni igen er?

Nu är Y på jobb. Jag är inte så ofta själv hemma så jag borde passa på att njuta av det. Men jag saknar min blivande fru, jag tycker hon ska vara hemma och ta hand om mig när jag är sjuk. Fast det är nog lite skönt för henne att slippa det, jag blir så satans gnällig när jag inte mår bra.

/A

torsdag 25 mars 2010

Heteronormfunderingar

Y prenumererar på Amelia som jag brukar smygläsa lite i också. Eller läsa och läsa, mest bläddra igenom och leta efter någon sexartikel. Jag vet egentligen inte varför, det är ofta hyfsat heteroinriktade eller på nivån "Testa något nytt, köp en dildo." Som flata känns det inte särskilt nytt och spännande. När jag har diskuterat heteronormativitet i skolan eller på andra ställen möter man ofta "Men finns det? Jag tycker att vi lever i ett öppet samhälle." Jag brukade nog också tänka så, innan jag insåg att jag själv var lesbisk och började se världen med nya ögon. Jag känner att jag kan vara öppen utan att någon har något emot min homosexualitet, men jag vet att det inte är så för alla. Dessutom, även om folk är okay med det så är det ändå något speciellt. Man måste komma ut som homo, inte som hetero. Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här. Kanske att ibland blir man så trött på världen och dagen då det inte spelar någon roll om man är kär i Elin eller Emil känns väldigt långt borta ändå.

/A

onsdag 24 mars 2010

Ibland verkar kommentatorgodkänningen leva sitt eget liv och det är inte alltid godkända kommentarer blir publicerade. Så om ni kommenterat något och det inte dykt så skyller vi det på Blogger. Om ni inte rent uppenbart är en snuskgubbe, då är oss ni kan skylla på.

Början på en ny tid

Nu är en stressig period i skolan över jag ser fram emot mer tid för Y och mer runttumlande i sänghalmen. Tentaångest är verkligen inte bra för sexlusten. Men jag känner redan hur den börjar vända. Vi har hånglat och småtafsat i flera dagar nu utan att det blivit något. Kåtheten inom mig har fått byggas upp och snart måste jag få utlopp för den. (Nu ligger Y bredvid mig och försöker störa genom att smiska sig själv på rumpan och stöna). Jag ska minsann få henne att stöna ännu mer ikväll.. Visa henne hur smiskande ska gå till. Fan jag blev kåt av att skriva det där, det är verkligen på tiden att det blir lite action här hemma.

/A

måndag 22 mars 2010

Kramdejt

Idag har vi mest varit hemma båda två men det blir ändå att man mest pysslar på med olika saker runt om i lägenheten. Därför brukar vi ibland ha lite kramtid i sängen. Vi hånglar lite och det kanske blir lite tafs men mest ligger vi bara och kramas. Lite oss-tid för att prata ut om vad som händer, hur vi mår och sådant. Hon är så mjuk och mysig att det är lätt att fastna i hennes väldigt länge. Men efter bara en liten stund får jag ny energi och orkar fortsätta med det jag höll på med.

/A

lördag 20 mars 2010

Ett bröllop och en begravning.

Nu har vi blivit förpassade till sovrummet, vi har besök av en äldre dam som sover i vardagsrummet. A sover redan fast jag är ju en nattuggla så jag tog med mig datorn som sällskap. På onsdag kommer en av mina bästa kompisar upp hit, har inte träffat henne på 1,5 år men en bra och nära vän behöver man inte träffa regelbundet för att veta att dom alltid finns där. Tyvärr kommer hon upp för att gå på en begravning och kan inte stanna så länge pga. jobbet, men det ska bli så jäkla kul att träffa henne. Även om det är under sådana här omständigheter. För övrigt ska jag också på begravningen eftersom jag kände den avlidne, men jag följer mest med henne som stöd för att hon nog behöver det, dom hade en annan relation en gång i tiden om man säger så.

Det får mig att fundera lite, skulle jag gå på mina exs begravningar om dom dog nu? Jag vet faktiskt inte, jag är inte ovänn med någon av dem men och andra sidan så har jag knappt någon kontakt med någon av dem mer än ett grattis 2 ggr/år på FB..
Skulle ni gå på era föredettas begravningar?

/Y

fredag 19 mars 2010

Klädfunderingar

Nu springer jag runt i Ys fotbollstjocktröja och mysbyxor. Hon tycker tydligen att jag är söt i detta. Rent allmänt verkar hon gilla när jag har på mig hennes sportiga kläder. När jag flyttade ihop med Y fick jag även med en imponerande samling mjukis byxor på köpet. Jag har väl haft några stycken, men inte gått runt i dem så mycket. Nu är jag helt fast, jag skulle kunna ha mjukisbyxor alltid. Är det så man märker att man sjunkit ner i samboträsket haha?

/A

Intervaller

Äntligen fredag! Nu sitter jag och håller på med mina vanliga morgonsysslor, dricker kaffe och försöker väcka Y. Katterna brukar väcka mig långt innan jag måste gå upp, jag förstår inte att hon inte vaknar att deras runt stökande.

Detta har verkligen varit en myspys vecka för vår del, en massa kramar, pussar, gos och komplimanger. Vårt sexliv har dock hamnat i någon sorts intervaller. Intensivt vissa perioder för att sedan bli inget alls och så går det runt på detta vis. Men vi kanske hinner med en snabbis idag innan min farmor kommer ikväll? Vi får se.

/A

torsdag 18 mars 2010

Hihi

Bröllops planerna fortsätter. Eller om man räknar in en egen designad anteckningsbok för bröllopsplanerna en del av planen.. Hmm.. Det blir en söt liten bok med bild av oss två och en lite töntig text som bara vi förstår, åhh vad romantiskt ;)
Vi är överens om färgtemat och allt kommer att gå i vitt-grönt-orange, våriga och glada färger alltså och tanken är att allt ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. A är vegan och jag är ja, stöd vegan/vegetarian? På väg dit kanske man kan säga, så maten kommer att bli billig även om det blir det lyxigaste en vegan äter så blir det bara en bråkdel av vad en traditionell bröllopsmiddag går på. Klänningarna syr A själv, omsydda från någon secondhand affär. Dekorationerna kommer att vara secondhand blandat med nytt. Detta kommer att bli vårt drömbröllop, vår version av ett "prinsessbröllop" utan att det kostar skjortan. Jag längtar så..

/Y

onsdag 17 mars 2010

Bröllopstankar del ll

Det förra inlägget om bröllopet väckte en liten debatt. Det gillar vi såklart, men det blev lite "missvinklat". Om vi ville skulle vi kunna slå på stort och ha ett mega bröllop med krimskrams och en massa lull lull "prinsessbröllop style", i alla fall med tanke på kostnaden. Men dom pengar vi har vill vi satsa på annat som tex. ett framtida lägenhets köp eller resor. En fest för alldeles för mycket pengar känns inte aktuellt för någon av oss och som A sa, "Det skulle kännas så falskt" det är inte vi. Varför vi sa tidigare att vi hade liten budget var för att vi tänker inte på dom pengar vi har som något vi ska använda nu, dom är för framtiden. Vårat bröllop kommer att bli precis som vi vill ha det, enkelt, speciellt och för våran skull. Det är väl efter vigseln som livet tillsammans börjar på riktigt?
Vi vill gifta oss för att vi vill leva med varandra livet ut inte för festen. Vi har nämt tidigare att vi hade planer på att gifta oss i smyg, men vid närmare eftertanke vill vi ha dom närmaste där när vi lovar varandra att spendera resten av våra liv tillsammans.

Jag tycker det är helt okej att spara till sitt prinsessbröllop om man vill det, men personligen skulle jag nog aldrig spara till något sådant, men alla är vi olika, tur att jag träffade A som är likasinnad :).

/Y

Brum brum

När Y och jag kom hem i eftermiddags hördes ett märkligt brummande i lägenheten. Vi gick runt och funderade på om vår något döende laptop till slut hade fått fnatt. Men det var inte den. Det lät snarare som om någon av våra grannar borrade. Det lät dock mer som om det var ett ljud inne från vår lägenhet. Y lyfte upp ryggsäcken som var med i helgen och som vi fortfarande inte packat upp. Efter en stunds grävande hittade hon vår rabbit som låg där och vibrerade på. Katterna måste ha busat runt med ryggsäcken och råkat slå på den. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall.

Idag har vi storstädat och bråkat lite som vi alltid gör när vi städar. Men nu är här rent och vi är sams igen.

/A

tisdag 16 mars 2010

Bröllopstankar

Idag har varit en mysig dag. Efter att ha pluggat på förmiddagen kom jag hem och vi fixade lunch. Sen ägnades eftermiddagen åt lite löst bröllopsplanerande/funderande. I helgen började vi prata om vårt bröllop, som vi hade tänkt skulle bli av till vintern. Vi tänkte oss en väldigt enkel borglig ceremoni med två vittnen och sen skulle vi åka iväg till en grannstad några dagar bara vi två. Men för ett tag sen började vi fundera på om vi ändå inte ville fira med våra familjer ändå. Dessutom har våra familjer aldrig träffats då vi kommer från så olika håll. Så vi funderade på att ha en fest någon månad efter för att fira. I helgen kom vi dock fram till att vi nog ändå vill ha ett bröllop med våra familjer närvarande vid vigseln. Detta kommer vi nog inte ha råd eller tid till förrän om ett år så bröllopet vår bli nästa vår istället.

Det känns lite pirrigt att skriva om det, eller att ens föreställa sig det. Det är klart att jag vill gifta mig med Y. Själva äktenskapet känns inte märkligt, jag vet att vi kommer att vara tillsammans livet ut (så långt man nu kan veta det) men själva idén med ett bröllop. Bröllop är någonting andra har, någonting man går på och inte någonting man själv ordnar. Men vi lär väl hinna vänja oss vid tanken.

Jag har lovat Y att inte reta henne för att hon hänger på Bröllopstorget.se och annat bröllopsrelaterat. Däremot får jag reta alla andra galna människor som gifter sig. Jag tror det är mitt sätt att hantera det hela, att avdramatiserade hela grejen genom att skoja om den. Dessutom måste man få driva med människor som lägger 250 000 kr på ett bröllop..

/A

söndag 14 mars 2010

Saxa

Nu är vi tillbaka i hemmets trygga vrå efter en underbar helg. Det har varit så skönt att få bo på hotell, bara ägna oss åt varandra och inte behöva tänka på vardagsbekymmer. Vi insåg att vi nog skulle uppfattas som ett rätt mossigt par som spenderar hela kvällen på hotellrummet med Melodifestivalen, salta pinnar och läsk. En annan sak vi kom fram till är att vi nästan bara testar något nytt i sexväg när vi är bortresta. Vi bestämde att vi skulle dansa till vinnarlåten, eftersom det blev en ballad som vann så körde vi en töntig tryckare framför TV:n och kröp sen ner i sängen. Ingen av oss är mycket för sexiga underkläder egentligen men jag hade tagit på mig ett par svarta spetstrosor och en svart spets BH kvällen till ära. Kaninen hade fått följa med på resan och då skulle den ju komma till användning också. Tanken var att jag skulle knulla Y med den, samtidigt som jag tryckte min fitta mot dess vibrerande öron. Vi testade en massa olika ställningar men till slut fick vi den att fungera. Vi låg med rumpor/fittor mot varandra i någon sorts saxställning. Vid det här laget var vi så satans kåta av alla försök, som mest retades med ens kropp, och vi kom väldigt snabbt och intensivt båda två. Sen somnade vi innan midnatt, som två pensionärer ungefär.

Nu har vi som sagt kommit hem. Y har däckat i sovrummet och själv är jag rätt trött men rastlös. Man kanske skulle ge sig på att göra lite middag.

/A

fredag 12 mars 2010

Sol, pulka och packande..

Imorgon åker vi iväg på en romantisk weekend till "grannstaden". Vi har bokat hotell och hämtat bilen. Nu lagar A mat och jag tänkte bränna en "On the road cd". Det blir lite shopping och en massa mys! Självklart ska vi se melodifestivalen också, låsa in oss på rummet och ligga nakna i sängen med en flaska vin och bara mysa. :) Kaninen också självklart.

Idag har vi åkt pulka i det underbara vädret med lånade barn och deras mammor. Vi höll på att slå ihjäl oss, antar att vi börjar bli gammla och faktiskt inser att det gör ont om man vurpar med pulkan i en rätt isig backe..

/Y

torsdag 11 mars 2010

Ta mig på vardagsrumsgolvet

Ett till rum i lägenheten invigt. Nu har vi bara badrummet och hallen kvar! Som Y skrev så hade vi gått en vecka utan knull. Igår kväll var Y trött, jag lite halvfull efter lillördag-firande. Y retade mig och kallade mig sin lilla fyllis. Det blev inte mycket mer än kläng och kramar men idag fick vi till det. Det var länge sen Y gick ner på mig, det har bara blivit annat. Jag hade nästan glömt hur satans hårt jag kan komma av Ys mjuka tungspets mot min klitoris. När hon lägger sina läppar om min klitta och suger in den i munnen är det så skönt att jag inte vet var jag ska göra av mig själv.

Snart helg, då ska det bli roadtrip och hotellsex!

/A

Ensamma hemma, äntligen!

Nu är våran gäst borta och vi passade på att sexa till det på madrassen som ligger framme i vardagsrummet. Till en början låg våra katter och myste med oss men en efter en gick dom iväg, undra varför? (Nu låter det som att vi har ett gäng men det är bara två) Jag har länge varit sugen på våran rabbit så A knullade mig med den och det gick fort, väldigt fort. Sen slickade jag A och det gick nog lika fort det med. Så nöjda och belåtna sitter jag här framför datorn och A bakar en sockerkaka. Hmm, de där lät ju bra haha

/Y

onsdag 10 mars 2010

Segdeg.

Vi spenderade dagen ute på stan igår, vi har besök av min systerdotter som ville shoppa lite.
Och eftersom vi har besök så har vi inte knullat på ett bra tag heller. Våran lägenhet är så pluttig så sovrummet är inte speciellt ljudisolerat. Men inatt ska hon sova hos min andra syster, så nu jäklar!
Igår kväll läste jag vad A skrivit på bloggen medans jag varit borta, hon är så söt.. Min lilla gulleplutt! :)

/Y

måndag 8 mars 2010

Grattis!

Grattis alla kära kvinnor, tjejer, flickor, damer och tanter på internationella kvinnodagen! ♥
Om några timmar är min gräsänketid slut och Y kommer hem. Kvällen till ära har jag städat (läs: plockat ur diskmaskinen) och köpt en finfin romantisk present (läs: en ny shaker som jag ritat ett hjärta på).

/A


89i (Nu fick katten bestämma rubrik)

Livet är bra för idag kommer min älskling hem igen! Jag har verkligen haft en eremithelg, nersunken i mina böcker och bara gett mig ut korta stunder. Fast sånt är trevligt, eller i alla fall behövligt när man inte har pluggat särskilt duktigt.

Jag längtar så till nästa helg, bara få komma bort och bo på hotell. Visst kan man ha myshelg hemma också men tänk bara att slippa diska, tvätta och plocka undan och allt tjafs som kan följa med det. Varför har vi inte gjort det här tidigare?

Ha en bra måndag allihop!

/A

söndag 7 mars 2010

Barnfunderingar

Jag har verkligen njutit av att vara själv några dagar men nu får det vara nog. Imorse när jag vaknade sträckte jag ut armen för att röra vid Y och blev helt förvirrad när hon inte låg i sängen bredvid mig. Nu är jag trött på onani och vill ha sex istället. Eller i alla fall någon att kramas med.

Hela dagen har det gått olika tv-program om gravida tonåringar. Någon sorts tema-helg i alla fall? Det är väl både en fördel och en nackdel det här med att tjejsex inte kan leda till graviditet. Men jag försöker vara positivt och tänker att av alla de gånger man har sex, hur många av dem vill man faktiskt att det ska bli ett barn av det? Två-tre gånger kanske och det blir ju en rätt liten procentsats. Vi vill ha barn, men inte just nu så det får bli ett senare problem.

/A

lördag 6 mars 2010

Onanimarathon

Jag fick ett sms från Y i natt (nåja, kvart över tolv men jag sov i alla fall).
"Varje gång jag ska åka ifrån dig så tänker jag att det inte är ngt. Men jag saknar dig tok mycket varje gång ändå.." Det är verkligen så för mig med. Jag tänker alltid "Det är bara en helg." Puss puss och hejdå. Men efter några minuter hinner alltid saknadskänslan krypa sig på. Plötsligt är hon inte här, min andra halva som rent självklart bara ska finnas där.

Jag njuter dock av min egentid, vad annat kan man göra. Jag pluggar, tvättar, solar på balkongen, myser med katterna och gör yoga. Just det, och onanerar. Jag har onanerat mer den här helgen än hela förra året känns det som. Kanske för att vad som helst är bättre än att plugga eller, jag vet inte. Allting går i vågor, även min onanilust. Men det är mysigt, det hade jag nästan glömt bort. Så det går inte nöd på mig, men jag vill ändå ha min älskling sittande här bredvid.

Nu ser jag på Melodifestivalen. Allting låter likadant.

/A

fredag 5 mars 2010

Steg-för-steg till en orgasm

Jag måste bara påtala att när det pratas om sex och orgasm nu för tiden betonas hela tiden att målet med sex inte bör vara orgasm utan intimitet. Trots detta bombaderas vi hela tiden med artiklar som utlovar du kan läsa dig till en orgasm, "följ vår steg-för-steg-guide"! Detta mässande att man inte får en orgasm, man måste ta den. Men om man har en partner som inte förstår vad man vill ha, går det verkligen att ta en orgasm då? Visst är det mycket upp till en själv men ligger inte en viss del av ansvaret även på ens partnet? Går det att lära sig att få en orgasm genom att läsa en massa tips? Vad tror ni?

/A

Kvalitétssex

I somras räknade vi ut att vi hade haft sex i genomsnitt en gång om dagen sen vi träffades, detta trots att jag hade varit bortrest i tre månader. Jag kan med säkerhet säga att vi inte håler den statistiken idag.. Som jag skrev för någon dag sen så har vi båda det rätt stressigt nu och det tar definitivt ut sin rätt på sexlivet. Men äh, jag gnäller inte. När vi har sex är det så fucking underbart att mitt efter-sex-hög håller i sig länge. I början av ett förhållande, i alla fall för oss, så visst hade vi bra sex men det fanns hela tiden med lite prestationsångest. Som att man behövde hävda sig och kunde inte helt slappna av. Vi var ofta så kåta att det blev mycket snabbisar, men ofta. Nu skulle jag säga att vi har mycket långsammare sex, kramas, retas, pussas och tafsar oss igenom varandras kroppar. Vi har definitivt bättre sex nu än i början. Kvalitét över kvantitét kanske?

/A

torsdag 4 mars 2010

Twitter!

Gokväll allihopa. Nu finns vi på twitter också, så ni kan följa vad vi gör nästan hela tiden! Underbart eller hur? ;) Har varit emot den sidan, mest för att jag inte förstod mig på den men efter att A skapat ett konto så tyckte jag att det verkade roligt. https://twitter.com/tjejpatjej
Där hittar ni oss. Självklart fortsätter vi blogga, detta är bara ett komplement ;)
Nu har A redan gått och lagt sig, det ska nog jag också göra snart.

Godnatt alla underbara!

/Y

Friskförklarad?

Nu är jag frisk! Eller ja, jag har bestämt mig för det men jag har träningsförbud tills efter helgen. Men jag ha en massa plugg att ta igen så det kanske är lika bra. Y ska åka bort i helgen så jag blir lämnad själv med mina tegelstenar till kursböcker.

Vi har båda stressat rätt mycket den senaste tiden, av olika anledningar. Så igår bestämde vi oss för att åka på en spontan mini-semester nästa vecka. Jag håller på att längta ihjäl mig. Det ska bli så skönt att få komma till en annan stad, ha hett hotellsex och bara mysa med varandra. Vår rabbit har redan blivit lovade att följa med..

Jag insåg just att jag satt och högljuddt sjöng med till Scrubs. Man får passa på när man är själv hemma och inte blir retad för sin fina stämma!

/A

onsdag 3 mars 2010

Sjukstuga.. igen.

A har blivit sjuk, hon kröp ner hos mig igår morse efter nattjobbet och sa: "Jag är sjuk" med så där ynklig röst som bara hon kan. Så igår tog jag en VAF dag, VårdAvFlickvän dag alltså. Sådana borde finnas, det finns ju VAB dag och är man sjuk så behöver man ju någon som springer och köper nougat och läsk så man får i sig något i alla fall och tvingar en att dricka mycket, lagar mat etc..
Vi har många bra idéer, som istället för lumpen så borde alla göra något slags samhälls jobb i ett år innan man börjar på univeristet eller liknande för att komma ut och se hur omvärlden fungerar. Det är sådanat vi sitter och diskuterar om här hemma :) Så är det i Tyskland faktiskt, killarna får välja lumpen eller samhällsjobb, fast jag tycker det ska vara så för tjejerna också. Det skulle vara nyttigt, för alla! Typ jobba med gamlingar, plocka skräp, vara på dagis, jobba med hemlösa etc.

Nä nu fortsätta se på Biggest loser reprisen..

/Y

måndag 1 mars 2010

Wedding Wars

Gayfilm två denna helg gick på tv igår eftermiddag. I stort handlade den om två bröder, varav den ena var bög och den andre aldrig riktigt accepterat detta. Heterobrorn skulle gifta sig och homobrorn skulle vara bröllopsfixare, tills homobrorn kom på att heterobrorn var emot homoäktenskap. (Fantastisk mening det där..) Homobrorn blev arg och bestämde sig för att strejka, detta spred sig och mängder av homosexuella gick ut i strejk. Det var en rätt söt film, väldigt amerikansk men en perfekt söndagsfilm.

/A

Kärlekens spåk

Helgen blev en slö en i gayfilmernas tecken. Nya filmer från Lovefilm trillade ner i brevlådan i fredags, varav en var Kärlekens språk. Regina Lunds försök till en sexupplysningsfilm för ungdomar. Handlingen kretsar kring talkshowledaren Stella Måne samt ett gäng kompisar. De utforskar sex på olika sätt och filmer innehåller en hel del nakna sexscener. 

Efter en het scen där Stella och en gymnasietjej hade sex i en bastu blev jag riktigt kåt, Y också för den delen. Vi började hångla och tafsa på varandra och efter ett tag satt jag bara och väntade på att filmen skulle ta slut. När eftertexterna äntligen började rulla började vi hångla och sticka händer inför varandras trosor. Jag var sanslöst kåt och då brukar det spruta rejält, vilket jag inte ville göra i soffan, så vi gick in till sovrummet och fortsatte där. Y tog på mig överallt utom på fittan tills jag trodde att jag skulle bli galen. Y låg ovanpå hela tiden och tryckte sig mot mina fingrar. För varje stön hon lät ut var det som om jag kom, jag tryckte mig mot Ys ben tills hon kom och hennes hand letade sig innanför mina trosor. Jag kom snabbt och hårt. Efteråt var vi genomsvettiga, jag kände hur min lugg klibbade sig mot pannan och det tog sin tid innan andningen återgick till normal takt.

Filmer är något vi går igång tydligen.

/A