måndag 30 november 2009

Pepparkaka med dipp

Ursäkta för det dåliga bloggandet, julstressen har väl nått oss också. Årets slutspurt har börjat så ibland måste man få ta det lugnt. Nu har vi haft måndagsglöggmys i soffan och skojat om att vi snart blir alkoholister av all denna glögg.. Vi hade precis duschat och det blev väldigt varmt i morgonrocken så det blev nakenfika. Nackdelen är att man då spiller ner pepparkakssmulor i fittan, tur att jag har en snäll flickvän som kan leta rätt på dem åt mig. Hon trodde nog att jag bara ville ha en ursäkt för att få henne att ta på mig, tills hon hittade en hög smulor. Som hon åt upp.

Satan vad trött jag är. Tror ni att jag får gå och lägga mig för Y än? Kanske om jag förför henne och får henne i säng med mig..

/A

söndag 29 november 2009

Första advent

Idag! Så nu har vi varit runt på Rusta, Jysk och Jula och inhandlat stjärnor, gardiner, ute ljusslinga, ljusstakar och ljus. Jag håller på att pynta för fullt medans A yogar på gymmet. Katterna är väldigt "hjälpsamma", kul när en massa saker hänger överallt. Nu sitter dom i fönstret och morrar åt balkongbelysningen haha. Och tuggar på nålar.. Hmm.

Som sagt hade vi sen-inflyttnings fest i fredags. Innan när vi höll på att städa upp och göra fint gjorde jag ett tappert försök till att förföra A, fick svaret att jag måste försöka mer. Då knäppte jag upp hennes BH och puttade ner henne på sängen. Sagt och gjort ;) Det blev en snabbis med kläder på. Ibland är det bara de bästa.
Efteråt fortsatte vi med maten och gjorde oss fest fina. De var grymt kul, roligt folk och lagomt mycket alkohol. Träffade kompisar jag inte sett på länge, hade djupa samtal med psykolog studerande, undra om dom ofta tvingas ha det med fullisar? Säkert. Hursom, jag gick i alla fall runt och berättade för alla hur kär jag är. Inte något jag brukade göra tidigare. Kanske är det annorlunda den här gången?

Den 4e advent var det ett år sedan vi träffades första gången. Så egentligen har vi 2 års dagar, men helt ärligt känns denna mest speciell. Vi sa att vi var tillsammans på A`s födelsedag, fast det visste vi redan att vi var. Så 4e advent är väldigt speciellt för oss. Så får hon ha sin dag ifred också ;) Fast det är klart, vi har ju dagen vi förlovade oss också. Vi sprider ut dom under året haha Kanske borde vi gifta oss på hösten då?

/Y

lördag 28 november 2009

Bakis

Vi hade en grymt trevlig kväll igår. Trevligt folk och alla verkade ha kul. Lekte även matchmaker och parade ihop festens enda två singlar haha
Som sig bör efter en trevlig kväll så spenderas dagen efter (Läs: idag) i soffan med gårdagens salta pinnar, gårdagens päronsoda och ett Gossip girl maraton. Ensam tyvärr. A jobbar kväll och drar in pengar till hushållet. Tur att någon gör det, jag hade aldrig pallat med jobb idag haha

/Y

fredag 27 november 2009

Hårighet

Helg, äntligen helg! Jag läste någonstans att kvinnor med mycket kroppsbehåring oftare får starka orgasmer. Detta förmodas bero på att håriga kvinnor ofta har mer av det manliga könshormonet testosteron. Jag är hårig och för mig stämmer det väldigt bra. Vad har ni för erfarenhet av det?

/A

torsdag 26 november 2009

Öhh

Idag kommer A hem sent, jag tänkte passa på att göra klart veckans skola. Det är mycket lättare att koncentrera sig när man får vara ostörd. Men sen kommer hon hem och vi får göra kväll och mysa. :D

På tal om skola, vad fan ska jag bli? Är intresserad av för mycket, snart dags att välja..

/Y

onsdag 25 november 2009

Flatfrisyrer

Nu sitter vi här, kortklippta och fina. Eftersom vi inte var lesbiska nog innan menar jag. Jag älskar det! Jag förstår varför den stereotypa flatan har kort hår. När vi båda hade långt hår så var det ett ständigt trassel så fort vi hånglade eller hade sex. Man fick alltid börja med att leta upp en hårsnodd. Vill jag pussa Y på halsen nu så är det bara att göra det, utan att behöva stryka undan en massa hår först. Helt underbart!  Vi har inte "invigt" frisyrerna än men det kan bara vara en förbättring för sexlivet. Den enda sex-relaterade fördelen jag kan komma på med långt hår är att jag brukar svänga det lite schampoo-reklam-sexigt när jag klädde på och av mig ibland. Men det var nog inte så sexigt så det är nog ingen större förlust..

/A

Nya frisyrer

Till helgen blir det fest, en ordentlig en hade jag tänkt. Det var längesedan sist, eller nån helg sen vi var ut men nu blir det en riktig fest. Det är mysigt att bara gå ut med A också men är verkligen sugen på ett riktigt brak partaj! Imorgon när CSN kommer ska vi handla, mat och alkohol till festen, men även klippa oss. Så vi kommer vara as snygga i nya frisyrer. Just det där har vi diskuterat flera gånger, hur vi ska klippa oss. Jag är sugen på kort hår, det är skönt när man tränar, inget hår ivägen när vi har sex och det är fint. På vissa, om jag är en av dom vet jag inte men tänkte råd fråga min frisör. Vi får se hur det blir! A tänkte också klippa kortare, inte riktigt lika kort som jag tänkt, just nu har hon rätt långt hår så det blir en skillnad hur som helst. Ska bli skönt att få en ny stil. Hår säger mycket, eller hår gör stort intryck kanske är mer rätt.

/Y

tisdag 24 november 2009

Storstädning i lådan

Imorgon är det CSN och storhandling som gäller. Något som verkligen borde inhandlas är några tvättservetter eller något att tvätta av alla sexleksaker med. De är rätt sunkiga vid det här laget, fulla med intorkad fittsaft och hår. Tur att man inte använder dem i dagsljus så ofta... Vi funderar på att sy små fodral till de rackarna för att skydda dem lite. Visst borde man kunna tvätta de som inte har något batteri i diskmaskinen eller vad tror ni?

/A

måndag 23 november 2009

Honk honk

Igår hängde vi inomhus hela dagen och vid åtta tänkte vi att vi behövde komma ut. Vi klädde på oss och när vi kom ut så hällregnade det. Så vår långa, romantiska promenad blev istället ett varv runt kvarteret under varsitt paraply. Väl hemma igen tjuvstartade vi julen med lite glögg, lite för tidigt egentligen men okay då. För att Y är så söt när hon tjatar. Nu fick jag ett ryck och kände att jag var tvungen att klämma på Molly, Y:s högra bröst. Så jag gjorde det, fast utan mina ljudeffekter "honk, honk". Jag är nog irriterande ibland. Hon reagerar inte ens länge. 

/A

söndag 22 november 2009

Söndag och sambo dag

Som ni vet är söndagar sambo dagar. Då antar vi att vi gör saker tillsammans och planerar inte in något annat med någon annan. Oftast är vi bara hemma tillsammans, går ut och äter eller masserar varandra. Bara vi två. Eller så gör vi något, tex. förra söndagen åt vi ute och gick på teater. Det är mysigt att ha en sån dag en gång i veckan, vi vet att även om vi inte haft tid att umgås så mycket under veckan så har vi i alla fall söndagar. Dom är heliga.
Idag sov vi rätt länge, A sitter i sitt sy rum och syr. Jag sitter i soffan med bara morgonrock. Härligt! Tänkte laga någon form av mysig middag och mysa med glögg. Om jag lyckas övertala A att det inte är så farligt att tjuvstarta julen ;D


/y

lördag 21 november 2009

Distans

Y har som, många andra, inte hunnit räkna ut vad hon vill bli när hon blir stor. Men många utbildningar som hon är inne på finns inte här, utan hon måste då flytta. Vi pratade lite om det idag och det är klart att om hennes drömutbildning finns någon annanstans så måste hon flytta dit. Jag är fast här några år till eftersom jag har min utbildning här. Det skulle verkligen kännas jättetungt att tvingas ha ett distansförhållande i två år men jag vet att vi hade klarat det. Fast nu ska vi inte ta ut någonting i förskott, jag hoppas fortfarande lite smått på att hon ska komma på att hon vill plugga någonting som finns här.

/A

fredag 20 november 2009

Fredagsmys

Ikväll har vi haft fredagsmys, god mat, idol och christmas with the Simpsons. Vi börjar få jul stämning trots saknaden av snö. Men en grön rätt ful men charmig ljusslinga inhandlades! Vi ska pynta till tusen hade vi tänkt.
På tal om någonting annat, A har gått runt och kliat sig mellan benen hela dagen. Sen tvingar hon mig att klia också. Eller tvinga och tvinga. Hursom, det är alltid så efter mensen, någon annan som har samma problem?

/Y

torsdag 19 november 2009

201

Igår blev det lite lek med kaninen, inte prick 23.00 men ändå. Jag går mest igång på de vibrerande öronen men jag skulle vilja att Y knullade mig. Men vi får börja smått och "tänja ut" mig haha. Det har verkligen blivit för lite sex på sistone, jag vet att vi gnäller om det men jag saknar det. Men det är väl mycket viljan som avtar också, vi är inte nykära och konstant kåta längre. Det tar bara lite tid att acceptera. Fast vi kramas och pussas lika mycket som tidigare i alla fall och det är ju lika mysigt det. Jag har tenta imorgon och sen har vi hela helgen ledig att bara kramas. Som vanligt alltså.

Vårt förra inlägg var nr 200! Så grattis till oss, det känns rätt bra med tanke på att vi hållt på sen i somras.

/A

Lesbiska föräldrar, bäst?

Vilken underbar artikel ;)

Kanske är det så att barn som växer upp med lesbiska föräldrar slipper hela grejen med snea könsroller? Dom finns, även i dom lyckligaste förhållanden så finns det osynliga riktlinjer för hur mannen resp. kvinnan "ska" bete sig. Fast, vad är manligt och kvinnlig? Varför kan det inte bara vara ett beteende?
Jag vill påstå att vi delar allt lika här hemma, även om det finns saker jag tycker är viktigare att göra än vad A tycker och tvärtom. Som tex. Jag stör mig om hon inte torkat av diskbänken efter användning, hon tycker det är helt ok med vattenstänk lite här och var. Då torkar jag upp det. Eller A är väldigt mån om att ha en sopsortering, då sköter hon om den, för det mesta. Med andra ord, vi prioriterar olika saker, men det är ju detaljer. Kanske är det så att jag kan mer om "manliga" saker än A som sport, tekniska saker etc., men om en hylla ska upp så är det vemsom som gör det ;)

/Y

onsdag 18 november 2009

23.00

Jag har planerat in sex prick 23.00. Det verkar inte som om vi kommer att hålla den tidsplanen.

/A

Miss Kinky!

Det var någon som ville veta vem som "vann", alltså vem som får titlen Miss kinky i hushållet.
Det blev A! Med sina 108 X mot mina (Y) 105. A blev inte så stolt över titeln eftersom hon trodde att jag skulle ha fler X och hennes kommentar var; Men jag är ÄNDÅ mer oskyldig än vad du är! Haha. Jag tror hon syftar på antalet sexpartners, fast ändå.. Hon är snuskigare än mig Hihi ;)

/Y

Fuckingmachines.com

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

tisdag 17 november 2009

Sexmaskin

Så är det någon som vet vad tusan en "sexmaskin" är? Se frågorna/svaren nedan så nämns sexmaskin. Jag ser framför någon sorts avancerad gymmaskin a la tv-shop alternativt en låda som man kliver in i och blir på satt på ett eller annat sätt. 

Sen måste jag säga, Y: Du har haft sex på en strand och en nattklubb och du menar att dessa INTE är offentliga platser? 

/A

Jurist barn?

Denna artikel tyckte Mimmi att vi skulle läsa. Har läst den tidigare, kul idé! Och provocerande :)

/Y

Sista listan.. puh :)

Y`s svar:

LEKSAKER

(X) Äger dong
(X) Äger dildo
() Äger analdildo/plugg
() Äger analkulor
() Äger analprobe
() Ägen analvibrator
(X) Äger strap on
() Äger bröstnypor
() Äger gagball
(X) Äger handbojor
(X) Äger piska
(X) Sexmaskin - A Ju..

Vilka av ovanstående skulle du kunna tänka dig att pröva
Svar: Vi har nog tillräckligt.. för tillfället :)

() Haft en buttpqlug eller analdildo i mig
() Vill/kan tänka sig pröva analplugg

() Vill/kan tänka pröva en sexmaskin--????

() Har haft en dildo i anus och en i vaginan samtidigt

() Har prövat gagball ( boll som man spänner fast i munnen)
() Vill/kan tänka sig pröva gagball ( boll som man spänner fast i munnen)


MEDIA

() Medverkat i en porrfilm (Hemmaproducerad)
(X) Vill/kan tänka sig göra en porrfilm (Hemmaproducerad)

(X) Tagit snuskiga / nakna foto på någon
(X) Blivit nakenfotograferad

() Prövat webcamsex
() Vill/kan tänka sig pröva webcamsex

(X) Sett porrfilm
(X) Gillar porrfilm
(X) Porrsurfat

ÖVRIGT

När förlorade du din oskuld? (16)
Hur gammal är du? (-)
Har du silicon? ( )

(X) Blivit slickad
(X) Gillar att bli slickad

Favorit ställning (1-5 , där ett är bäst)
(5) Rida (4) Missionär (2) Bakifrån (3) Sidan (1) 69

(X) Smakat på ( eller sekret i från) mitt eget kön

() Smakat på dildo som varit inne i fittan
(X) Smakat på fingrar som varit inne i fittan

() Smakat på dildo som varit inne i analen
() Smakat på fingrar som varit inne i analen

() Lånat ng annans () Dildo () Analplugg/kulor
() Skulle kunna tänka sig att låna någon annas () Dildo () Analplugg/kulor

() Nymfoman

(X) Suttit på någons ansikte
(X) Badat naken

() Har haft fler än 25 sexpartners
() Har haft fler än 50 sexpartners

(X) Blivit påkommen med att ha sex "privat"
(X) Blivit påkommen med att onanaera "privat"

(X) Rakat mitt kön (helt slätrakad)
() Är rakad

() Har piercing i () Klitoris () Bröst

(X) Gillar kukar

Hur stora

()Små (5-10cm) (X) Norm (13-17cm) (X) Stora (19-25)


() Haft sex på offentlig plats
(X) Haft sex på en strand
(X) Haft sex med en kompis

() Drömt om sex med en kompis
(X) Drömt om sex med samma kön
(X) Fantiserat om någon annan när du haft sex

() Haft sex i skolan
(X) Haft sex på nattklubb
() Haft sex på jobbet
() Haft sex på offentlig plats

() Stönar högt
(X) Stönar mellan
(X) Är tyst

(X) Gillar snuskprat
() Blir kåt av att svara på dessa frågor
(X) Har haft blöta trosor (Från fittsaft)
() Doftat/smakat på mina använda underkläder och gillade det


Minus Plus
|------------------*---------------------|


|------------------------*----------------| = Analt
|----------------------------------------*| = Bli slickad

|--------------------------------?--------| = Fist
|----------------------------------------*| = Sexleksaker
|----------------------------------------*| = Onani
|----------------------------------------*| = Fingrar

|-----------*-----------------------------| = Förnedring/slyna/slampa
|-----------------*-----------------------| = Anonym Sex
|-----------------------------------*-----| = Bli dragen i håret
|------------------------------------*----| = Smisk/Lätta slag

|*----------------------------------------| = Suga kuk
|*----------------------------------------| = Svälja
|---------------------*-------------------| = Kukar
|*----------------------------------------| = Sperma

|----------------------------------*------| = Porrfilm

|----------------------------------*------| = Gruppsex med tjejer
|----------------------------------*------| = Gruppsex med tjej & kille
|------------------------------*----------| = Gruppsex med killar

|*----------------------------------------| = Bukkake
|----------------------------------?------| = Cumswapping tjej med tjej-- Vad är detta?

|----*------------------------------------| = Dubbelmacka
|----------------------------------------*| = Strap-on tjej med tjej
|----------------------------------------*| = Tjejsex

|----------------------------------------*| = 69:an
|----------------------------------------*| = Doggy
|----------------------------------------*| = Benen högt på axlarna
|----------------------------------------*| = Rida

Sådär, nu har vi besvarat alla frågor, ni får gärna kopiera och svara på dom själva! Dom var ju inte barntillåtna direkt ;D

Lista fortsättning lV...

A`s svar:

LEKSAKER

(X) Äger dong
(X) Äger dildo
() Äger analdildo/plugg
() Äger analkulor
() Äger analprobe
() Ägen analvibrator
(X) Äger strap on
() Äger bröstnypor
() Äger gagball
(X) Äger handbojor
(X) Äger piska
(X) Sexmaskin - Jag har ju Y ;)

Vilka av ovanstående skulle du kunna tänka dig att pröva
Svar: Dom jag har..

() Haft en buttpqlug eller analdildo i mig
(X) Vill/kan tänka sig pröva analplugg

() Vill/kan tänka pröva en sexmaskin - Okej, vaffan är det?

() Har haft en dildo i anus och en i vaginan samtidigt

() Har prövat gagball ( boll som man spänner fast i munnen)
(X) Vill/kan tänka sig pröva gagball ( boll som man spänner fast i munnen)


MEDIA

() Medverkat i en porrfilm (Hemmaproducerad)
(X) Vill/kan tänka sig göra en porrfilm (Hemmaproducerad)

(X) Tagit snuskiga / nakna foto på någon
(X) Blivit nakenfotograferad

() Prövat webcamsex
() Vill/kan tänka sig pröva webcamsex

(X) Sett porrfilm
(X) Gillar porrfilm
(X) Porrsurfat

ÖVRIGT

Nör förlorade du din oskuld? (20)
Hur gammal är du? (-)
Har du silicon? ( )

(X) Blivit slickad
(X) Gillar att bli slickad

Favorit ställning (1-5 , där ett är bäst)
(5) Rida (2) Missionär (4) Bakifrån (3) Sidan (1) 69

(X) Smakat på ( eller sekret i från) mitt eget kön

() Smakat på dildo som varit inne i fittan
(X) Smakat på fingrar som varit inne i fittan

() Smakat på dildo som varit inne i analen
() Smakat på fingrar som varit inne i analen

() Lånat ng annans () Dildo () Analplugg/kulor
() Skulle kunna tänka sig att låna någon annas () Dildo () Analplugg/kulor

() Nymfoman

(X) Suttit på någons ansikte
(X) Badat naken

() Har haft fler än 25 sexpartners
() Har haft fler än 50 sexpartners

() Blivit påkommen med att ha sex "privat"
() Blivit påkommen med att onanaera "privat"

(X) Rakat mitt kön (helt slätrakad)
() Är rakad

() Har piercing i () Klitoris () Bröst

() Gillar kukar

Hur stora

()Små (5-10cm) () Norm (13-17cm) () Stora (19-25)


(X) Haft sex på offentlig plats
(X) Haft sex på en strand
() Haft sex med en kompis

(X) Drömt om sex med en kompis
(X) Drömt om sex med samma kön
(X) Fantiserat om någon annan när du haft sex

() Haft sex i skolan
() Haft sex på nattklubb
() Haft sex på jobbet
(X) Haft sex på offentlig plats

(X) Stönar högt
() Stönar mellan
() Är tyst

(X) Gillar snuskprat
() Blir kåt av att svara på dessa frågor
(X) Har haft blöta trosor (Från fittsaft)
() Doftat/smakat på mina använda underkläder och gillade det


Minus Plus
|------------------*---------------------|


|----------------------*------------------| = Analt
|----------------------------------------*| = Bli slickad

|------------------*----------------------| = Fist
|----------------------------------------*| = Sexleksaker
|-------------------*---------------------| = Onani
|----------------------------------------*| = Fingrar

|---------------------*-------------------| = Förnedring/slyna/slampa
|*----------------------------------------| = Anonym Sex
|--------------------------*--------------| = Bli dragen i håret
|-------------------------------------*---| = Smisk/Lätta slag

|*----------------------------------------| = Suga kuk
|*----------------------------------------| = Svälja
|*----------------------------------------| = Kukar
|*----------------------------------------| = Sperma

|-------------------------------*---------| = Porrfilm

|----------------------------------------*| = Gruppsex med tjejer
|*----------------------------------------| = Gruppsex med tjej & kille
|*----------------------------------------| = Gruppsex med killar

|*----------------------------------------| = Bukkake
|-----------------------*-----------------| = Cumswapping tjej med tjej-- Vad är det?
Om det är något med en tjej tycker jag nog om det.
|*----------------------------------------| = Dubbelmacka
|----------------------------------------*| = Strap-on tjej med tjej
|----------------------------------------*| = Tjejsex

|----------------------------------------*| = 69:an
|----------------------------------------*| = Doggy
|----------------------------------------*| = Benen högt på axlarna
|----------------------------------------*| = Rida

Lista fortsättning llll...

A`s Svar:

ORALSEX

(X) Har sugit kuk
() Gillar att suga

() Använder mkt saliv och spottar på kuken
(X) Kan deepthroat (Kan ta kuken långt väldigt djupt)
() Anser dig själv vara duktig p att ge oralsex

(X) Har svalt sperma
() Föredrar att det sprutas i munnen vid oralsex

() Har blivit sprutad i ansiktet
() Har blivit sprutad på brösten
() Har blivit sprutad i analen
() Har blivit sprutad på rumpan

() Gillar sperma

(X) Äckligt () Ok () Gott () Mkt gott


Rangordna hur du gillar att få spreman (1-5 , där 1 är bäst)

() Munnen () Analen () Brösten () Fittan () Ansikte - Ingenstans.

() Har gjort en "sperm" cocktail ( Sperma i ett glas och sedan drukit upp det)
() Vill/kan tänka sig göra en "sperm" cocktail

() Har gjort så kallad snöboll, med en () Tjej () Kille (Överför
sperma från mun till mun genom att hångla med varandra)
() Vill/kan tänka sig pröva snöboll, med en () Tjej () Kille

() Har gjort creampie () Analt () Vaginalt ( dvs när sperman rinner ut
ur vagina/anus och sedan slickat upp det)
() Vill/kan tänka sig pröva creampie () Analt () Vaginalt

() Har prövat bukkake ( att flera män samtidigt eller i följd
ejakulerar på en kvinna oftast i ansiktet)
Hur många killar ( )

() Vill/kan tänka sig pröva pröva bukkake
Hur många killar

() Har prövat Gag
() Vill/kan tänka sig att pröva gag

Rangordna ovanstÂende (1-5 , där 1 är bäst)
() "Sperm" cocktail () Snöboll () Creampie () Bukkake () Gag

() Har gjort en ass 2 mouth (dvs sugit kuken efter den har varit inne i analen)
() Vill/kan tänka sig göra en ass 2 mouth

() Slickat i mig sperma från någon annans kropp
() Slickat i mig sperma från sin egna kropp


BDSM

() Blivit fistad () ANANLT () VAGINALT
() Försökt fistat någon () ANANLT () VAGINALT
(Nja) Vill/kan tänka sig bli fistad () ANANLT () VAGINALT

(X) Blivit bunden så jag inte kunnat röra mig
(X) Vill/kan tänka sig bli bunden

(X) Blivit smiskad
(X) Gillar smisk
(X) Vill/kan tänka sig pröva smisk

(X) Gillar att bli dragen i håret

() Tänder på att bli kallad ord som, slyna/slampa

() Töjt ut mig själv i syfte att se hur mycket det gick att töja
(X) Varit / agerat undergiven
(X) Varit / agerat dominant

GANG BANG

() Haft sex med 2 eller flera andra personer samtidigt
() Haft sex med 4 eller flera andra personer samtidigt

() Haft sex med fler än 2 olikna personer på en samma dag (Vid olika tillfällen)

() Har prövat gangbang (fyra eller fler)
(X) Vill pröva/kan tänka sig gangbang

() Har haft en kuk i anus och en i vaginan samtidigt
() Har haft en trippel, analt vaginalt och en i munnen

() Har haft två kukar i anus samtidigt
() Har haft två kukar i vaginan samtidig
() Har haft två kukar i munnen samtidigt

() Vill/kan tänka sig en kuk i analen och en i vaginan samtidigt

Sammanfattning:
Nej! Inga kukar någonstans!

Lista fortsättning lll...

Y`s svar:

ORALSEX

(X) Har sugit kuk
() Gillar att suga

() Använder mkt saliv och spottar på kuken
() Kan deepthroat (Kan ta kuken långt väldigt djupt)
() Anser dig själv vara duktig p att ge oralsex

(X) Har svalt sperma
() Föredrar att det sprutas i munnen vid oralsex

() Har blivit sprutad i ansiktet
(X) Har blivit sprutad på brösten
() Har blivit sprutad i analen
(X) Har blivit sprutad på rumpan

() Gillar sperma

(X) Äckligt () Ok () Gott () Mkt gott


Rangordna hur du gillar att få spreman (1-5 , där 1 är bäst)

() Munnen () Analen () Brösten () Fittan () Ansikte - Helst inte alls!

() Har gjort en "sperm" cocktail ( Sperma i ett glas och sedan drukit upp det)
() Vill/kan tänka sig göra en "sperm" cocktail

() Har gjort så kallad snöboll, med en () Tjej () Kille (Överför
sperma från mun till mun genom att hångla med varandra)
() Vill/kan tänka sig pröva snöboll, med en () Tjej () Kille

() Har gjort creampie () Analt () Vaginalt ( dvs när sperman rinner ut
ur vagina/anus och sedan slickat upp det)
() Vill/kan tänka sig pröva creampie () Analt () Vaginalt

() Har prövat bukkake ( att flera män samtidigt eller i följd
ejakulerar på en kvinna oftast i ansiktet)
Hur många killar ( )

() Vill/kan tänka sig pröva pröva bukkake
Hur många killar

() Har prövat Gag
() Vill/kan tänka sig att pröva gag

Rangordna ovanstÂende (1-5 , där 1 är bäst)
() "Sperm" cocktail () Snöboll () Creampie () Bukkake () Gag - Allt låter äckligt!

() Har gjort en ass 2 mouth (dvs sugit kuken efter den har varit inne i analen)
() Vill/kan tänka sig göra en ass 2 mouth

() Slickat i mig sperma från någon annans kropp
() Slickat i mig sperma från sin egna kropp


BDSM

() Blivit fistad () ANANLT () VAGINALT
() Försökt fistat någon () ANANLT () VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig bli fistad () ANANLT (X) VAGINALT

(X) Blivit bunden så jag inte kunnat röra mig
(X) Vill/kan tänka sig bli bunden

(X) Blivit smiskad
(X) Gillar smisk
(X) Vill/kan tänka sig pröva smisk

(X) Gillar att bli dragen i håret

() Tänder på att bli kallad ord som, slyna/slampa

() Töjt ut mig själv i syfte att se hur mycket det gick att töja
(X) Varit / agerat undergiven
(X) Varit / agerat dominant

GANG BANG

() Haft sex med 2 eller flera andra personer samtidigt
() Haft sex med 4 eller flera andra personer samtidigt

() Haft sex med fler än 2 olikna personer på en samma dag (Vid olika tillfällen)

() Har prövat gangbang (fyra eller fler)
() Vill pröva/kan tänka sig gangbang

() Har haft en kuk i anus och en i vaginan samtidigt
() Har haft en trippel, analt vaginalt och en i munnen

() Har haft två kukar i anus samtidigt
() Har haft två kukar i vaginan samtidig
() Har haft två kukar i munnen samtidigt

() Vill/kan tänka sig en kuk i analen och en i vaginan samtidigt

Sammanfattning:
Inte alls lika många X..
A`s svar:

ONANI

() Fejkat orgasm

Onanerar minst en gång om

() FLER GGR OM DAGEN () DAGEN () FLER GGR VECKAN () VECKAN () (X) MÅNADEN

() Onanerat framför någon annan

Har pullat sig själv
Antal fingrar () 1 (X) 2 () 3 () 4 () FIST

Har onanerat analt (med fingrar)
Antal fingrar () 1 () 2 () 3 () 4 () FIST

() Har onanerat analt och uppnått orgasm (med fingrar)

() Har fått en orgasm endast genom att onanera analt med en dildo
() Har fått en orgasm endast genom analsex

(X) Har tänkt på samma kön vid onani
() Har tänkt på flera killar vid onani
(X) Tänkt på en kompis vid onani

(X) Upplevt en fontänorgasm
(X) Skulle vilja uppleva en fontänorgasm
(X) Skulle vilja få en fontänorgasm och spruta i munnen på en (X) TJEJ () KILLE

() Stönar vid onani
() Smeker brösten vid onani

(X) Använt andra saker (ej dildos) (VAGINA)
VAD: Massagedusch stråle..
() Använt andra saker (ej dildos) (ANALT)
VAD:


() Onanerat på jobbet
() Onanerat i skolan
() Onanerat på offentlig plats
() Onanerat med en kompis

(X) Onanerat med trosorna på
() Brukar onanera med trosorna på

(X) Fått fler än 3 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)
() Fått fler än 5 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)

(X) Onanerat och porrsurfat
() Onanerat och kollat på porrfilm

() Onanerat och pratat på tele
() Onanerat och pratat på msn

FANTASIER

(X) Fantiserat om sex med samma kön
(X) Fantiserat om analsex
(X) Fantiserat om trekant

() Fantiserat om en kuk i anus och en i vaginan samtidigt
() Fantiserat om gangbang

() Fantiserat om att bli knullad av många killar samtidigt
(X) Fantiserat om att vara med flera tjejer samtidigt
() Fantiserat om att suga många killar samtidigt

(X) Fantiserat om att bli våldtagen
() Fantiserat om att köpa eller sälja sex

() Fantiserat om () mkt yngre () mkt äldre --- () Tjej () Kille

Fortsättning ll..

Y`s svar:

ONANI

() Fejkat orgasm - När man onanerar? Varför?

Onanerar minst en gång om

() FLER GGR OM DAGEN () DAGEN (X) FLER GGR VECKAN () VECKAN () () MÅNADEN

() Onanerat framför någon annan

Har pullat sig själv
Antal fingrar (X) 1 () 2 () 3 () 4 () FIST

Har onanerat analt (med fingrar)
Antal fingrar (X) 1 () 2 () 3 () 4 () FIST

() Har onanerat analt och uppnått orgasm (med fingrar)

() Har fått en orgasm endast genom att onanera analt med en dildo
() Har fått en orgasm endast genom analsex

(X) Har tänkt på samma kön vid onani
(X) Har tänkt på flera killar vid onani
() Tänkt på en kompis vid onani

() Upplevt en fontänorgasm
() Skulle vilja uppleva en fontänorgasm
(X) Skulle vilja få en fontänorgasm och spruta i munnen på en (X) TJEJ () KILLE

(X) Stönar vid onani
() Smeker brösten vid onani

(X) Använt andra saker (ej dildos) (VAGINA)
VAD: En deo flaska som jag hade när jag var ung haha
() Använt andra saker (ej dildos) (ANALT)
VAD:


() Onanerat på jobbet
() Onanerat i skolan
() Onanerat på offentlig plats
() Onanerat med en kompis

(X) Onanerat med trosorna på
(X) Brukar onanera med trosorna på

(X) Fått fler än 3 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)
() Fått fler än 5 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)

(X) Onanerat och porrsurfat
() Onanerat och kollat på porrfilm

() Onanerat och pratat på tele
() Onanerat och pratat på msn

FANTASIER

(X) Fantiserat om sex med samma kön
(X) Fantiserat om analsex
(X) Fantiserat om trekant

(X) Fantiserat om en kuk i anus och en i vaginan samtidigt
(X) Fantiserat om gangbang

(X) Fantiserat om att bli knullad av många killar samtidigt
(X) Fantiserat om att vara med flera tjejer samtidigt
() Fantiserat om att suga många killar samtidigt

(X) Fantiserat om att bli våldtagen
() Fantiserat om att köpa eller sälja sex

(X) Fantiserat om (X) mkt yngre (X) mkt äldre --- (X) Tjej (X) Kille

Lista fortsättning

A`s lista:


BISEX

(X) Hånglat med samma kön
(X) Har tagit på någon annans bröst av samma kön
(X) Har slickat någons bröst av samma kön
(X) Har fått sina bröst slickade av samma kön

(X) Har blivit slickad av samma kön
(X) Har slickat fitta
() Har slickat en tjej i anus
() Har blivit slickad av en tjej i anus
(X) Slickat en tjej tills hon kom

(X) Gillar fittsaft (Inte allas!)

(X) Har knullat någon med strap on () ANALT (X) VAGINALT
() Har blivit knullad med strap on () ANALT () VAGINALT

(X) Vill/kan tänka sig knulla en tjej med stap-on (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig bli knullad av samma kön med strap-on (X) ANALT (X) VAGINALT

(X) Vill/kan tänka sig bli slickad av samma kön
(X) Vill/kan tänka sig slicka fitta

(X) Har pullat någon av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig pulla någon av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT

(X) Har blivit pullad av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig bli pullad av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT

() Har haft trekant med två tjejer
(X) Vill/kan tänka sig trekant med två tjejer

() Har blivit dubblad av två tjejer (en dildo i vaginan en i anus)
() Har varit med och dubblat en tjej (en dildo i vaginan en i anus)

ANALT

(X) Har haft analsex
(X) Vill/kan tänka sig analsex

(X) Gillar analsex

() Har blivit slickad i anus
(X) Gillar att bli slickad i anus
() Har slickat anus
(X) Vill/kan tänka sig slicka anus

(X) Har fått ett finger/fler upp i anus
(X) Vill/kan tänka sig få ett finger/fler upp i anus
(X) Gillar att få finger/fingar upp i anus

() Blivit spottad i anus
() Smek in saliv i anus
() Smek in sperma i anus (USCH!)

En lista

Vi fick några listor skickade till oss av en läsare som skulle vilja veta vad ett lesbiskt par skulle svara. Jag tycker om att svara på listor och enkäter så självklart! Vi kommer att svara var för sig, så att det inte blir några missförstånd. Det var rätt många frågor så jag delar upp dem.

Y`s lista:

BISEX

(X) Hånglat med samma kön
(X) Har tagit på någon annans bröst av samma kön
(X) Har slickat någons bröst av samma kön
(X) Har fått sina bröst slickade av samma kön

(X) Har blivit slickad av samma kön
(X) Har slickat fitta
() Har slickat en tjej i anus
() Har blivit slickad av en tjej i anus
(X) Slickat en tjej tills hon kom

(X) Gillar fittsaft

() Har knullat någon med strap on () ANALT () VAGINALT
(X) Har blivit knullad med strap on () ANALT (X) VAGINALT

(X) Vill/kan tänka sig knulla en tjej med stap-on (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig bli knullad av samma kön med strap-on () ANALT (X) VAGINALT

(X) Vill/kan tänka sig bli slickad av samma kön
(X) Vill/kan tänka sig slicka fitta

(X) Har pullat någon av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig pulla någon av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT

(X) Har blivit pullad av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT
(X) Vill/kan tänka sig bli pullad av samma kön (X) ANALT (X) VAGINALT

() Har haft trekant med två tjejer
(X) Vill/kan tänka sig trekant med två tjejer

() Har blivit dubblad av två tjejer (en dildo i vaginan en i anus)
() Har varit med och dubblat en tjej (en dildo i vaginan en i anus)

ANALT

() Har haft analsex
(X) Vill/kan tänka sig analsex

() Gillar analsex

(X) Har blivit slickad i anus
(X) Gillar att bli slickad i anus
() Har slickat anus
(X) Vill/kan tänka sig slicka anus

(X) Har fått ett finger/fler upp i anus
(X) Vill/kan tänka sig få ett finger/fler upp i anus
(X) Gillar att få finger/fingar upp i anus

() Blivit spottad i anus
() Smek in saliv i anus
() Smek in sperma i anus

Sammanfattning:
Blev rätt många kryss, fast det är väl inte så konstigt? Haha

Dom lär sig

Vi har två bond-katt-bröder som vi tog i somras. Då var dom små, just fyllda 12 veckor och redo för ett nytt hem. Då sprang dom runt som vildar och framförallt jagade dom ofta och flitigt den berömda sängråttan! Det var väldigt irriterande speciellt när vi skulle ha vuxentid. Så vi började stänga dörren så att dom två inte skulle komma in och leva om medans vi höll på. Sen öppnade vi och dom satt alltid utanför och väntade på att få komma in och gosa ner sig för natten. Men till slut blev det jobbigt att alla 4 skulle dela en 120 cm bred säng så vi lät dom sova med oss ungefär två dagar i veckan i alla fall.

Nu är dom större och vi har en betydligt mindre lägenhet. Sovrums dörren är alltid öppen, annars börjar dom kraffsa bara för att den ska vara öppen, inte för att dom har något akut ärende just dit. Men nu när vi ska ha vuxen tid, kommer dom aldrig! Utan dom väntar tills vi slutat låta, det är nästan läskigt att dom hör när vi är färdiga för sekunden efter är dom uppe på sängen och vill gosa.. Det är ju skönt att dom har lärt sig, men liiiite läskigt ändå!

/Y

måndag 16 november 2009

Höstmörker

Påverkar även vårat sexliv. På kvällarna är någon av oss helt slut eller så lägger sig A före mig, på morgonen stiger vi oftast upp olika tider eller så måste A iväg till skolan. På dagarna när vi båda är hemma sitter vi och pluggar. Kanske är det så att vi har en sex-svacka, inte för att vi inte vill, men för att annat kommer i vägen. Å andra sidan myser vi och pussas mycket ändå och nångång måste det ju leda till mer ;)

/Y

Raggningsknep

Jag har insett hur ofta jag och Y använder bloggen för att ragga på varandra. Som igår, när jag skrev att jag skulle förföra henne. Som vanligt så blir det aldrig som jag tänkt mig, men det är en annan historia.

/A

söndag 15 november 2009

Veckans bästa dag

Jag har sån sjuk träningsvärk i ryggen. Y masserade mig nyss och jag stönade fram fina sexljud haha. Mensskiten är äntligen över för den här gången så det får nog bli till att förföra min kära idag och se vad hon går för..

Jag har en galen pluggvecka framför mig så jag vet inte hur mycket bloggande det blir från min sida i veckan men Y kan säkert uppdatera er.

/A

lördag 14 november 2009

Vinnaren!

Vi fick fram en vinnare av våran utlottning av "Lesbiska Guldkorn", intresset var svagt men det spelar ju ingen roll för vi fick en vinnare ändå!

Och vinnaren heter Mimmi! Hon brukar kommentera bloggen lite då och då och har även en en egen om ni vill kika in på den, Mimmis blogg.

Grattis Mimmi, filmen kommer med posten om några dagar :D

FIttkudden

I vår säng har vi tre kuddar, varsin huvudkudde och en fittkudde. Fittkudden använder vi när vi slickar varandra och lägger under rumpan på den som blir slickad. Vi är säkert de sista flatorna i världen som testar detta men vilken skillnad! Man kommer åt mycket bättre och får inte alls lika ont i nacken. Den brukar bli lite nersprutad men det är ju just därför den kallas fittkudden och inte används till något annat..

/A

Lördagsmys

Nu sitter vi och helgmyser i soffan med kaffe och.. datorer. Hmm, ja fast A pluggar och jag tittar på Simpsons. Efter det kommer Nord och Syd, den klassiska miniserien med Patrick Swayze. Har bara sett den när jag var liten och av en händelse blev jag fast förra lördagen så nu måste jag ju se hur det går.

Idag kommer vi att ge er vinnaren av våran utlottning, intresset har inte varit så stort men jag tror att vi har utsett en vinnare. Senare idag kommer vi att meddela detta!

/Y

fredag 13 november 2009

Hångel

Ibland är hångel det bästa som finns. I somras kom Y och jag underfund med att vi nästan aldrig hånglar, antingen småpussas vi lite eller så har vi sex. Vi bestämde att vi skulle hångla minst två gånger om dagen. Det gick sådär, det kanske inte är världens lättaste sak att "tvinga" in på schemat. Men vi har i alla fall blivit mycket bättre på att ta oss tid att hångla. Eller så är det så att vi har varit tillsammans längre nu och hångel leder inte alltid till sex, som det gjorde i början. Men hångel är guld, det funkar även om man känner sig lite halvrisig, har ont i magen, är jättetrött eller något annat som gör att man inte är på sexhumör.

/A

torsdag 12 november 2009

Vän problem..

Jag har ett problem. Det handlar om en vän som uttryckligen sagt att hon tycker det är äckligt att se mig med A, när vi hånglar och tar på varann. Det svåra är att det inte är vilken vän som helst utan min allra bästa och vi bodde ihop innan jag flyttade ihop med A. Vi var väldigt nära varann och kunde kramas och hålla om varann när vi såg film etc. Vi sov till och med i samma säng. Så därför förstår jag inte hur hon kan tycka det är äckligt? 

Vi har pratat om det och jag sa att jag nog aldrig kan förlåta henne för det, men gav henne tid att smälta saken eftersom hon inte visste att jag var bi förrän förra hösten och jag träffade A någon månad efter det. Så chockad kanske? Hon medgav att det kunde vara så, att det var så ovant och oväntat.

Vi har umgåtts lite då och då, självklart är det inte som förr. Men ärligt så känns det som att vi växt ifrån varann. Hon är en helt annan typ av människa, vi fokuserar inte alls på samma saker i livet. Jag vet att jag har förändras sedan jag träffade A, men det är ju naturligt. Och som jag ser det, så har jag förändrats till det bättre. Men jag älskar min vän, jag vill verkligen inte att hon ska tycka såhär. Det känns som ett mission impossible att hon ska ändra åsikt.

Någon som känner igen sig och kan ge mig några tips?

/Y

Händiga qvinnor

Har varit omotiverat små sur idag, självklart är det ju A som får härda ut. Men så är det ibland. Jag tror att mensen är på väg, sprang iväg till macken och köpte choklad för att jag akut behövde det. Måste jag nämna att den försvann lika fort som vinden?

Nåja, här hemma ser förjävligt ut. Vi hade visst fler böcker än vi kom ihåg, alla ryms inte på dom fina hyllorna vi satt upp, så hälften ligger prydligt utslängt över hela köks/vardagsrums golvet.
Men annars är det fint och sovrummet blev mysigt med hyllor runt sängen. Nu börjar det ser ut som att någon faktiskt bor här! 

/Y

Med hammaren i högsta hugg

Vi håller på att fixa här hemma, skruva upp hyllor och komma i ordning. Y är så het med syl och hammare i handen.. Hon står högt på en pall och jag sitter nedanför och tittar på när hennes rumpa skakas vid varje hammarslag. 

/A

onsdag 11 november 2009

Världens chans alltså

Jag vill bara påminna er om att delta i utlottningen av denna fantastiska film. Ni har tills fredag vid midnatt på er!

/A

Störande ljud

Jag började skratta för mig själv när jag läste den här artikeln om ett par i England som har hamnat i domstol på grund av sitt högljudda sexliv som störde grannarna. Vi, jag rättare sagt, låter en hel del när vi har sex. Jag tror i alla fall det, det är svårt att ha en uppfattning om hur mycket man låter när man är inne i det. Människan som har lägenheten bredvid oss verkar inte vara hemma särskilt ofta och det är nog tur eftersom sovrummen är vägg i vägg. Men vi har inte hört några klagomål än!

/A

Ingen ork

Jag mår inget bra idag heller. Mensvärkshelvete har jag också. Jag har varit kåt i flera dagar men inte orkat göra någonting åt det på grund av huvudvärken. Men å andra sidan så får jag sitta brevid min älskade skrutt i soffan varje dag och störa henne när hon pluggar. 

Nej slutgnällt. Jag vill bara säga tack för alla trevliga kommentarer, ni är helt underbara och det känns så bra att människor tycker om att läsa det vi skriver. När vi startade bloggen var vi väldigt besatta av att hamna längst upp på Gaybloggars sexbloggslista men vi har insett att det spelar ingen roll om jättemycket folk läser vad vi skriver. Det känns som om de människor som vi oftast skriver för, dvs flator och nyfikna har hittat hit och det är det viktiga. Så tack alla ni som läser bloggen, ni gör vår dag! 

/A

tisdag 10 november 2009

Sexdröm

I natt drömde jag en väldigt skum sexdröm. Y ville leka rollspel och klädde ut sig till Lisbeth Salander från Millenium-triologin. Jag skulle vara utklädd till en gammal tant och skulle ligga på rygg med benen i luften. Y pullade sen mig med sin fot iklädd tubsocka. En väldigt osexig dröm faktiskt.

/A

Känslolöst sex

För ett tag sen hade jag och Y en diskussion om känslolöst sex. Jag tror att det finns människor som kan ha sex och njuta av det utan att några känslor blir inblandade. Att det kan vara något som är trevligt och som man bara gör, utan att det betyder något väldigt speciellt. Eller, visst kan det vara något speciellt och intimt i just det ögonblicket men själva situationen är ändå inte särskilt laddad utan det uppfattas mer som en roligt tidsfördriv. Ett sätt att få utlopp för sin fysiska lust utan att blanda in känslor. Jag tänkte att Y får skriva sin  version själv, så att jag inte tolkar henne fel. 

Vad tycker ni?

/A

Hemmafruande

Idag blev det hemmagjord pizza till lunch. Känner mig som en riktig hemmafru. A kom hem lagomt till lunchtid och vi åt tillsammans. Det har även varit en gubbe hit och äntligen satt upp hyllor i våran klädkammare så att vi kan få ordning där inne. Den ska nämligen bli A´s syhörna.
Och ytterkläd förråd och tränings-kläds-förråd. Ehh, ja. De lilla rummet ska utnyttjas till max!

Ikväll blir det Fula Bettan följt av Desperata hemmafruar följt av Chirstine. Lätt veckans bästa tv kväll!

/Y

Tisdag morgon

Eller förmiddag nu? Sitter med en kopp kaffe och funderar på att ge mig in i mina böcker.
Det blev inget hett bondage-sex igår, A hade ont i huvudet och kände sig hängig, det gör hon fortfarande. Jäkla sjukdomar överallt! Pratade med syster för inte så längesedan och hon sa att det var så det började. Torr boll i halsen. Svinis är på väg!

Förresten kika in på den här sidan flator.se, det är ett nytt community för flator och endast tjejer är tillåtna! Blev positivt överraskad faktiskt, fin layout och enkel. Som en blandning mellan facebook och qx, typ. Och som sagt; bara för flator :)

/Y

måndag 9 november 2009

Fotboll

Nu sitter vi och tittar på Fotbollsgalan, eller ja Y tittar och jag sitter och stickar. Vi har väldigt stereotypa könsroller ibland haha. Men de visar ju lite snygga flator ibland i alla fall.

Jag är lite småkåt men jag vet att det inte är lönt att göra närmanden på Y när hon ser på sport. Fast hon ger mig lite halvdjupa kyssar ibland så hon är nog också lite sugen..

/A

Hemma bäst

Goddag kära läsare. Idag har jag pluggat och A är hemma för att hon känner sig halv dålig. Dessutom hade hon ingen riktig lektion idag. Lika bra att stanna hemma. Fast hon är världssämst på att vara sjuk, hon har sprungit runt här och sattit upp hyllor och speglar. Men det är ju lätt att bli rastlös. Jag måste få färdigt mina uppgifter, och kanske jag skulle få mer gjort om jag inte var hemma när hon är hemma.. Fast, det är ju trevligt att ha sin älskade hemma. Helst hela tiden.
Men nu ska jag snart iväg till en kompis, sedan har jag ett spinning pass att leda. Så vi får lite tid ifrån varann i alla fall.

Ikväll, om hon orkar så ska vi göra det hon ville göra igår som vi inte orkade med. Dvs. Jag binder fast henne och piskar henne med våran söta piska, sedan sätter jag på henne med en dildo bakifrån. Åhh, jag blev kåt nu!

/Y

Sambo-mys-dag (bakisdag)

Igår hade vi sambo-mys-dag. Det blev en bakisdag, totalt sexlös men mysig. Vi åt hemma gjorde sushi, tittade på film och A somnade på mig, sen duschade vi tillsammans och tittade på Ensam mamma söker. Det var visst finalen och A var lyrisk. Hon älskar verkligen sådana program. Min sötsak.
Idag sov vi ovanligt länge. När vi vakande sa A att hon inte mådde bra, jag vakande till och kände en stor brännande klump i min hals. Skit. Vi vill inte vara sjuka. Min systers familj är drabbad av Svinis även min andra syster också. Det är bara vi som fattas..

/Y

söndag 8 november 2009

Bakisdag

Det är inte så ofta vi lyckas släpa oss ifrån sambomyset i soffan om helgerna och ta oss ut så det var väldigt skoj att göra något annat igår. Vi spanade på folk och hånglade på dansgolvet, en hel del förmodar jag eftersom mina glasögon var helt igensmetade när jag satte på mig dem i morse. Jag tycker bättre om att gå ut när man inte är singel, även om man inte går ut tillsammans. Annars känns det alltid som om det finns någon underliggande press att man ska hitta ett ragg. Y är tvärtom, hon tycker lite av spänning försvinner. När vi kom hem och gick och la oss försökte Y göra sina närmanden men jag som är väldigt klen när det kommer till alkohol mådde lite illa av allt snurrande i huvudet så det blev bara lite skedande istället.

/A

lördag 7 november 2009

Utlottning!


Vi tänkte såhär, eftersom vi har ett gäng trogna läsare så vill vi gärna visa att vi tycker om och bryr oss om er. Så ska lotta ut en porrfilm! Den heter "Lesbiska Guldkorn" och är.. Eh, ja.. Det är mycket sex i den.
Historien bakom varför vi köpte den är så enkel att vi surfade runt efter sexleksaker och hittade en sida med en strap on vi tyckte skulle passa oss. På sidan fanns dessutom ett gäng porrfilmer och vi tänkte; Ja, vaffan vi köper den också. För skoj skull, vi såg en scen och den är verkligen fantastisk! Ja, vinn den och se själva ;) Dessutom låter det som en dansband`s skiva. Lesbiska Guldkorn..

För att vinna den vill vi att ni skriver namn och adress i ett mail till oss tjejsexblogg@gmail.com och en motivering till varför ni vill ha denna fantastiska porrfilm, bästa motivering vinner! Vi bjuder såklart på frakten.
Ni har en vecka på er, vi ger er vinnaren nästa lördag så passa på att få ta del av denna fantastiska upplevelse som lesbiska guldkorn ger!

/Y &A

Lördagkväll

Nu ska vi ut på queerklubb, dricka sprit och hångla på dansgolvet. Vi hörs imorn!

/A

Selma & Sofie

Igår såg vi som sagt Selma & Sofie. Det är en svensk lesbisk erotisk film om en tjej som vill ha sex med sin simlärare. Vi hade inte läst tillräckligt på fodralet tydligen och var inställda på att filmen skulle vara en halvtimme till en timme i alla fall så när den tog slut efter en kvart kändes det som om "Jaha, var det allt?" Vi såg sen dokumentären som handlade om hur fimen gjordes och hur projektet kom igång. Den var väldigt bra och nästan bättre än själva filmen. Fast filmen var bra, men det kändes lite kort. Men det var hett att tjejerna såg normala ut och att de var ett par på riktigt, hela sättet som filmen var gjord på gjorde att den kändes väldigt äkta. Sen som Y skrev, så hade vi ovanligt hett sex efteråt så något rätt måste det ha varit med den.. Jag skulle rekommendera den, det är uppfriskande att se någonting annat och såna här projekt måste uppmuntras!

/A

Hett Hett

Igår hade vi hett sex om jag får säga det själv. Vi kysstes och smekte varandra överallt förutom på fittorna. Vi gned oss nakna mot varann länge länge. Tillslut började jag smeka A mellan benen och så hon kom! Flera gånger. Sedan vände hon på mig och jag viskade att hon skulle göra något hon aldrig gjort förut, det gjorde hon. Hon började slicka mig bakifrån och till sist knullade hon mig hårt med sina fingrar tills jag kom. Underbart.

/Y

fredag 6 november 2009

Idol och porr

Nu har vi som alla andra lesbiska i Sverige och tittar på Idol för att följa Mariette. När hon hade sjungit orkade vi inte se något mer så vi såg en film och den tog slut nu lagom till utröstning. Y vågar inte se om Mariette åker ut eller inte, då säger hon att hon aldrig kommer att se Idol igen. Jag har aldrig sett Idol innan jag träffade Y och jag bryr mig väl inte nämnvärt men man får väl stötta "sitt folk" haha. Men nu vågar Y som sagt inte titta mer så vi ska mysa till Selma & Sofie istället, återkommer imorgon med en recension!

/A

torsdag 5 november 2009

Smekmånadsfasen

Igår frågade Y mig om jag trodde vi var över vår smekmånadsfas och ja, det är vi nog. Vi kan sitta bredvid varandra i soffan utan att behöva sitta i varandras knä och pussas hela tiden, vi har inte sex flera gånger om dagen eller ens varje dag längre. Men samtidigt längtar jag alltid hem när jag inte är här, jag längtar alltid efter att få känna Y:s lukt och känna hennes lena hud.

/A

Helg!

Äntligen helg! Eller ja, snart men jag har inga föreläsningar imorgon så det känns som helg. Min första riktiga helg med Y på en månad nästan. Vi ska ha det fantastiskt mysigt, sushimys imorn, bakande hela lördagen, på kvällen blir det utgång på queerklubb och på söndag ska vi ha vårt sedvanliga sambomys. Men jag kommer inte att vara helt seg i huvudet efter nattjobb som jag varit de senaste två söndagarna..

/A

Vakna världen!

Inte så mycket om sex men ändå, läste denna artikel i Aftonbladet som vanligt. (Jag vet, vi hänger mycket på aftonbladet.) Men seriöst, hur mogen är man när man är 11 år? Vad vet man? Och vad är det för kille som vill sätta på en 11 åring? Usch, mår illa av sånt där. Tydligen är det vanligt att flickorna gifter sig vid 13 års ålder och får barn. Varför finns det inga begränsningar, lagar? Bulgarien är inte så långt härifrån och ligger i europa. Ska det vara så här? Visst, killen är anhållen misstänkt för sex med minderårig, men det känns inte som att han kommer att få ett straff som känns. det var ju trots allt "vanligt" att gifta sig tidigt. Usch!

/Y

Väckning

Igår kväll lovade A att väcka mig på ett trevligt sätt. Och det gjorde hon. Jag är rätt seg på att ta mig upp på morgonen och när hon började pilla på mig kom jag på mig själv att somna flera gånger. Fast det är så skönt och avslappnande, givetvis vaknade jag tillslut när hon började på riktigt. Det är ett underbart sätt att vakna eller hur?

Idag ska jag vara med på A`s yoga som hon håller i. Jag har aldrig hållt på med yoga tidigare men har en rätt lång idrottsbakgrund så att lära mig rörelser är jag bra på, faktiskt ;) Hursom, jag tyckte faktiskt om yoga och känner hur man blir smidigare för varje gång. Det är däremot något jag har problem med, dessutom är det väl knappast en nackdel att vara smidig och vig i sovrummet..

onsdag 4 november 2009

En nattfösare

Igår skulle jag gå och lägga mig när hon knuffade ner mig i sängen och började hångla upp mig. Hon tog av mig min tröja och sen mina byxor och började kyssa min mage och mina lår. Hon började sen långsamt och retfullt att slicka mig. Hon lekte fram och tillbaka över klittan med sin tunga och min kropp rycktes med i kraftfulla sammandragningar. Men det var som om jag behövde mer så jag drog upp henne och lät henne fortsätta med fingrarna. Hon tryckte fingrarna hårt över klittan och när orgasmen kom fick jag svårt att andas. Vi höll om varandra tills jag nästan somnade. Sen sov jag så djupt hela natten att jag inte ens märkte när hon kom och la sig bredvid mig. Det är det bästa sättet att somna på.

/A

tisdag 3 november 2009

Rakad eller inte?

Igår hamnade vi i en rolig situation. Vi stod i duschen tillsammans och jag rakade min fitta. Y ville hjälpa till så hon satte sig ner på huk och körde igång med rakhyveln. Under tiden höll hon på att vingla till flera gånger och jag var rädd för att får någon sorts smärtsam omskärelse på köpet så jag försökte hålla fast i hennes huvud så att hon inte  skulle ramla. Som tur var slutade vi innan det blev något blodbad. 

Jag hade aldrig rakat mig innan jag träffade Y, ansat bikinilinjen lite men aldrig varit helrakad. När vi började ha sex frågade jag flera gången om hon ville att jag skulle raka mig, jag kan förstå om man inte vill ha en massa hår i munnen. Det tog ett rätt långt tag innan hon vågade fråga om jag inte kunde raka mig ändå. Fast det är klart, alldeles i början av en relation är det lite läskigt att börja ställa såna "krav". Jag bryr mig inte jättemycket om jag är rakad eller inte så jag tänkte what the hell och rakade av allt. Det såg jätteläskigt ut, som om jag var ett barn. Däremot var det en helt annan känsla nu när Y rörde med sina fingrar eller sin tunga mot min fitta. Bara för att få uppleva en ny känsla så var det värt att raka sig. I början kändes det också jättemärkligt hur trosorna satt så sätt runt fittan, det kändes som om de klibbade fast så fort jag blev lite kåt och våt, men jag vande mig rätt fort. Nu känner jag mig lika bekväm med som utan hår där nere. Jag kan inte riktigt säga att jag bryr mig om hur Y har fittfrisyren heller. Visst är det trevligt att slippa har hår i näsan men så länge hon trivs med vad hon har så är jag rätt obrydd.

Vad säger ni? Rakad eller inte?

/A

Lesbiska namn

Vi sitter och pratar barnnamn. Tydligen så visar en studie att tjejer med androgyna namn går längre i karriären. Så nu pratar diskuterar vi om man inte skulle döpa ungarna till Charlie och Morgan oavsett kön. Det känns väldigt lesbiskt haha. 

/A

måndag 2 november 2009

Snygga muskler

Jag var med på Y:s spinningpass idag. Spinning är inte riktigt mig grej men jag skulle kunna gå dit bara för att titta på henne. När hon instruerar låter hon helt annorlunda och jag älskar att se henne så självsäkert och engagerad. Hon är så sexig på cykeln i sitt tajta träningslinne som sitter åt över brösten. Överhuvudtaget så älskar jag att se henne träna, det märks på henne att hon känner sig säker inom området. Dessutom får jag se när hon spänner sina fina muskler. Kanske är det därför jag gått med på att följa med och styrketräna imorgon?

/A

Är det ok att säga att frugan är ful?

Läste en artikel i Aftonbladet om en man som inte tände på sin fru nå mer och ville att hon skulle piffa till sig lite oftare. Han undrade om han var en mansgris som tycker så. Jag tycker att man visst kan kräva att personen man är gift med ska hålla sig fräsch och snygg. Visst, man behöver inte ha kjol och högklackat och man orkar inte sminka sig alltid men ändå hålla en nivå och inte förfalla helt. Självklart ska det ju vara så åt båda hållen, kvinnan har ju rätt att påpeka mannens öl mage eller konstanta svett lukt, hur mycket man än älskar någon så kanske passionen försvinner om man ser ut som en sophög.
Å andra sidan kanske kvinnan i fråga har mer att göra hemma än mannen, som huvudansvar över barnen eller lagar oftast mat, städar oftare osv.. Då kanske man inte orkar hålla sig så jäkla snygg hela tiden..
Jag har en känsla av att om en kvinna hade sagt samma sak om sin man hade folk knappt brytt sig. Jag hör oftare män som blir retade över sin ölmage än tvärtom..

Jag skulle nog ha svårt att säga till A om hon skulle tappa orken att bry sig om sig själv, kanske skulle köra en mjukare stil och "lura" ut henne på shoppingrunda, eller göra ansiktsmask ihop eller bestämma en kväll då vi båda klär upp oss och äter fin middag. Ja, förhoppningsvis kommer vi aldrig dit, men jag hoppas att hon skulle göra samma sak för mig. :)

Vad tycker ni?

/Y

I love you more than football

En sån här vill jag ha! Eller att Y ska ge till mig haha. Fast det är kanske hon som ska ha den på sig? Nåja. Jag har tråkigt, Y sitter och pluggar här bredvid mig. Vi väntar på vår nya soffa som ska leveras idag, men det känns mer och mer som om de inte kommer att dyka upp. Jag längtar verkligen till den, nu har vi en jätteliten pluttsoffa, inte särskilt hångelvänligt. Någong kroppsdel blir alltid klämd eller så ramlar någon av. 

/A

söndag 1 november 2009

En trevlig söndagkväll

Jag drog ner henne över mig på sängen. Hon hade bara trosor på sig och hon klibbade snabbt fast sig emot min nakna kropp. Efter massage och sen dusch tillsammans var jag kåt och längtade efter att få känna hennes hand mot min fitta. Vi hånglade och smekte varandras kroppar. Hennes fingrar letade sig neråt och ett finger letade sig in i min fitta. Hon började pulla mig samtidigt som hon retade mitt anus med de andra fingrarna. Jag tryckte min kropp mot henne och hon drog ut fingret ur mig samtidigt som hon började smeka min fitta med handflatan. Första orgasmen gick som en våg genom min kropp och den kändes ända ner i tårna. När andra orgasmen kom kröktes min rygg och jag pressade nacken bakåt. Jag vet inte hur många gånger till jag kom efter det men hela min kropp krampade av lust och jag stönade högljuddt. Sen la jag huvudet mot hennes bröst och hon höll om mig medan jag hämtade andan.

/A

Kvinnors fantasier

"sexuella fantasier tyder på bristande sexuell mognad...en *fullmogen* människa har inga sexuella fantasier...man älskar *här och nu* men sin närvarande partner IRL så att säga...."

Jag läste den här artikeln om kvinnors sexuella fantasier och fann den här kommentaren. Det skulle ju mycket väl vara någon som bara vill provocera och som inte menar allvar. Jag hoppas det, stackars människa annars. Jag fortsatte läsa lite andra kommentarer och en person hade skrivit att han/hon bara fantiserade när han/hon var kär. Det är väl något individuellt men för mig hör kärlek och sexfantasier inte riktigt ihop. Eller, när jag fantiserar nu fantiserar jag om att göra saker med Y men visst tusan fantiserade jag lika mycket som singel. Men då var den/de andra personerna som var med i fantasin ansiktslösa. 

Ikväll ska jag få massage! Just nu tittar jag stold på Mammas pojkar, så det så! En tjej blev ju faktiskt lesbisk av det här programmet så det kan ju inte vara helt fel haha.

/A

Söndag

Betyder sambomysdag som ni kanske vet. Våran heliga veckodag. Så idag har vi bara myst, A sov till ungefär 12, jag steg upp 10.30 för att inte missa Gilmore girls som går på lördag och söndag förmiddagar. Jag har knappt något minne av att A kom hem i morse och la sig, jag blev nästan överraskad när jag vaknade. Blir väl så när man lägger sig utan någon brevid sig.

Vi kollade några tv serier på internet, åt lunch och nu sitter A fastklistrad framför "Mammas pojkar". Hon har någon sorts smyg förälskele i dokusåpor som går ut på att träffa någon. Som typ Bachelor, Bachelorette, Mammas pojkar, Ensam mamma söker etc. Ja, ni fattar. Sen låtsas hon att hon inte alls är intresserad utan bara tittar på dom för att det är så töntigt eller för att det är så korkade mäniskor med. Men ändå vill hon inte missa ett avsnitt ;) Men det är väl lite gulligt ändå.

/Y