lördag 31 oktober 2009

Halloween

Det är halloween! Visserligen ska jag jobba i natt igen men man kanske hinner klämma in lite maskeradsex innan dess? Jag kan ta på mig min piratdräkt och Y sina fotbollskläder, åh. Fast just nu håller hon på och diskar, jag ser henne framför mig naken med ett litet spetsförkläder.. Jag är nog kåt.

/A

fredag 30 oktober 2009

Nakenhet

Förra veckan var jag och Y på gymmet för att bada bubbelpool och basta. Jag slogs av hur märkligt det kändes att vara nakna tillsammans men inte få ta på varandra. När vi kom ut ur bastun så pussades vi lite grann innan vi ställde oss i duschen. Det var inte förrän efteråt jag kom på att andra kanske tycker det kändes obehagligt att vi stod där nakna och pussades. Det var verkligen inget grovhångel och jag tror inte att någon såg oss heller men ändå. Att pussa på varandra är något man bara gör när man umgås i par och att det plötsligt skulle vara "förbjudet" eftersom vi var nakna känns konstigt. Samtidigt kan jag förstå att folk kan känna sig obekväma och inte veta var de ska titta. Nakenheten blev plötsligt något uppenbart och knyts till sexualitet, när nakna människor i en dusch på ett gym i övrigt är något väldigt osexuellt.

/A

torsdag 29 oktober 2009

Molly, Magnus, Skrutten och Ansgar

Ja, så heter våra bröst. Y:s blev döpta efter Magnus Carlsson och Molly Sandén. Jag har varit lite småbesatt av Magnus Carlsson, mest på skoj måste jag tillägga och Y blev kär i Molly när hon var med i Melodifestivalen i våras. Varför mina heter som de gör är däremot lite luddigare. Jag råkade lova en kompis att döpa vårt framtida barn till Ansgar, så då löste vi det såhär för att slippa döpa en stackars son till det. Skrutten har jag faktiskt ingen aning om hur det kom till.. Det känns lite elakt, som att bröstet skulle vara skruttigt och odugligt. Men jag vet att Y tycker om henne! Vi pratar väldigt mycket om och med våra bröst när vi är själva. "Hur är det med Molly idag?" Om Y pussar på Skrutten så måste hon pussa på Ansgar också, annars är det orättvist. Jag antar att alla par har sina små egenheter.

Idag lät Y mig leka i hennes babygym, det var en fin stund.

/A

Morgon sex

Idag är A hemma och tenta pluggar. Så jag tog tillfället i akt och väckte henne ordentligt med pullning. Finns det något skönare sätt att vakna? Annars har vi lite tid på morgonen, hon går till skolan jag ligger kvar i sängen, men nu är hon hemma denna vecka så vi får passa på. Dessutom ska hon jobba natt i helg så det funkar ju inte heller. Jag och andra sidan pluggar på distans så jag är oerhört flexibel.

På tal om den där tung vibreraren, är det någon som vet hur den funkar? Den kan ju inte drivas på batterier direkt, någon som testat? Fast det blir nog A som får använda den, det är ju hon som har piercad tunga ;D

/Y

onsdag 28 oktober 2009

Bendable Buddy
























Jag lovade ju att skriva några recensioner. Det blev inte riktigt så, det blev faktiskt mer pluggande gjort än vad jag tänkte mig idag och det är ju bra. I alla fall. Jag tror att detta var vår första gemensamma sexleksak. Efter att ha använt min dildo på Y så hade jag sår i handen efter det vassa bottenlocket, där batteriet ska sättas in. Jag ville ha en greppvänlig dildo helt enkelt, så att jag skulle orka hålla tills Y kom och inte tills jag var tvungen att sluta för att min hand gjorde för ont. I en sexaffär hittade jag den här och blev genast kär. På det hela taget är det en trevlig en, kostar runt 350 kr.

Plus: Greppvänlig "kula" att hålla i, mjuk och följsam, böjbar så att man kan forma den för att trycka precis på rätt ställen

Minus: Den böjs lite väl lätt, om man för in dildon och trycker för hårt böjer den sig inne i fittan och det är inte alltför skönt

/A

Tongue Joy

































En sån här vill jag ha, tungvibratorn "Tongue Joy". Den går på en 700 kr och jag förstår inte riktigt hur den ska sitta fast på ens piercing. Jag gillar nog mest den för att den var så färgglad, det finns ju billigare varianter. Y skulle hemskt gärna få gå ner på mig med en sån. Jag älskar att bli slickad och när Y rör vid min klitta med en vibrator så en tungvibrator skulle vara helt ultimat.. Jag får önska mig en i julklapp.

/A

Avtändande

Även om jag anser mig vara rätt öppen och gärna går med på att testa ny saker som min partner tänder på så finns det en några saker jag aldrig skulle testa. Dels är det sex som inkluderar kiss, bajs och kräk, dels är det rollspel där en är "föräldrar" och den andre är "barn". Det finns säkert mer än vad som jag kommer på just nu. Fast det går väl aldrig att säga att jag aldrig skulle gjort det heller. Om man har en partner man älskar och som ställer upp på saker som han/hon inte nödvändigtvis tänder på så måste man väl själv ställa upp. Men ändå, just nu går ovanstående bort och som tur var är Y inte lagd åt det hållet.

Vad skulle ni aldrig ställa upp på?
/A

Mer sex åt folket

Äntligen en förklaring till varför vi är så trötta denna veckan. Det beror säkert inte alls på att jag jobbat natt och nu har tentaångest men orkar inte plugga. Y har varit sjuk i några dagar men efter lite vin och lek igår så verkar hon ha blivit bättre. En orgasm botar allt! Detta kanske är lösningen på svininfluensan? Sex får oss att må bättre och förbättrar immunförsvaret. Om man redan är smittad så stanna hemma och ha sex istället för att gå och nysa ner bussar och rulltrappor. Så var pandemin löst! Nu börjar jag sväva ut, jag försöker bara hitta på ursäkter för att inte få något pluggande gjort. Nåja, nu tänkte jag plugga lite och sen i eftermiddag skriva lite recensioner på leksaker vi innehar.

/A

tisdag 27 oktober 2009

Öron

Y tänder på öron. Eller nja, tänder är fel ord. Hon är som besatt av att pilla på öron, hennes egna har blivit alldeles mjuka eftersom hon lekt med dem sen hon var liten. Hon pillar på andra människors öron, även katternas, också men det blir nog mest mina. Det bästa som finns är kalla öron, Snart blir de väl också lika mjuka! Jag vet inte riktigt om hon njuter lika mycket när jag pillar på hennes öron, men hon tycker i alla fall om när man biter, nafsar, pussar och suger på dem. Hon är så söt.

/A

Naket = porr?

Okay, jag måste erkänna att jag hänger alldeles för mycket på aftonbladet.se och läser dåliga nyheter. Men ibland är det väldigt underhållande. Som den här nyheten. En familj var och handlade lördagsgodis och hittade "porrgodis" bland lösgodiset, med "porrgodis" menade de godisbitar formade som kukar, fittor och bröst. Föräldrarna blev upprörda och tyckte att de inte hörde hemma där barn plockar godis. Sen när är könsorgan porr? Varför är nakenhet så tabubelagt? Hur hemskt kan det vara att barn sen en snopp gjord av vingummi? Vad jag vet är barn rätt medvetna om sina och andras kön. När jag var fyra-fem år så brukade jag och min bästis låsa in oss på toaletten hos vår dagmamma och jämföra våra trosor och fittor. Jag hade tyckt det var sjukt kul om min unge satt och käkade sitt lördagsgodis och såg att det var så fittor. Tänk vad pedagogiskt man kan ha blommor och bin samtal då! 

/A

Lyxleksaker

Tack Klumpesnusk för lite förtydligande om apoteksdildon. Jag är rätt tveksam att lägga så mycket pengar på en dildo, även om det är bra kvalité. Vi har en rätt stor samling leksaker redan och även våra favoriter används inte ens varje vecka. Slår man då ut kostnaden på per använd gång så kan det bli rätt dyrt sex. Fast det är klart, det är väl bättre att betala lite mer och få något som man faktiskt gillar och vill använda än en billigare variant som man bara ligger i en låda under sängen. Men är det inte lite så att om man köper en dyr, lyxdildo/ägg/leksak så intalar man sig själv att den är underbar? Jag fungerar så i alla fall, om jag har lagt ut mycket pengar på någonting vill jag känna att jag har fått valuta för dem, även om jag bara intalar mig. Kanske ökar också pressen att nu måste detta bli fantastiskt eftersom vi använder vår 1000 kr dildo. Vad tror ni?

/A

måndag 26 oktober 2009

En tur till apoteket

Idag var jag på apoteket med min bästa kompis för att köpa alvedon till min stackars sjukling här hemma och la märke till lite saker.
1. De har en dildo för 1000 kr, vafalls? Fast det kanske bara är vi som är lite snåla med våra leksaker men det låter lite mycket. Någon som har testat den och har någon åsikt?
2 . Kondomer är mycket dyrare än vad jag trodde. Fast det kanske också beror på vad det är för några. Jag har i alla fall ingen aning, vilket inte är så förvånande.
3. Apoteket här har organiserats väldigt logiskt. De hade en jättelång hylla som började med sexsaker, sen vidare till intimhygien, graviditetssaker och slutligen barngrejerna.
3. Jag har blivit väldigt mycket mer frispråkig när det kommer till sex sen vi startade den här bloggen. När vi stod där vi apotekets sexhylla så började jag högljuddt berätta om när jag råkade få med mig en tub glidmedel in i duschen på gymmet istället för duschkrämen. Jag har skrivit om det innan, i vårt allra första inlägg faktiskt. Jag har inte direkt varit pryd innan men ändå tyckt att det var lite pinsamt att prata om sex så att en massa förbipasserande hör. Men nu gick vi runt där på apoteket och pratade om våra sexliv högt och tydligt. Helt underbart!

/A

Fortsättning..

På A`s inlägg. Den dejten fortsatte, efter pulka åkningen gick vi hem till A och såg en film. Eller såg och såg, jag koncentrerade mig mest på A, ville så gärna krama henne och hålla om henne, men det vågade jag inte. Vi kom närmare och närmare varann, sen tog filmen slut. Fan, tänkte jag haha
Sen när jag skulle bege mig hemåt kramades vi och det var ett ögonblick där det kändes som att hon ville kyssa mig, men det gjorde hon inte. Nu i efterhand när vi pratat om alltihopa så visade sig att hon tänkt precis likadant.. Ja, tänk så de kan gå!

Ungefär sådär fortsatte våra dejter, till ungefär den 6e då vi äntligen vågade ;)

/Y

Pulkadejt

Det blev inget kanin strap-on igår. Efter att ha varit iväg och spelat badminton kollapsade vi helt i soffan. Vi är fortfarande skittrötta och sega båda två. Vädret har definitivt sin inverkan på sexlivet, man blir inte på humör för någonting när det bara är grått och trist ute. Det borde ju vara tvärtom, att om det är ruskväder ute så vill man inget annat än att spendera lite nakentid med sin älskade men jag blir mest less. Nu hoppas vi på snö så att glädjen kan komma tillbaka. Vi har satt ut pulkorna på loftgången utanför lägenheten i någon sorts förhoppning om att snart kunna använda dem. Vår andra eller tredje dejt var en pulkadejt. Det var första gången vi gjorde något tillsammans förutom att sitta och prata. Det är helt ultimat om man precis har träffats och är lite småblyga, helst ska man nog bara ha en pulka också så att man måste tränga ihop sig. Sen flyger man över något gupp, ramlar runt över varandra och skrattar. Men vi två var alldeles för blyga och hade dessutom varsin pulka så det blev inte så mycket runttumlande tillsammans. Fast det var hur mysigt som helst ändå.

/A

söndag 25 oktober 2009

Test av rabbit-strap-on

Ikväll kanske det blir dags att prova vår hemmagjorda rabbit strap-on idé. Alltså att klippa hål i ett par trosor och trä igenom den, det kan ju vara värt ett försök i alla fall! Y har inte kunnat penetreras på över en månad på grund av ett ingrepp men nu så. Jag vet att hon kommer mycket bättre om man stimulerar g-punkten och klitoris på samma gång och att hon älskar vår rabbit. Jag längtar verkligen efter att få se henne njuta. Men nu är vi mitt uppe i brödbak och spinningpasskonstruerande och sen har Y lovat mig massage så det får bli senare. Vi återkommer hur det gick med trosorna!

/A

Vår extra timme

Vad har ni använt dagens extra timme till? Jag skulle vilja säga att vi hade sjukt hett, högljuddt sex men ack nej. Vi ägnade den åt en dryg timmes tupplur efter lunch. Jag jobbade i natt sov bara några timmar på förmiddagen så jag var svintrött. Y var också helt slut så vi gick helt enkelt och la oss, det är alldeles för sällan man sover middag! Vi är fortfarande sega men piggare ändå, det var urmysigt att bara krypa ihop i en sked under en filt och sluta ögonen. Annars när vi sover "på riktigt" kan vi inte sova sked men är det bara någon timme går det bra. Det är ju så underbart, att bara ligga tätt tätt och lyssna på den andres andetag.

/A

lördag 24 oktober 2009

Lördag

Idag har vi haft det mysigt. A mötte upp mig på gymmet där vi badade bubbelpool och bastu, därefter cyklade vi ner på stan för att hämta hem pizza. När vi kom hem hade A städat så fint. Precis en sådan överraskning jag behövde efter en prov-dag då hjärnan bara är mos. Sedan mös vi i soffan och A masserade mig. Hon är så fin min älskling :) Nu är hon på jobb. Dumma jobb.

Jag har lovat en speciell sambo dag imorgon. Har planerat in vad vi ska göra och sagt att det är en överraskning. Hihi.. Måste tillägga att A tycker om att planera, och jag menar verkligen att hon tycker om att planera. Ibland för mycket, därför är hon nog extra nyfiken inför imorgon då hon faktiskt inte har fått vara med att bestämma något.. hehe

/Y

Fix och mys

Vi har fått internet! Det känns så skönt, så befriande. Men det är nog bra att vara utan internet ibland, man inser hur mycket man faktiskt behöver det. Fast å andra sidan inser man också att man faktiskt inte måste googla allt, det finns andra sätt att ta reda på saker. Jag tror att vi har pratat mer med varandra i alla fall, annars blir det lätt att man spenderar kvällen bredvid varandra i soffan med varsin dator i knät.

Nu är Y, som många andra, iväg och skriver högskoleprovet. Jag jobbade i natt och känner mig inte på topp men jag tänkte städa lägenheten och göra här riktigt fint tills Y kommer hem. Här ser för jävligt ut faktiskt. Kanske renbädda sängen och städa upp i sovrummet, ställa ut lite ljus och göra det mysigt.. Efter provet ska vi till gymmet för att bada bubbelpool och basta men efter det har jag lovat att jag ska massera henne. Det har hon förtjänat! Jag har aldrig gjort högskoleprovet men det verkar jobbigt.Vi får se hur snuskigt det blir, det är det bästa med massage. Det går att göra totalt asexuellt eller väldigt sensuellt, jag tror jag siktar på den senare..

/A

/A

fredag 23 oktober 2009

Ja till kyrkobröllop

Så nu kan även homosexuella få gifta sig i kyrkan. Halleluja. Inte för att jag är kristen eller för att Y och jag skulle vilja gifta oss i kyrkan så är det ett viktigt steg i rätt riktning. Vår kärlek räknas lika mycket som heterokärlek och vi är ett par precis som alla andra. 

Ni kan läsa mer om det här och här.

/A

Tentaplugg

Det är toppen att Y pluggar på distans nu när jag mest är hemma och tentapluggar. Då kan man ta lite pussraster, lite lunchsex och så går pluggandet mycket bättre. Igår hade Y varit och duschat och satt naken på vår säng. Ja, förutom strumporna då. Det är alltid det första som åker på och det sista som åker av hos henne. Jag har lovat att på hennes födelsedag ska vi ha sex med strumporna på men tills dess får hon faktiskt ta av dem. I alla fall. Jag knuffade ner henne på sängen och vi hånglade en stund innan jag började arbeta mig neråt. Det känns som om en evighet sen jag slickade henne, det var nog inte så länge sen men det känns så. Hon smakar så gott och är så mysig. Jag blev väldigt våt själv och när hon sen pullade mig sprutade jag rejält. Fan, det var länge sen jag kom så hårt. Helt underbart. Efter det blev det inte mycket med pluggande gjort för någon av oss, vi låg kvar länge länge i sängen och bara kramades.

/A

onsdag 21 oktober 2009

Vardagen

Då var man inne i vardagsrutinen igen med plugg, träning och allt annat som ska hinnas med. Vi har verkligen kommit in i vårt trygga samboliv nu med sex några gånger i veckan. Men sånt går ju upp och ner och jag tycker faktiskt det är mysigt att kramas i soffan också. Fast det är klart, jag älskar när Y kommer och knuffar ner mig i sängen eller soffan när jag står och håller på med någonting annat. Man behöver små hångelstunder under dagen och för att må bra. Sen kan man fortsätta med det man höll på med.

Nu sitter jag på universitetet och använder internet, vi har fortfarande inte fått något internet och det verkar ta två veckor till kanske. Jag funderar på att cykla hem men Y sitter kanske hemma och pluggar och då vill jag inte störa. Det brukar inte bli så mycket pluggande gjort om vi är tillsammans.. Men äh, hon får gå iväg om hon vill få något gjort. Nu ska jag bege mig hem för lite kaffe och lite kramar.

/A

tisdag 20 oktober 2009

Sex som muta

Jag läste Y:s senaste inlägg och började fundera lite. Är det konstigt att använda sex som mutor? "Om du fixar det där åt mig så kommer jag att göra så här för dig." I vårt förhållande funkar det bra, kanske för att vi inte är helt allvarliga men jag inser om det låter lite märkligt. Som att Y inte skulle slicka mig om jag inte gick och köpte choklad och så är det ju inte.

Men ja, vi hade sjukt mysigt sex i söndags. När man bara ligger nära nära. Jag kände varenda ryckning och skakning Y gjorde mot min kropp. Hon stönade i mitt öra och jag kunde känna hennes tunga andetag mot min hals. Kärleksfullt sex, sånt man bara kan ha med någon man älskar.

/A

Äntligen äntligen äntligen

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men som tidigare nämnt så har vi inte internet i nya lägenheten än. Men det fixas så fort som möjligt.

Nu är A äntligen färdig med sin praktik och är hemma! I helgen hade vi besök av min mor så det blev inget hett välkommen-hem-sex. Men i söndags hade vi nog den mysigaste stunden vi haft på länge. Ny duschade hade vi mys sex, sådär nära och intimt.
Ikväll har jag lovat att slicka A, det var byteshandel igen. Hon gick och köpte choklad till mig igår kväll, men ingen av oss hade speciellt mycket energi, så det får bli ikväll istället. ;D

/Y

fredag 16 oktober 2009

Fantasier

Äntligen är dagen här. Dagen då jag får åka hem till min älskade och inte behöva åka tillbaka hit när helgen är slut. Jag vet, det har bara varit tre veckor och jag har trivts här men ändå. Nu vill jag bara hem till Y, våra små monster till katter, vår stora sköna säng, vår lägenhet och vår rosa hattask (aka sexlekssaksgömställe). Igår kväll innan jag somnade låg och på sidan, nästan i fosterställning och fantiserade om att Y slickade mig. Hennes huvud var klämt mellan mina lår. Kanske en ny ställning att prova.

Vi har fortfarande inget internet eftersom hela processen segar som tusan. Så det blir nog lite klent med uppdateringar i helgen men vi ska göra vårt bästa.

/A

torsdag 15 oktober 2009

Dessa skönhetsideal

Det är 2009, har vi inte kommit över det här med bisarra skönhetsideal? Gemene man verkar vara rätt överens om att en trådsmal kropp inte är något att sträva efter. Att man ska vara nöjd med sin kropp och inte sträva för att revbenen ska sticka ut genom huden utan för att må bra i helhet. Allt det här som man lärde sig redan från dagis. Dagens modefolk verkar inte ha gått på dagis. Samtidigt orkar man inte bli upprörd längre och förhoppningsvis ser vi ändå en utveckling till det bättre.

/A

Offentlighet

Jag tittade precis på Fråga Olle-dokumentären på kanal 5:s hemsida. Man inser verkligen hur mycket webb-tv det finns när man är ensam och TV-lös. I alla fall, den handlar bland annat om offentligt sex och jag började fundera. Jag kan fantisera om att ha sex på offentliga platser eller gruppsex men om det väl skulle komma till kritan vet jag faktiskt inte om jag skulle vilja. I alla fall inte i den relation jag nu har med Y. Vi älskar varandra och för mig är sex någonting som är bara vårt och något väldigt intimt. Jag vill inte att någon annan ska se på eller vara med. Jag inser att alla är olika och för vissa kan det säkert öka intimitetskänslan när andra ser på. Fast jag brukar tänka att när vi är gamla och sexlivet inte är vad det borde så ska vi bli swingers. Det verkar så mysigt på något sätt. Jag läste en artikelserie om en swingersklubb för några år sen och det lät jättetrevligt faktiskt. Det går nog aldrig att veta om någonting är ens grej förrän man provat. Men som sagt, det lär ta ett tag tills vi är där, om vi någonsin kommer dit.

/A

Menshelvetet

Varför får man alltid mens vid fel tillfälle? Imorgon ska jag ju äntligen få komma hem till Y och hade sett fram emot sex hela tiden. Det går väl med mens också men det rör ju till det lite. Dessutom kan jag ha rätt ont hela perioden och då är det svårt att bli något vidare kåt. Varken jag eller Y tycker att den andres mens är särskilt äcklig men det blir ändå inte att man går ner på varandra. Jag har en tendens att få fontäntorgasmer och det känns inte så schysst att spruta ner Y:s ansikte med blod då. Har man tampong så borde det ju funka men jag känner mig inte jättefräsch när jag har mens och vill inte riktigt ha någon där nere. Man kan ju hitta på andra saker! Sex vid mens, vad säger ni?

/A

Godnattsång

Igår ringde jag Y när jag har släckt och krupit ner under täcket, sen fick hon sjunga en godnattsång för mig. Det blev "Min kära lilla ponny", eller vad den nu heter. Det har blivit vår sång på något sätt, mest eftersom Y envisas med att sjunga en variant till mig och en till katterna så vi hör den hela tiden i lägenheten. Katterna har dock fått en egen version
"Du är så söt min kära lilla 'kattens namn'
Du är så snäll min kära lilla katt
Du säger ingenting min kära lilla 'kattens namn'
Men det är för att du är matt"
Hon är så töntig, det är sexigt. Jag har inte fått min egen version än, så jag är fortfarande en häst. Man blir ju lite svartsjuk på katterna..

/A

onsdag 14 oktober 2009

IKEA

Sådär, nu är vi några tusen fattigare älskling ;)

Överraskningen tycker du nog om, fast den är inte snuskig. Måste allt vara det? Eller jo.. en del av den är nog snuskig ;) Hihi

/Y

Mera önskelista




















9. I soffan på fjärde advent, ett år efter vi träffades första gången, i skenet av fyra adventsljus som brinner
10. Vi spenderar en söndag i våra morgonrockar, utan någonting under och det är fri tafsning som gäller
11. Telefonsex

/A

IKEA

Snart min älskade, så ses vi igen! Idag har hon varit på IKEA, utan mig. Jag ville också vara med, det är så mysigt att gå runt där tillsammans och vara ett av de där jobbiga förälskade paren som man tittade snett på när man var singel och gick på IKEA. Men vad gör man, jag måste vara här och vi behöver verkligen nya saker till lägenheten.

Jag väntar fortfarande på din lista Y!

/A

"Jag" och "Vi"

Jag blir också lite svartsjuk när Y onanerar själv. Ungefär som Y skrev, mest att jag också vill vara med. Det är inte att jag tycker illa om det på något sätt och jag vet att det är något man behöver ibland. Något som bara är ens egen stund, det är nog speciellt viktigt när man lever i en relation och alltid är "vi", att man får njuta av sig själv ibland också. Men det har blivit mycket "jag" och lite "vi" sen jag varit borta. Jag längtar efter oss.

/A

Överraskning

Åh en överraskning, vaddå vaddå vaddå? Är det något snuskigt? Jag har en överraskning till dig också och denna gången är den riktigt bra! På riktigt. Kanske inte snuskig men med en oanständig touch?

/A

Från distans

Fin lista A, det ska nog gå att ordna ;)
Min kommer upp så snart jag är färdig med den.

Jag måste erkänna att jag blir lite svartsjuk när A onanerar sälv, jag vill ju vara med! Eller svartsjuk var nog att ta i, avundsjuk kanske är närmare? Hursom, jag brukar ju själv göra det så jag ska inte säga något. Men ändå..

På fredag ses vi igen och då blir livet som vanligt. Jag längtar så!
Jag har en överraskning till dig också, nyfiken? ;)

/Y

tisdag 13 oktober 2009

Bilder på g

Jag älskar att fotografera men det var länge sen jag plockade upp kameran nu. Jag har inte haft någon inspiration alls. Men nu längtar jag verkligen efter att fota lite erotiska bilder med Y. Jag har massor av idéer och hoppas att det ska kunna bli av i helgen men det blir nog svårt. Vi måste flyttstäda vår gamla lägenhet och köra bort en massa saker därifrån så vi lär ha fullt upp hela helgen. Sen vet jag med mig att vi båda är rätt lata och när vi har slitit hela helgen lär vi vara helt slut och inte vilja lämna soffan. Men snart ska det bli av i alla fall. Så ni får hålla utkik, snart kommer det bilder.

/A

Min önskelista till Y

1. Du står tryckt mot väggen i duschen och jag går ner på dig
2. Med kläderna på i en snödriva, gärna under en tur på skidor
3. På nattåget till jul
4. På vårt hallgolv med rejält med golvvärme på
5. I klädkammaren, uppflugna på alla saker
6. Du ligger på mage och jag knullar dig med rabbiten bakifrån
7. Du har på dig dina matchkläder och gör vad du vill med dig
8. På gymmet vi båda jobbar på, efter stängning

/A

Ännu en dröm

Nu börjar jag bli less på alla märkliga drömmar jag har när jag är här. Visst drömmer jag mycket hemma bredvid Y också men här är det bara väldigt bisarra saker. Mina drömmar påverkas väldigt lätt av saker jag ser och hör innan jag somnar. Igår såg jag på Dokument inifrån på SVT Play "Värre än djur", om homosexualitet i hederskulturer. Den var riktigt bra men väldigt hemsk, jag känner mig så lyckligt lottad att jag kommer från en familj som helt accepterar min läggning. Se den! I alla fall, nu drömde jag att min pappa var som en av de där papporna i filmen och sa en massa hemska saker, tryckte ner mig. Det hela var väldigt obehagligt, kanske mest för att människor har det så på riktigt. Jag har tur som bara behöver drömma om det.

/A

måndag 12 oktober 2009

Första dejten med Y

Förra hösten kände jag mig lite less på att vara singel faktiskt. Men vart skulle man träffa en tjej i den staden? En tjej som inte var insyltad i det lesbiska/feministiska gänget där det kändes som om jag redan kände de flesta mer eller mindre. Jag började hänga lite mer på qx och snackade med lite folk. Jag hade inga stora förväntningar på att träffa någon och jag var nog lite skraj också. Men så åkte mina roomies hem över jul och jag var kvar ensam och skulle jobba över julhelgen. Jag började prata med en tjej på qx och det var som om det bara klickade. Vi mejlade hela kvällen och halva natten, samtalet bara flöt och vi pratade om allting. Nästa kväll fortsatte vi att mejla i flera timmar och jag började bli väldigt nyfiken på denna tjej. Hon hade en rätt suddig bild på sin sida, men hon såg väldigt söt ut. På bilden pussade hon på kinden, personen var bortklippt ur bilden men jag kommer ihåg att blev lite svartsjuk. Eller ja, mer att jag önskade att hon skulle pussa mig också. Nästa dag bestämde vi oss för att ses. Vi var båda övergivna av våra roomies under julen vilket fungerade väldigt bra som ursäkt. "Ja vi har ju inget bättre för oss." Men jag hade nog velat träffa denna tjej ändå.. Vi skulle ses hemma hos mig och dricka kaffe så vi möttes på halva vägen. Det var kallt och vi var båda väldigt påpälsade så jag kunde knappt urskilja henne under alla kläder. Vi gick sen hem till mig och satt i flera timmar och pratade. Jag var nog lite orolig att hon inte skulle tycka att jag var hennes typ, en vegan som bodde i kollektiv och var täckt av tatueringar. En bit in på natten var det full snöstorm och jag skulle följa henne hem. Nu i efterhand kunde jag ju ha frågat henne om hon ville sova över, men det vågade jag inte det då. Så jag följde henne en bit hem i snöstormen och när jag sen vände hemåt var jag jätteförvirrad. Jag kände någonting men visste inte riktigt vad det var. Var jag intresserad eller inbillade jag mig bara för att jag var trött på att vara ensam? Men nästa gång vi sågs så visste jag, det var ingen inbillning. Sen började en period då båda två var för fega att ta första steget, men det är en annan historia.

/A

En lista

När jag var bortrest under våren sms:ade jag och Y listor till varandra på saker vi ville testa. Tyvärr råkade jag radera Y:s lista från min telefon men jag minns lite:
1. 69:an med dig ovanpå
2. Bakifrån mot ett träd
3. Chokladsås
4. Under midnattssolen

69:an har vi gjort men det är nog också det enda. Jag köpte för länge sen en flaska chokladsås, den har överlevt två flyttar nu och bara använts till glass. Vi är båda lite småpedantiska och tycker att det verkar så kladdigt, det vill man ju inte ha i sängen. Att ligga på köksgolvet verkar kallt och dessutom har vi två små katter som säkert mer än gärna är med då.

Något utomhussex blev det inte heller i sommar. Vi är nog för fega och lata. Fast å andra sidan, varför ska man ha sex på så många olika, speciella ställen som möjligt? Jag kanske är tråkigt men jag tycker sex är skönast i sängen och är inte det poängen, att det ska vara skönt? Fast det är klart, ibland är det kul att testa något annat. Undra vad fler för saker vi hade på listan? Minns du Y? Du kanske till och med har kvar min.

/A

Fyra nätter

Fyra nätter kvar nu. Jag har varit så sjukt kåt sen jag kom hit och onanerat hur många gånger som helst, vilket jag nästa aldrig gör annars. Sen när jag var hem förra veckan så var jag mest på myshumör men nu har det vänt. Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Vad skulle jag inte ge för att ha Y på min säng nu och få sätta på henne med dildo. Åh.

/A

Män..

Vad är det med män? Vad sägs om att starta den där kvinnoön ändå?

Just nu känner jag en väldigt stark längtan efter Y. Vi sågs i förrgår och på fredag kommer jag hem för gott så det är inte särskilt synd om oss. Men nu har jag den där känslan som jag hade när vi var nykära och varje minut vi inte spenderade ihop vad jobbig. Det är lite mysigt ändå, när jag har varit här har jag verkligen insett vilken viktigt del hon är i mitt liv.

Just set, jag känner att jag måste förtydliga mitt senaste inlägg eftersom Y missförstod det lite. Det är inte så att jag vill att hon ska låta mer, det är individuellt och jag älskar hennes ljud som de är nu. Jag vill bara kunna få henne att njuta ännu mer, se om vi kan komma längre.

/A

söndag 11 oktober 2009

Yonimassage

För länge sen skrev vi om att våra försök i att få Y att få multipla orgasmer. Då tänkte vi att vi skulle ha några veckors sexuppehåll och se om det gick efter det, av all uppbyggd kåthet. Det blev aldrig av, för helt ärligt vem vill vara utan så länge? Jag hade i alla fall glömt bort det lite fram tills idag. Jag satt och läste om yonimassage och blev jättesugen på att testa. Det är alltså en massage av fittan och en del av tantra sex, rätta mig gärna om jag har fel. Förmodligen är det något man måste öva på att ge och ta emot men det kan ju inte skada att testa. Konceptet att man ska vara närvarande, smekas och andas tillsammans känns väldigt tilltalande.

Kanske kan vi få Y att komma flera gånger med hjälp av yonimassage. Eller är det så att vissa kvinnor kan få multipla orgasmer och vissa inte? Vad tror ni? Jag hoppas att alla kan få det, eller rent själviskt att i alla fall Y kan. Jag vill få henne att njuta såsom hon får mig att njuta. Det är alltid helt fantastiskt att få en orgasm med henne, men jag vet inte om hon känner likadant. Men så är jag naturligt mer högljudd i sängen också och då är det lätt att känna att hon inte njuter lika mycket bara för att hon inte är lika högljudd. Jag vet att så inte är fallet, men jag vill ändå kunna få henne att skriva av lust. Jag vill hjälpa henne att komma sju gånger i rad, för att jag vet hur underbart det är och jag vill att hon också ska få uppleva det.

/A

Hemmagjord strap-on

Just det, min sexdröm som jag lovade att berätta om. Tyvärr har jag lyckats glömma bort en del under dagen. Eller ja, det är rätt skönt faktiskt. Jag minns bara någonting med gamla rynkiga rumpor och en fruktansvärd obehagskänsla när jag vaknade.

Istället har jag dagdrömt. Om strap-ons. Vi har länge funderat på att skaffa en rabbit-strap-on men då ekonomin inte är vad den borde vara just nu så får man vara kreativ. Visst borde det funka att bara klippa två hål i ett par tajta trosor? Själva delen som måste vara inuti trosan är inte särskilt lång. Värt ett försök i alla fall. Jag är i vilket fall också sugen på att öppna vår rosa hattask igen.

/A

På tal om det..

Dom har visst en hemsida också. visitchakopaulcity. Förmodligen en skämt sida som uppkommit efter nyheten men ändå haha. Men seriöst tänk; En stad med bara kvinnliga medborgare. Klart som fan att största delen är lesbiska. Läste några bloggar om den och det finns mäniskor som faktiskt tror på det här?! Bara manliga bloggare då såklart. Eller vill man tro på det kanske?

Hursom. The piratebay hade ju ett projekt för något år sedan att köpa en ö ute i atlanten, kanske vi borde försöka med samma grej? Köpa några hektar skog uppe i norrland och etblera eget styre. Lite som i filmen The village, (oj en spoiler för alla som inte sett den) Vore ascoolt ju!

Den norrländska flatstaden

Har ni hört talas om Shakebao, den lesbiska norrländska staden? Enligt rykten som flourerar i Kina så har denna hemliga stad 25 000 invånare. Det var en änka på 1800-talet som tröttnade på män och därför bildade staden, dit alla män som försöker ta sig in bli halvt ihjäl slagna av skogshuggarflatorna. Så fruktansvärt roligt! Tänk, dit skulle man åkt på semester om man var singel...

/A

Nya tag!

Nu är jag ensam igen. Det blev inte så mycket sex den här gången, det kan de ju inte alltid bli. Förra gången A var hemma blev det rätt mycket. Men som sagt, hon är nytatuerad och hon kunde knappt hålla om mig. Men pussar och mys är nice de med!

Nästa vecka åker jag till mina hemtrakter, hälsa på syskon och mamma. Har inte träffat dom sen i somras så det ska bli kul! Dessutom ska jag shoppa en massa så det blir dubbel kul. :)

Såg att A berättade om godnatt/gomorron sagorna, jag älskar dom! Hon är så bra på att berätta och jag älskar när någon stryker mig på ryggen. Dessutom är jag väldigt seg på morgonen, så det är ett skönt sätt att vakna. Åhh, hon är så mysig!

Nästa vecka kommer hon hem och stannar hemma. Då får vi börja leva i nya lägenheten på riktigt.
Kanske dags att öppna rosa hattasken igen. Det var ett tag sen ;)

/Y

Sexdröm

Jag drömde en rätt obehaglig sexdröm i natt. Jag vet inte ens om jag kommer ihåg den rätt. Men det berättar jag om ikväll, nu måste jag susa iväg till jobb!

/A

lördag 10 oktober 2009

Dildo-hållaren

Idag stötte jag ihop med den där dildoliknande hushållspappershållaren igen och kom att tänka på något Y sa. Det måste vara ett tecken på att man är lesbisk när man ser någonting med en sådan form och associerar det till en dildo, inte en snopp. Nu ska jag gå och sova, tidig uppstigning imorn. Fast det är då mycket trevligare att gå och lägga sig när det är i en stor 160 cm resårbotten säng med en naken tjej i än en liten, hård landstingssäng. Det får bli till att fantisera istället..

/A

Rygghistorier

I onsdag blev det som jag anade, Y hade inte lyckats vända sängen själv så hon låg inte där naken och väntade på mig och det blev inget hett invigningssex. Det har blivit lite hångel och petting men annars har ingen av oss haft någon vidare lust. Min teori är att för mycket bussresor drar ner ens möjlighet att bli kåt, vad tror ni? Men sen är det ju så också, man måste inte knulla hela tiden. Dessutom har är jag nytatuerad så jag är jätteöm och då tappar man också lust. Jag älskar sex men jag älskar pussar, kramar och smekningar också. Y försöker dra igång någon rutin att jag ska berätta en godnatt eller godmorgon saga för henne och rita den på hennes rygg med mina fingrar. Jag berättar om Tjejen med de små brösten (jag) och Tjejen med de stora brösten (Y). Om hur de träffades, blev kära och hur de sen gifter sig och får barn. Så himla mysigt.

Bara en vecka kvar på praktiken nu! Sen blir det till att verkligen börja leva i vår nya lägenhet.

/A

onsdag 7 oktober 2009

En liten fantasi

Snart sitter jag på bussen hem! Hem till Y, vår nya säng och hett hett invigningssex. Eller mer troligt, jag kommer hem helt slut och när vi väl har skruvat på benen på sängen så kommer jag att däcka i Y:s famn. Fast jag har en liten fantasi som jag hoppas på än. Att Y har satt ihop sängen och bäddat den med fina lakan. Sen har hon tänt ljus i rummet och klätt av sig naken. När jag kommer hem ligger hon där naken på sängen och väntar på mig. Då ryker även mina kläder och jag lägger mig över henne, smeker hennes kropp, pussar henne på halsen, suger på hennes öronsnibb och känner under mina händer hur hon ryser till. Jag kysser henne djupt och börjar smeka hennes höfter, rumpa, lår, insida av låret och rör långsamt fingrarna mot hennes våta fitta. Jag smeker den väldigt lätt, sticker in två fingrar för att retas lite och bygger sen långsamt upp intensiteten. Jag hör hur hon börjar andas häftigare och stöna. Till slut kommer hon och hennes kropp rycker till under mig. Jag tittar på hennes ansikte och hon är då så vacker som hon bara är efter en orgasm, alldeles avslappnad. Hon ser lycklig och kär ut och jag lägger mig bredvid henne och håller om henne tills vi båda somnar.

Nu blev jag helt kåt av att skriva det där så nu hoppas jag verkligen på det haha. Fast det är nog inte så lätt att lyckas få rätt på en dubbelsäng själv? Nåja, vi får se! Kanske kanske..

/A

Livet på landet

Jag sitter just nu och lyssnar på några av gymnasiekidsen som bor på det här elevhemmet där jag bor under några veckor. De har tydligen haft någon diskussion i skolan om relationer. En av diskussionspunkterna var "Är det okay att vara med någon annan än sin partner om båda är med på det?". Den ena tjejen här ute hade svarat Ja på den frågan, hon var den ända i hela klassen och nu står de och gapskrattar åt tanken. För det går ju inte, ett par är en man och en kvinna punkt. Jag är så glad att jag inte är uppväxt i någon sån här liten håla. Tänk att behöva komma ut här som gay, poly, trans eller någon annan, i deras ögon "onormal" läggning. Hur många lever inte med denna hemlighet och får aldrig någon möjlighet att leva sitt liv såsom de skulle vilja och behöva för att vara lyckliga? Visst, de här ungdomarna är nog bara en 16 år men de är framtiden. Att folk aldrig kan tänka utanför lådan.

/A

Bröllopsfeber?

Ikväll kommer A hem. Då ska vi inviga vår nya säng. Åh vad jag längtar!

Sen måste jag vara lite skadeglad över att A funderat på hur bröllopet ska se ut. För bara någon månad sen fick hon nästan panik när jag nämnde ordet. Fast ja, vi har diskuterat det och vi verkar vara på samma sida. Som sagt en liten utomhus vigsel med den närmaste familjen och närmsta vännerna. Inte för att vi är snåla eller så, men varför bjuda kusiner och morbröder/mostrar man aldrig pratar med annars? Det är våran dag och jag vill bara ha dom jag tycker om där. Dessutom kan man ju satsa mer på varje enskilld gäst istället. Hmm, kanske ska börja småplanera lite redan nu? Eller njae, känns som att vi skulle hinna ändra allt säkert 25 gånger :) Men det är kul att drömma..
Nu blev jag sugen att titta in på bröllop sidor..

/Y

tisdag 6 oktober 2009

Bröllopstankar

Det finns fler som har halloween-bröllop, detta med vampyrtema. När två av mina kompisar gifte sig i USA var det valfri utklädnad, men jag måste säga att det var övervägande pirater. Efter middagen avslutades kvällen med olika wicca-ritualer vilket kändes väldigt mäktigt. Jag trodde innan att det skulle vara rätt flummigt, men det kändes inte alls så utan väldigt andligt. Allt det här fick mig i alla fall att fantisera om mitt och Y:s bröllop, man blir lite sugen på att göra något annorlunda ändå. Inte bara för att vara annorlunda men för att vita klänningar och långa vita släp nog inte är vår grej. Ett utomhusbröllop, med bara de närmaste och sommarsol låter helt underbart i mina öron. Vanligt, enkelt och kanske tråkigt för en del men vi är rätt enkla. Det viktigaste för mig är att jag får förmedla min kärlek till Y till våra familjer och vänner, sen lägger jag hellre pengarna på en grym bröllopsresa.

Fast vi har länge skojat om att vi vill ha Gudrun Schyman som vigselförrättare, det vore väldigt häftigt faktiskt. Hur tror ni man fixar henne?

/A

Onani-marathon

Jag tittade precis som en Fråga Olle-dokumentär om orgasmer. De var bland annat på ett onani-marathon i Danmark, där människor onanerade och ju längre de höll på desto mer pengar drog de in till välgörenhet. Väldigt sympatiskt. De försökte också slå olika rekord, som längsta sprutet. Innan marathonet fanns det inget rekord för tjejer och Y tyckte jag skulle ställa upp. Fast i slutet av programmet såg jag att det hade satts ett rekord, på nästan tre meter! Jag vet inte riktigt om jag skulle kunna slå det haha. Fast kanske i mängd vätska? Jag vet bara att fotändan av min säng blev rejält blöt innan när jag onanerade.. Det var flera månader sen sist och jag hade glömt hur skönt det är! Hur man bli omedelbart avslappnad och nöjd. Det blir jag efter en sexorgasm också såklart men det är inte samma sak. Nu luktar mina fingrar någon blandning mellan fitta och apelsin. Det är rätt mysigt ändå. Man får mer tid till sig själv när man är ifrån sin partner.

Nu längtar jag bara tills imorn då jag får fara hem till henne igen! Dessutom ska vår nya säng komma imorn kväll så det blir perfekt att få inviga den tillsammans!

/A

Bloggtips

Precis som med porr är jag rätt kräsen när det gäller sexbloggar. Är det för mycket hårdporriga bilder eller filmer så går det bort, jag förstår om andra tycker om det men mig för är det väldigt avtändande. Så erotiska bloggar kanske är mer det jag ute efter, eller ja en erotisk blogg är ju också en sexblogg. I alla fall. Jag började på en länklista här till höger över några mysiga bloggar som vi tycker om, en del mer sexiga och andra mindre. Om någon har något annat tips får ni gärna skriva!

/A

Flatporr

Igår kände jag mig tvungen att ta ett avbrott från mina streamade tv-serier så jag började porrsurfa istället. Det är väldigt svårt att hitta bra flatporr, som är gjord för kvinnor som gillar kvinnor och inte män som gillar lesbiska. Jag och Y har en porrfilm i vår ägo och den är hysteriskt rolig, men också totalt usel. Vi köpte den bara för att den heter "Lesbiska guldkorn", det låter som en dansbandsskiva. Jag må vara väldigt tjejig men porrfilmen som bara är pang på och väldigt mycket inzoomat på fittor gör det inte riktigt för mig. Jag vill ha en något sånär handling eller i alla fall att spänningen mellan personerna byggs upp på något sätt innan de kör igång. Men jag hittade alltså inget vettigt igår heller. Någon som har något tips?

/A

måndag 5 oktober 2009

Tillbaka till vardagen

Då var helgen slut och man var tillbaka till verklighet och praktik, fast denna gången blir det bara tre dagar innan jag far hem igen. Nu ska vi även ha fått internet i lägenheten, så förhoppningsvis kommer bloggen att leva upp lite mer nu.

Hoppas ni hade en bra helg. Min var helt fantastisk, i lördags slickade Y mig till den bästa orgasm jag någonsin fått. Jag kan vanligtvis komma flera gånger i rad men detta var mer som en enda lång orgasm som aldrig verkade ta slut. Jag har ingen aning om hur länge den varade, men säkert flera minuter. Hela min kropp skakade och det kändes nästan som att jag var utanför kroppen, som jag inte hade någon kontroll över den alls. Samtidigt har jag nog aldrig varit så medveten om varenda millimeter av min kropp. Sammandragningarna var så starka att jag inte visste var jag skulle göra av mig. Jag tryckte in mina naglar i Y:s armar och händer, kramade hennes hår, pressade det skrynkliga lakanet mellan mina händer och ryckte i hela kroppen. När orgasmen slutligen gick över tog det flera minuter innan jag slutade flåsa och jag fick pusta ut i Y:s famn. Hon är helt fantastisk min flickvän.

/A

Sexiga yrken


Alla har vi våra fetischer och jag tänkte avslöja en av Y:s. Hon tänder på kockar. Jag har inte riktigt förstått vad som är hett med just kockar, men jag tror det har lite att göra med den dubbelknäppta jackan. Då och då har jag letat lite sexiga kockkläder,jag gillar speciellt de där det ingår en slev. På Ebay kan man hitta riktigt billiga kostymer. Kvalitén är väl lite varierande men våra rollspel är sällan jätteseriösa så det spelar mindre roll, dessutom kan man alltid sy om dem om de sitter konstigt. Ett tag funderade jag seriöst på att börja sy upp sexiga dräkter för typiskt osexiga yrken som busschaufförer och telefonförsäljare och sälja dem. Det hade varit lite roligt faktiskt. Jag tycker det är kul att klä upp sig i olika dräkter, men jag är väldigt dålig på att vara seriös. Hittills har jag en sexig sjuksköterskedräkt och en sexig piratdräkt. Jag kan varken vara en seriös sjuksköterska eller pirat, fast det brukar bli bra ändå. Fast jag tror aldrig jag har haft på mig piratdräkten i syftet att vara sexig, däremot har jag haft den på ett bröllop. Helt seriöst. Visserligen ett halloweenbröllop men ändå..

/A

söndag 4 oktober 2009

Överraskning

Som A just skrev så hade vi en riktigt mysig helg. Vi hade planer på att gå ut på krogen på lördagen men det blev inte så. Som vanligt. Vi stannade hemma och hyrde film istället, inte illa det heller.

Jag fick en liten guldkant på min lördagskväll när A plötsligt gick iväg och kom tillbaka iklädd en sexig sjuksköterske-dräkt! Den är väldigt tajt med matchande trosor till. Riktigt het. Efter att ha suttit i soffan och druckit upp våra cider gick vi in i sovrummet och avslutade kvällen där. Varför gå ut på krogen och ragga när man redan har ett säkert ragg? ;)
Jag tycker om att hon anstränger sig ibland, kanske har hon också drabbas av Anna Anka feber måntro? Ja, jag klagar inte!

Filmsex

Det har varit en galet mysig helg. I fredags var vi på biodejt för första gången och såg "Flickan som lekte med elden" som lite oväntat innehöll riktigt hett flatsex. Det är ovanligt med en film som har homosexuella karaktärer, om den inte handlar specifikt om det här paret. Det behövs att gaysex också är med i filmer, precis som heterosex så att det normaliseras i folks ögon. Det blev verkligen knäpptyst i biosalongen när tjejerna på filmen slickade varandra. Som att folk inte vågade göra ett ljud, om någon skulle tolka det som att de inte var hundra procent okay med scenen.

Nu sitter vi i vår gamla lägenhet, på golvet i hallen och använder internet här. Imorn far jag tillbaka ut på landet för mer praktik. Jag är verkligen rätt opepp nu, men det är bara för några dagar den här gången.

/A

fredag 2 oktober 2009

En heel vecka. Nästan.

En vecka utan A. Eller hela 4 och en halv dag(ar) utan A. Det lät kanske inte så mycket men jag sakanar henne. Sitta i soffan tillsammans och bara mysa. Gå och lägga sig tillsammans, kramas tills vi somnar och vaknar upp lite halvt och inser att ingen av oss kan sova en hel natt så. Men det är mysigt. Idag kommer hon! Om cirka en och en halv timme. Jag har försökt snygga till lite i lägenheten men det är ju ändå flytt lådor överallt. Så hur snygg kan den bli? För tillfället i alla fall.

Hon har köpt en present till mig och hypat upp den. Det gör hon alltid! Hon kan få minsta lilla sak att låta som något fantastiskt och underbart, men jag börjar lära mig det nu. Haha. Fast, allting jag får av henne betyder något för mig. Som den gången hon kom hem från en resa och hade med sig en blomma hon snott från en rabatt för att hon glömt köpa något. Det måste väl ändå vara kärlek?

/Y

Biodejt

Nu far jag snart hem över helgen. Det ska bli så skönt! Ikväll ska vi på vår första biodejt, jag tror faktiskt aldrig vi har varit på bio bara vi två. Y ska få laga mat till mig innan tänkte jag, jag har verkligen ätit jättedåligt under den här veckan. Resten av helgen ska det mest bli en massa kramande och uppackande. Däremot inte så mycket bloggande eftersom vi fortfarande inte lyckats fixa något internet till lägenheten. Men på måndag ska det vara inkopplat tydligen.

Ha en jättefin helg!

/A

torsdag 1 oktober 2009

Mobilt ägg

En sån här kanske man borde införskaffa? Det är ett vibrerande ägg som reagerar på mobilsignaler. Så om man ringer/skickar ett sms till sin partner så vibrerar dennes ägg. Det vore lite roligt, speciellt när man är ifrån varandra på olika håll. Bara skicka ett sms och visa att man tänker på den andre. Det finns verkligen allt möjligt nuförtiden. Jag pratar med Y i telefon och vi pratade just om att det blivit lite mycket leksaker och lite lite "naturligt" sex på senaste tid. Jag älskar våra leksaker och att testa nya grejer men ingenting kan få mig att njuta som Y:s händer, mun, tunga. Även om leksakssex kan vara hur skönt som helst och jag kommer jättehårt så slår ingenting intimiteten som skapas när det bara är hon och jag, inget gummi eller silikon emellan.

/A

Skum dag

Idag har varit en sån dag då jag bara har tänkt på sex. Kanske för att man alltid vill ha det man inte kan få? På jobb såg jag en hushållspappershållare som såg precis ut som en dildo. Man behövde inte ens vara snuskigt lagd för att tycka det.. Den såg ut som en sån där designerdildo i sten, en sån som man funderar på hur den kan skänka någon njutning. Så fortsatte sen hela dagen. Jag har också haft någon skum dagdröm om Y som mina tankar har dragits till så fort jag haft lite att göra. Y var sjuk i influensa med hög feber så jag fick hjälpa henne att duscha. Hon satt naken på en pall i duschen och jag tvålade in hennes kropp och tvättade hennes hår. Det var inte direkt något sexuellt över det, bara att jag fick ta hand om henne. Jag undrar vad det säger om mig haha.

/A

En natt kvar

Bara en natt till innan jag är hemma hos Y! Och vår yttepytte lilla madrass som vi numera sover på. Men det är rätt mysigt ändå, det känns som när vi först träffades och Y hade en 80 cm säng som vi trängde ihop oss på. I början delade vi till och med kudde innan Y köpte en till. Nu har vi varsin kudde men delar å andra sidan madrassen med två katter så det blir rätt trångt och mysigt ändå. Jag sover inte lika bra utan Y. Innan vi träffades hade jag ofta svårt att sova och låg och vände och vred på mig långt in på nätterna. Men sen vi flyttade ihop har jag inte haft svårt att somna en enda gång, kanske för att vi ligger och snackar tills vi inte orkar mer och bara somnar. Eller för att hennes hår luktar så gott och hennes kropp är så varm. När vi skedar känns det som om våra kroppar passar perfekt ihop. När jag väl sover behöver jag lite utrymme men att bara känna att hon ligger där bredvid är helt underbart.

Nu ska jag ringa till Y och sen sticka till jobb. Ha en bra dag!

/A