onsdag 30 september 2009

Värmande sms

Jag har precis duschat för första gången sen i helgen, väldigt fräscht. Men det är så kallt i mitt rum här att jag inte känner för att ta av mig kläderna. I vanliga fall blir jag väldigt varmt när jag sover men nu hade det varit trevligt att ha en gosig flickvän här att skeda med. Istället får jag värma mig med ett gammalt överkast och lite snuskiga sms.

"På fredag ska jag knuff ner dig på vår madrass och smeka varenda millimeter av din underbara kropp. Sen ska jag försiktigt smaka på Carola, det var så länge sen sist."

Carola är Y:s fitta då, som jag berättade för ett tag sen.

/A

Pipparkakor

För någon dag sen när jag satt på en buss och halvsov så började jag drömma. Jag drömde att jag gjorde Y:s fitta i marsipan och var väldigt noga med att få den precis rätt, så att den skulle bli så lik originalet som möjligt. Efter det har jag börjat fantisera mycket om snuskigt julgodis, pepparkakor etc. Varje år runt jul dyker det ju upp såna här heterosexpepparkaksformar (imponerande långt ord!), man kanske borde leta upp lesbiska motsvarigheter? Ebay har allt. Eller så får man skära själv, jag är dock inte så konstnärlig av mig. Nåja, jag har redan bestämt mig för att göra Y:s bröst i pepparkaka. Det ska jag väl lyckas med i alla fall?

Y, min skrutt jag saknar dig! Jag tror det är därför jag tänker så mycket på dina bröst, eller nja det gör jag väl alltid?

/A

tisdag 29 september 2009

Jag vill också bli orgasmdrottning!

Jag satt och slösurfade på Aftonbladet, det finns inte så mycket att göra här ute på landet, och läste om en erotikcoach i Stockholm. Jag har haft en del seriösa funderingar på att utbilda mig till sexolog/sexrådgivare. Sex är väldigt intressant och faktiskt ett väldigt brett ämne när man tänker efter. Vår sexualitet och vårt sexliv är väldigt viktigt för hur resten av vårt liv fungerar och har en stor påverkan på vår hälsa. Jag och Y brukar dagdrömma om att öppna en sexaffär i vår sexaffärslösa stad. Det hade varit väldigt roligt och intressant men det är så mycket man drömmer om som man aldrig tar tag i. Men någon dag, så kanske..

Bara tre nätter till utan Y. Jag vet att det är töntigt att ha nedräkning när man är ifrån varandra fyra nätter, men jag är töntig. Vi är väldigt, väldigt töntiga.

/A

måndag 28 september 2009

Avskedssex

Nu har jag farit iväg och sitter över trettio mil från Y. Igår hade vi mysigt avskedssex, när man bara vill ligga nära, nära och känna sin partners kropp mot sin. Det var så intimt och mysigt. För heteros är det väl bara vanligt sex, när den ena ligger ovanpå den andre och man bara kör utan avbrott. Eller? Men när vi har sex brukar det antingen vara länge, länge och vi har en massa mellansnack, pussande, ret och ibland måste jag stanna upp och bara inse hur otroligt vacker Y är där hon ligger under mig alldeles naken. Andra varianten är någon form av petting, den lesbiska snabbisen kanske. Men sånt här intimt, enkelt sex har vi inte haft på länge. Vi har inte sex lika mycket nu som i början och så blir det ju. Men man tror nog aldrig att man själv ska hamna där. Jag vill inte vara ännu ett tråkigt sambopar som kör sitt fredagssex och sen är det bra! Vi har skyllt på att vi inte har samma dygnsrytm men nu när Y också har börjat plugga så får vi det. Då är det upp till bevis för vår del!

/A

söndag 27 september 2009

Dusch med bonus..

Nu är vi flyttade och nya lägenheten är invigd. Vi upptäckte också att vår nya dusch har en massagefunktion.. Jag blev glad över detta medan Y blev rädd att hon inte skulle duga nå mer. Nej, inte riktigt men jag gillar att onanera med massagestrålen. Vi hade en hemma när jag var yngre och den användes flitigt!

Tyvärr ska jag nu lämna både Y och duschen för att åka iväg på några veckors praktik, men det är inte så långt bort så jag hoppas kunna komma hem ibland. Men ändå, jag vill inte åka ifrån min älskade Y. Vi har varit ifrån varandra i flera månader för ett tag sedan och det var hemskt. Även om jag vet att det inte alls är samma sak nu så vill jag kunna komma hem till Y och krypa ner bredvid henne. Jag älskar att vakna bredvid henne varje dag och ligga och pussa på hennes rygg innan hon vaknar helt. Fast samtidigt är det mysigt att få sakna, att drömma och längta efter någon. I alla fall när man vet att det bara är för ett kort tag.

Vi har fortfarande inget internet i vår nya lägenhet så om vi är sega med uppdateringar så beror det på det! Men vi hoppas att det ska vara ordnat fort.

/A

fredag 25 september 2009

Trevlig helg

Nu blir det flytt hela dagen för vår del och sen vet vi inte hur lång tid det kommer ta för oss att få internet på nya stället så det kan bli klent med uppdateringar.

Men ni får ha en fantastisk, sexig helg!

/A

torsdag 24 september 2009

Packande, upphetsande..

Är det läge att bli galet kåt när man packar, är snorig av allt damm som yr upp och flickvännen är borta?
Svar: Nej.

Hur blir man kåt av att packa, bära på lådor och snubbla över saker i hela lägenheten? Förmodligen för att jag i stort sett aldrig är själv hemma och man vill väl alltid ha det man inte kan få.. Tyvärr lär det inte hända mycket på sexfronten ikväll när Y kommer hem heller. Om jag inte brottar ner henne i en flyttlåda och våldför mig på henne..

/A

onsdag 23 september 2009

Belöning

Nu har det blivit lite mycket familjesnack och lite lite sexsnack här på bloggen. Fast jag har inte så jättemycket sexigt att berätta faktiskt.

Y lovade mig en belöning om jag diskade vårt enorma diskberg ikväll. Nu kommer jag inte att göra det eftersom vi kom på den fantastiska idé att helt enkelt packa ner allting smutsigt och diska på vårt nya ställe, i vår nya diskmaskin. Undra om jag får min belöning ändå? Jag känner för att ge henne belöning i alla fall.. Eller kanske kompensation? De senaste nätterna har Y gått och lagt sig efter mig och när hon sen kommer till sängen så brukar hon ligga och kramas/tafsa. Det tycker jag är helmysigt, så klart. Men ibland vaknar jag inte när hon lägger sig i sängen och är då tydligen väldigt motsträvig när hon rör vid mig. Vänder mig om om hon försöker skeda, vänder mig på mage om hon tar på mina bröst och vänder mig på rygg om hon tar på min rumpa. Det känns väldigt elakt, fast jag inte menar det.

/A

Svar på kommentar 2.

Jag tänkte svara i kommentars fältet men hade för mycket att säga så jag skriver det här.

Schecter sa...

Tack för svaret! Jag tänkte att jag dock borde förtydliga det där med gaykompisen. Han hade lika gärna kunnat vara hetero, antar att just GAY-kompis just var en onödig detalj. Annat än att han då inte skulle kunna "råka" få barn, om man kan säga så. Han vill nämligen inte ha barn själv. Och jag är helt inne på er linje om att vilja ha den där kärnfamiljen (med en twist) med två föräldrar. Så om det verkade som att det skulle vara delat föräldraskap med gaykompisen och hans pojkvän så var det inte det jag menade.

Däremot blir det ju svårt att inte så småningom berätta för barnen hur familjen kom till. Att undanhålla vem donatorn var skulle kännas fel. Men jag ser det ungefär som tillvägagångssättet om barnet skulle vara adopterat: Vetskap om och till och med viljan att ha kontakt med någon man har biologisk koppling till är något man inte kan förneka barnet. Men så får man ju också understryka vilka det är som känner kärlek och ansvar för barnet, så att barnet inte automatiskt börjar känna att den biologiska mamman är mer av en förälder än den andra.

Ja, okej. Då misstolkade jag det :)

Aboslut, jag håller med om att barnet ska ha rätt att veta vem som är den biologiska pappan. Och enligt lag så har dom ju faktiskt rätt till det. Vad jag menade var att vi inte vill ha en tredje part som lägger sig i våran familj. En dag börjar nog barnet fundera på hur han/hon blev till. oundvikligt.
Och vi behöver inte veta vem pappan är om vi inte vill eller i vissa fall omöjligt för oss att ta reda på. Men barnet har ju som sagt alltid rätt till det. Precis som du jämför jag också det med adoption. Bara det att vi får vara gravida med allt det innebär och "lärt" barnet från början att han/hon har två mammor.
Och, ja det är ju viktigt att man tar samma ansvar för barnet. Oavsett vem som är den biologiska föräldern. Men jag tror att om man fostrar barnet tillsammans så har barnet allt den behöver, även om han/hon en dag skulle bli nyfiken på "pappan". Förhoppningsvis har vi gjort det bra så att han/hon inte saknar något och känner att vi är föräldrarna, inte spermadonatorn.

För mig är förälder och biologisk far/mor inte samma sak. Jag har själv växt upp med bara en förälder och så här i efterhand kan jag känna att jag missade en del för att jag inte hade en pappa. Men det är inte själva saken att han var en man utan mer att ha två föräldrar som älskar en sådär som bara föräldrar kan. Mans och kvinnoförebilder är för mig skitsnack. En BRA förebild är helt enkelt en bra människa med sunda värderingar.
För vad är manligt och kvinnligt? Och vem har bestämt att det ska vara så?

Ja, heminsemination är lockande. Men jag vet inte hur det fungerar då juridiskt sett? Känns som att det är en del papper att fylla i osv. Och är det samma lagar som gäller då? etc. Men det kan ju alltid kollas upp mer nogrannt när det börjar bli dags. :)

/Y

Svar på kommentar ang. barn

Schecter frågade;
Hur mycket har ni förresten funderat på hur själva barnskaffandet skulle gå till? Inseminering? Adoptera? Sex med en kille?
Vi har kollat upp lite smått det här med inseminering. Nu är det så att det skiljer sig från län till län. I vissa län kostar det om man är lesbisk? Men inte om man är ett heteropar som inte kan få barn av medicinska skäl. Vadå diskriminering?!
Annars har vi en vän som erbjudit sig att donera sperma. Om det blir jag som ska föda barnet skulle hans gener vara perfekt då han utseendemässigt har liknande drag som A. Samma kroppsbyggnad, liknande drag i ansiktet osv. Det finns chans att man får gå före i kön om man fixat en donator själv. Annars finns det något som heter korsdonation, det innebär att vi fixar en donator och ett annat par fixar en och så byter vi. Detta är ju bra om man inte vill ha sin vän som biologisk pappa. Men den här vännen som vi har är vi inte så jätte tighta med och han bor i en annan stad också. Så det är inte någon vi umgås med direkt så.
Här har vi trots att barn ligger långt i framtiden redan diskuterat möjligheten med en snygg bögkompis att bli donator för inseminering
Det är en bra idé, men personligen skulle jag föredra att inte ha någon pappa alls med i bilden. Detta kanske funkar för andra men det passar inte oss. Men barnet har ju guldläge här, tänk 4 föräldrar som älskar en oändligt! :)
Vi vill att vårat barn bara ska vara vårat. Dvs. inte blanda in någon annan, vi vill ha våran familj och leva som en familj. På sådär tråkigt hetero-vis ;)

Så för att faktiskt svara på frågan skulle jag säga att inseminering är något som ligger på topp. Antingen med vännens sperma eller med en korsdonation. (ska tillägga att det är en hetero kompis) Det är dessutom gratis att göra detta i Danmark. Eller en viss avgift men det är samma för alla. Betalar hellre det än en "diskriminerings avgift".

Adoption ser vi som en sista utväg, om vi skulle ha oturen att inte någon av oss kan få barn tex. Sex med en kille är uteslutet. Och som sagt, barn med en bögkompis är vi inte så pepp på. Alla sätt är bra, men alla passar inte alla.

Fast, detta är något som ligger långt bort i tiden. Men om kö tiden ligger på mellan 6 mån - 2 år så skadar det ju inte att börja planera lite i alla fall! ;)

Lycka till Schecter!

/ Y

tisdag 22 september 2009

Framtiden

Det här med att skaffa barn känns lite komplicerat när man lever med en tjej. Men både jag och A är på samma spår, en dag vill vi ha barn. Men inte änn.

Jag började fundera på heteropar som blir gravida av "misstag", välkommet men oftast oväntat. Det är ju något som aldrig kommer att hända oss. På ett sätt skönt att kunna planera in en sådan sak. Men synd på ett annat. Då kan det bli så att man går och väntar på rätt tillfälle att försöka och känner man sig någonsin riktigt redo för barn? Eller blir man det under dom 9 månaderna..?
Jag har några äldre syskon som alla har barn och vad jag vet så var det mer eller mindre oplanerade barn. I alla fall dom första till respektive syskon, men välkomna barn såklart..

Om det hade varit så att vi hade kunnat bli gravida på naturlig väg och om vi hade blivit det nu så hade vi behållt det. Utan att tveka. Skrämmande att tänka på det, jag känner mig mogen för barn. Men inte redo. Inte ekonomiskt, inte rent praktiskt. Studier ska avklaras, jobb ska skaffas, resor ska göras, giftemål osv..

Egentligen är det några grundkrav jag har på mig själv och oss innan barn börjar att göras.

1. Vi ska ha det stabilt ekonomiskt.
2. Vi ska ha varit tillsammans ett tag och bara varit "vi två" i ett par år.
3. Vi ska ha hunnit med våra resor vi planerat. Självklart kan man åka med barn men dom resor vi planerat är inte barnvänliga.
4. Vi ska vara gifta. Av juridiska och praktiska skäl, har man barn ihop ska man gifta sig. Tycker jag. Det är så mycket säkrare om man är gift. Tex. om en förälder dör och man har hus ihop och inte är gift. Då måste man flytta om man inte har pengar att köpa halva boendet. Hälften av sparpengarna på gemensamma kontot går till barnet osv. Man har ingen arvsrätt alls. Det går inte heller att skriva ett testamente, för barnet ska alltid ha sitt. Det känns oromatiskt att tänka så, men lagarna är gamla och man ska komma ihåg att när dom stiftades så var äktenskapet en ren affärsuppgörelse.
Men, bröllop är mysiga. Jag älskar dom. Och jag älskar A, så att lova och bekräfta vår kärlek inför släkt och vänner är något jag längtar till att få göra. Så det är inte bara av juridiska skäl såklart. Men innan vi skaffar barn ska det vara gjort.

Varför tycker folk att man kan skaffa tre ungar tillsamanns men att gifta sig är något man inte vill för då binder man ju sig? Skaffar man barn med någon så är man ju bunden till den mäniskan för evigt. Gifter man sig kan man skilja sig om det inte funkar..
Man ska gifta sig av kärlek, men det är väl ännu viktigare att skaffa barn av kärlek?

Det är vad jag tycker, men jag respekterar att folk är olika.

/Y

Inviga lägenheten

När vi flyttade in i vår nuvarande lägenheten sa vi att vi måste inviga alla rum. Nu när vi ska flytta härifrån har vi insett att vi har rätt många rum kvar, så det får bli till att ligga i i veckan. Bokstavligen. Men hur hett är det egentligen att knulla på köksbordet? Jag har aldrig testat så jag kanske inte borde yttra mig men med tanke på vår vanliga klumpighet så kan jag tänka mig att vi kommer att slå huvudet i kökslampa åtskilliga gånger och säkert ramla ner från bordet också.. Vi återkommer om hur det går.

/A

måndag 21 september 2009

Gömstället

Vi håller på att packa ihop våra liv och jag gick igenom vår sexleksakslåda. Vi har hunnit skaffa oss en fin samling i vårt åtta månader långa förhållande. Vi hade varsin dildo sen innan men resten är nytt. Hittills har förvarat alla våra snusksaker i en pappkartong under sängen men nu när man drar fram alla sina saker hittade jag en gammal rosa hattask i lack. Helt perfekt för leksaksförvaring! Fast kanske inte lika diskret haha. Om det står en rosa hattask bredvid en säng kan man ju ana vad som är i den..

/A

Bröst beroende och andra interna saker.

Jag tänkte dela med mig av några interna saker som vi gör. Jag berättade tidigare om "Cheesecake" och "Kladdkaka". Det här är väl på samma spår.
A har nämligen en favorit aktivitet som heter "leka i babygymmet". Hennes babygym. Sjukt namn jag vet men det påminner verkligen om ett babygym. Hon ligger ner på rygg och jag står på alla fyra över och hon leker med mina bröst med anisktet. Det låter skumt men det är mysigt, hon tycker det är mysigt. Att det heter babygym är liiite avtändande men den här aktiviteten har inget med upphetsning att göra. Det är bara roligt :)
En annan rolig grej är att vi kan vara helt inne i att hångla och förspela, sen går hon ner mot mina bröst och börjar tralla samtidigt som hon kysser och gnider ansiktet mot dem!? Typ någon sorts paus musik mitt i allt, jag frågade vad hon höll på med och tydligen var det något hon inte tänkte på haha. Ja, hon är söt och hon tycker om mina bröst. Tur är väl det ;)
Jag är mer av en rump tittare och kännare. Bröst är mysiga men jag tänder mer på en fin rygg och rumpa. Och A har en perfekt rumpa :D

Så, vad har ni läsare för speciella interna grejer med eran partner?

/Y

söndag 20 september 2009

En naken eftermiddag

Efter att ha varit ute och lekt med våra katter hamnade vi på något sätt nakna i sovrummet. Vi låg tätt omslingrade, pratade allvar, kittlades, skrattade, skojade och lekte med vår rabbit. Ibland älskar jag vibrationerna och ibland känns det bara för mycket. Först blev jag helt bortdomnad i klittan men Y visste precis hur hon skulle göra. Hon nuddade mig bara lätt, lätt med de vibrerande öronen på precis rätt ställe. Jag kom jättehårt och sprutade rejält. Helt underbart! På grund av Ys sjukhusbesök tidigare i veckan så får vi inte penetrera hennes fitta på ett tag. Jag saknar att få knulla henne hårt med en dildo men samtidigt är det en rolig utmaning. Att bara få fokusera på klitoris och inget annat. Mys mys!

När vi nu kom ut ur sovrummet upptäckte vi att klockan var halv sju. Hela eftermiddagen passerade tydligen när vi låg i sängen. Men det var de bästa sättet att spendera den på! Eller nja, vi har väldigt mycket att göra eftersom vi ska flytta i veckan. Men sex är betydligt trevligare än att packa böcker och sortera gamla papper.

/A

Kroppsvärme

Tidigt i morse kom jag hem efter en timmes promenad från stan, bussförbindelserna är inte de bästa på söndagsmorgnar. Min kropp var alldeles iskall och jag kröp ner i vår varma säng så att Y kunde värma upp mig. Jag blev lite besviken där hon hade på sig både linne och mysbyxor under täcket. Men de flög snart av och jag kunde värma mina kalla ben mot hennes varma hud. Underbart! Nu sitter vi här i soffan i våra matchande morgonrockar och äter frukost.

/A

lördag 19 september 2009

Sånt man bara gör när man är ensam hemma

Sitter och lyssnar igenom gamla låtar jag har på datorn. Sitter knappt här eftersom vi har två bärbara, men det är ju här all musik finns! Just nu är det Style som spelas, mysiga låtar.
Eller vad sägs om den här klassikern; http://www.youtube.com/watch?v=AbqQ-LdDGhM
Jag har fått någon dille på att sjunga om alla låtar till "gay låtar", speciellt svenska. Tex. om dom sjunger om att "han är mannen hon vill ha" sjunger jag tjejen osv. Det blir en utmaning att pricka rätt och inte bara hänga med. Haha, jag har fööör lite att göra! Eller det brukar bli så när A är borta, sitter och vrålar och sjunger falskt till allt. Det är bara när man är ensam hemma man gör sådant. ;D

/ Y

fredag 18 september 2009

Veva till dig en orgasm

Vi läste idag om en helt miljövänlig dildo. Man kan tydligen veva upp den i åtta minuter och sen vibrerar den i en timme. Man kanske kan väva in vevandet i förspelet? Om man leker rollspel till exempel mjölaren och pigan eller gatumusikant med en sån spelande låda som man vevar för att få musik och en het åskådare? Eller kanske inte. Den såg ju sådär skön ut dessutom, eller vad säger ni? Vi kör nog på våra batterivänner ett tag till, men det var en rolig idé!

Nu far jag snart iväg och är borta till söndag morgon, så Y får sköta bloggen fram tills dess. Ha en bra helg!

/A

Fotoerotik

Vi hann med att ta lite foton nyss, att fota heta bilder av sig själv är egentligen inte särskilt hett. Det blir alltid en massa fipplande med att hålla kameran rätt och dessutom så är det som är hett på riktigt oftast inte lika hett på bild, samt tvärtom. Men jag älskar att fota erotik, speciellt lesbisk erotik då av någon anledning.. Nej men allvarligt så är kvinnokroppen så oehört vacker och fotogenisk. Speciellt bröst, jag älskar Ys vackra bröst. De passar perfekt i mina händer. Överhuvudtaget är jag definitivt en bröstmänniska, jag älskar en kropp med kvinnliga former och mysiga bröst. Ibland känns det som om jag fokuserar för mycket på Ys bröst och för lite på henne. Men jag älskar dom så, fast det är klart att jag älskar henne mer.

Det går att leka och experimentera mycket med erotiska foton så jag ser fram emot fler fotosessioner med min älskade.

/A

Vår förlovning

Tänkte berätta hur det gick till när vi förlovade oss. Det speglar väldigt mycket hur vi är som personer och hur vi är när vi är tillsammans.

Egentligen börjde vi skämta om det väldigt tidigt in i förhållandet, men då mest för att testa gränser och se vad vi ville ha ut av förhållandet.
När vi varit tillsammans i ca. en månad åkte A iväg på en resa som skulle vara i tre månader. Jättekul. När man är nykär och bara vill ha mäniskan nära sig så åker hon iväg?!
Det var jobbigt och tufft, jag saknade henne varje dag och tänkte på henne hela tiden. Speciellt tufft blev det efter varje gång hon ringde, som var ungefär en gång i veckan. Det fanns ingen möjlighet att prata oftare.
Hade jag inte varit så säker på vad jag kände innan hon åkte hade jag aldrig tyckt det var värt att vänta. Men jag kunde inte tänka mig att vara utan henne, har aldrig trivds så mycket i någons sällskap som hennes. Vi var för bra för varann för att slänga bort det.

När hon kom hem flyttade vi ihop, vårat förhållande hade hoppat fler steg på tre månader än vad som är "normalt" eftersom vi var tvungna att ta upp saker i förskott så att säga när hon var borta.
Skämten om förlovning började hagla och att hon "på skoj" friade till mig en dag gjorde mig lite sur. För att jag tycker en sådan sak är viktigt och stort. Men det kanske också var ett test? Vad vet jag.

En solig dag i juli tog vi en promenad, vi stannade till i en lekpark och tog några bilder. I skogsdungen som leder till parken tar jag hennes hand och frågar om hon vill gifta sig med mig en dag. Väldigt spontant, jag hade planerat något helt annat men ögonblicket kändes rätt. Hon svarar utan ens en sekunds betänketid ja. Så from. den dagen var vi förlovade. Någon dag efteråt går vi tillsammans och tittar på ringar, hittar ett par vi båda tycker om och beställer dom. Skriver in det datumet vi lovade varann att vara tillsammans för evigt plus en mening från en väldigt töntig låt som blev vår för ett tag sen. Halva i min, halva i hennes. Tjejen i affären tycker vi var lite märkliga när vi bara snörde på ringarna i affären, men vi var ju faktiskt redan förlovade sedan två veckor tillbaks, ringen är bara en symbol. För mig i alla fall. Kommande helg går vi ut och äter en riktigt god middag och firar.

Så gick det till, kanske inte romantiskt i andras ögon men för oss var det perfekt!
Vi är inte så att vi tänkt gifta oss inom ett år, förlovningen känns mer som ett löfte om att vi båda är på samma väg och en dag kommer ett bröllop att ske. Vi har satt ett preliminärt datum, men det är längre bort än ett år :)

/ Y

torsdag 17 september 2009

She totally went for it

Japp, mitt mutnings försök gick vägen. Brukar oftast göra det. Så nu ska jag gå och uppfylla min del. Ni får naturligtvis höra om det imorgon som vanligt ;)

/Y

Muta

Y försöker nu muta mig med sex för att jag ska köpa godis till henne. Vad tycker ni? Ska jag falla för det?

onsdag 16 september 2009

Min komma-ut-historia

Y drog sin komma-ut-historia så jag tänkte dra min. Som för de flesta andra så har jag nog alltid vetat att det var tjejer som var min grej. Jag har alltid trivits bättre med tjejer än med killar och aldrig lyckats ha ett förhållande med en kille. Visst har jag gillat olika killar men det har alltid varit någonting som inte känns rätt. Jag har aldrig kunnat tänka mig att jag skulle spendera mitt liv med en man, jag tänkte inte precis att det skulle vara med en kvinna heller. Jag tycker nog mest att jag var lite märklig. I slutet av gymnasiet blev jag kär i en tjejkompis och då var det som om femöringen trillade ner. Varför har jag inte tänkt på det här tidigare? Jag tänkte ändå på mig själv som bi, jag hade ju ändå varit med killar och känt någon sorts kärlek. Fast nu skulle jag nog säga att jag är lesbisk, om man tycker att en naken man är väldigt avtändande och inte kan tänka sig ett förhållande med en kille så är man inte bi.

Min pappa har alltid pratat lite nedlåtande om homos, antagligen mest för att provocera mig. Ni vet typen "Jag har inget emot homosexuella, en på mitt jobb är bög, men jag skulle inte vilja att mina barn är det." Därför orkade jag inte ta den diskussion med mina föräldrar när jag började fundera på min läggning på gymnasiet. Jag orkade inte höra "det går nog snart över ska du se", som jag fått höra så många gånger förut. Men när jag träffade Y så blev det av. Jag var inte särskilt nervös, jag visste att de skulle acceptera det bara jag var lycklig. De blev inte särskilt förvånade, min pappa trodde redan att jag hade haft ett förhållande med den där kompisen från gymnasiet. När jag berättade det för min farmor sa hon bara "Ja det hade jag redan räknat ut, farmödrar är inte dumma."

Så jag hade också en väldig tur, jag har aldrig möt något annat än acceptans när jag har berättat om Y. Ingen reagerar konstigt när jag pratar om min flickvän, i alla fall inte vad jag har märkt. Vi har också tur och bor i en rätt stor stad som är väldigt öppen. Staden jag ursprungligen kommer ifrån är också öppen så jag har i stort sett aldrig personligen mött värre fördommar än den ovannämnda "Jag har inget emot homosexuella men..". Snart hoppas jag att ingen ska behöva höra ens sådana kommentarer. I Sverige är vi i alla fall på väg åt rätt håll!

Jag är kåt!

Efter en tid då sjukdom och andra åkommor härjat så är jag riktigt kåt. A gick och la sig tidigt igår för hon har ju den där skolan att gå till. Men jag satt uppe och till ett avsnitt av OTH började jag pilla på mig själv. Jisses vad skönt det var! (inte för att OTH är särskillt upphetsande men ändå) Såklart hade jag hellre velat att A pillade på mig men kändes oschysst att väcka den sovande skönheten. Men som tur var så gick det inte över då. Hon har lång dag idag, men när hon kommer hem ska jag överfalla henne!

/ Y

tisdag 15 september 2009

Fotografering

Det vi känner att vi saknar här på bloggen är foton. Men det är svårt när man vill vara anonym och inte vill lägga upp bilder på sig själv men samtidigt inte vill sno från google. Så imorgon ska vi köra ett fotopass och förhoppningsvis få en massa heta bilder! Dock är datorn med Photoshop på lagning men jag hoppas att vi ska kunna redigera och få upp lite bilder snart.

Hoppas ni alla har en mysig kväll.

/A

Nyknullad

Nyduschad och nyknullad sitter jag nu i soffan och dricker kaffe. Efter att vi klivit ur duschen knuffade Y ner mig på sängen. Hon började pussa min mage och sen letade hennes mun sig ner mot min fitta. Ibland gillar jag långa förspel men ibland är det underbart att Y är pang på också. Då känns det som om hon kan hålla på hur länge som helst. Till slut tog hon till fingrarna också och jag lyckades spruta ner henne rätt rejält... Det var väldigt effektivt mot tandvärk!

/A

God morgon!

Eller morgon, dag? Hursom, idag är A också hemma hon har inget i skolan så vi sitter och myser till dåliga lunch program. Hon är väldigt sexig i morgonrocken som är lite halv öppen sådär. Grrr ;)
Idag har vi hela dagen tillsamanns! Fast, A lider av tandvärk eftersom hon besökte tandläkaren igår.. Stackarn. Och jag ska ta det lugnt pga. ett läkarbesök som jag gjorde igår. Haha, ja rena rama sjukstugan här.

/ Y

måndag 14 september 2009

Okej okej..

Det är sant att vi skojar mycket med varann. Eller det är mest jag som dummar mig, men det blir ju aldrig tråkigt iaf!
Nåväl, ni hade bra gissningar om våran ålder och jag kan ju säga att det inte skiljer så mycket åldersmässigt mellan oss, en är ett år äldre än den andra och eftersom A pluggar på universitet/högskola så är vi nog i universitets ålder.
Men det är kul att höra vad ni är för några. Det är ju precis den målgruppen vi hoppades på! Vi började blogga för att vi tyckte det fanns för lite lesbiska bloggar om vardagsliv, med sex inräknat. Det är oftast antingen eller, sex eller Svensson. Dom har sin charm, läser själv många sexbloggar/Svenssonbloggar inget ont om dem, men vi ville göra en blandning. Vi ville helt enkelt dela med oss av vårat liv, dvs. som alla andras bara den lilla parentesen att vi är lesbiska. Det sköna med att vara anonym är att man kan skriva precis vad som helst och prata av sig utan hämningar. Man måste bara älska internet ;)

/ Y

Hört från sovrummet

Vi låg i sängen och kramades innan vi somnade igår.
Y: Det är blött i rumpan.
A: Jaså, du. Vad kan det vara...?
Y: Bajs!
A: Nej! Vad osexig du är.
Y: Ja, men i rumpan. Vad skulle det annars vara?
A: Ja, du vet ibland blir det vått och det kanske rinner.
Y: Blod?
A: Åh.

Ibland har vi väldigt osexiga konversationer haha. Fast det är därför jag älskar det här förhållandet, att Y är både min flickvän och min bästa kompis. Man kan säga precis det som dyker upp i huvudet utan att behöva tänka sig för. Det tycker jag är rätt sexigt ändå.

Jag älskar dig.

söndag 13 september 2009

Nöjen i sjukstugan

Det var länge sen jag var riktigt riktigt kåt. Tills idag. Visst blir jag upphetsad när vi hånglar och tafsar och kåt av förspel, men inte så som idag. Jag hade suttit och läst sexbloggar hela eftermiddagen och dessutom har jag och Y varit sjuka i helgen och bara suttit i soffan, småpussats och myst. Jag började smeka Y på benen och magen när hon låg här i soffan med datorn. Min hand letade sig ner och innanför hennes trosor och jag pillade på hennes venusberg en stund. Sen slutade jag men återupptog det efter lite gnynde ljud från Y. Vid det laget var jag fruktansvärt kåt och jag kände hur våt jag var. När Y till slut la bort datorn och började kyssa mig kände jag hur en varm våg gick genom hela min kropp och när hennes hand började leta sig upp mellan mina lår trodde jag att jag skulle bli galen om inte min fitta fick uppmärksamhet på direkten. Till slut började hon smeka mig utanpå mjukisbyxorna, bara det fick mig nästan att komma. Hennes hand letade sig sen ner innan för byxorna och hon fortsatte smeka mig utanpå trosorna. Hon kände hur kåt jag var och retades genom att ta det riktigt långsamt. När hon till slut förde in handen innanför mina trosor och mellan mina våta läppar så ville jag att det aldrig skulle ta slut. Hon fortsatte att bara nudda lätt, lätt vid klittan innan hon började röra fingrarna med hårda, kraftiga rörelser. Jag kom gång på gång och min fontän gjorde mina trosor och byxor alldeles våta.

Man får roa sig när man är sjuk. Till slut tröttnar man faktiskt på Ensam mamma söker och the Bachelorette.

Bella och Carola

Har jag berättat att min fitta är döpt efter Blondinbella? Jo, Bella heter hon och Ys händer heter Nils eftersom Bella och Nils tycker så mycket om varandra. Ys fitta heter Carola och mina händer Runar eftersom de tycker (nåja, tyckte) om varandra.

Vi har ingen aning om hur detta började. Vi flummade väl på sådär som vi brukar och kom på detta. Rätt länge så så vi "Vi måste sluta med det här" varje gång någon yttrade saker som "Jag vill klappa lite på Bella." eller "Carola är alldeles våt!". Men inte gick det att sluta med, så nu pratar vi hejvilt om Bella, Nils, Carola och Runar. Vad våra bröst heter är egentligen ännu bättre men dock vet för många av våra vänner det för att vi ska våga avslöja det här.

/A

lördag 12 september 2009

Hur gamla är vi?

När man läser en blogg blir man ju rätt nyfiken på de/den som ligger bakom den. Vi fick en fråga om hur gamla vi är, visserligen gillar vi att vara rätt hemlighetsfulla men ni får gärna komma med gissningar!

Fast jag är också rätt nyfiken på er som läser bloggen. Vem är ni egentligen? Tjejer? Killar? Flator? Smygflator? Snuskiga gubbar :)?

/A

Mys lördag

Idag drog vi oss ut på promenad. Vi gick till stan, hyrde film, köpte med oss sushi och A står och bakar bullar just nu. Den perfekta lördag kvällen. Helt ärligt tänkte vi gå ut ikväll men vi är båda hängiga så det blir bättre att stanna inne.
Som tidigare sagt så ligger snuskeriet på hyllan, men börjar bli kåt nu. Det har ju faktiskt gått flera dagar! Men orken är inte på topp. Men jag hoppas på lite pill ikväll ;)

/ Y

fredag 11 september 2009

Att komma ut ur den välkända garderoben

Jag har nog alltid vetat att jag dras till tjejer. Såhär i efterhand vet jag att jag faktiskt var kär i klasskompisen i 3an. Men vad vet man i den åldern? När alla vuxna säger att det måste vara en mamma och en pappa för att gifta sig har man ju inga tankar på att man kanske kan ha en liknande relation med en tjej. Det är fel på vårat samhälle med alla heteronormer. Att vara normal innebär oftast att tända på det motsatta könet. Bebispojkar ska ha blåa kläder, flickor rosa. Varför det? Blir dom bögar/flator annars?

Jag "kom ut" för min familj i januari i år. Jag hade träffat tjejen med stort T. (Alltså A). Men det roliga var faktiskt att hela familljen trodde jag var tillsammans med min bästa kompis som jag delade lägenhet med. Jag hade misstänkt att dom trodde det men lät det vara, helt ärligt så var det lite underhållande att se hur dom betedde sig när kompisen var med på middagar etc. Men ingen frågade. Vilket jag blev lite irriterad över. Ska poängtera att detta var innan jag sagt att jag dras till tjejer.
Hursom, jag berättade för min syster först. Det gick bra, hon sa bara att hon väntat på att jag skulle dra hem en tjej. Jag frågade hur hon visste det, hon svarade bara att hon alltid känt på sig det.
Kanske är det så, familjen vet mer än man tror. Mamma svarade ungefär likadant. Tillade också dom klassiska orden: "Bara du är lycklig". Jag var aldrig orolig för att berätta för mamma, hon är väldigt öppen på det sättet. Men samtidigt tror jag att det tar tid för henne att smälta det faktum att jag är förlovad med en tjej, att det är såpass seriöst. Jag tror att det bottnar i lite kunskap och det är klart, hon har ju aldrig varit med om detta. Ett ämne hon vet relativt lite om. Men hon frågar saker ibland och det känns bra att hon gör det, för det visar på intresse.

Det var den korta versionen. För mig gick det bra, jag har tur som har en sån underbar familj.
Men jag vet att alla inte är så lyckligt lottade.

/ Y

Jodå, jag håller med

Jag håller med A om att jag onanerar mer. Men jag är ju hemma om dagarna och ibland gör jag det för att jag har tråkigt och det är ju en trevlig sysselsättning ;) Å andra sidan så innan jag träffade A så onanerade jag nästan varje dag, det är det absoluta botemedlet mot stress och tristess. Det har inget att göra med A, vi har fantastiskt sex. Men att onanera är en annan grej för mig, min tid med mig själv. Men nu börjar jag också skolan, så de lär bli mindre sköna stunder med mig själv en tid framöver.

Nu är det lugnt på sex fronten, jag har blivit hängig och A känner sig inte heller helt 100. Vi får kramas och mysa istället. Heeelt okej de med ;)

/ Y

Onanitankar

Det var väldigt länge sen jag onanerade. Sen jag träffade Y i vintras har det nog blivit färre än fem gånger. Dels är det nog för att jag får tillfredställa min kåthet på annat sätt men också för att jag inte har tid. Jag är i stort sett aldrig själv hemma och när jag är det så har jag ingen lust. Y onanerar oftare än jag, kanske för att hon är själv hemma oftare. Eller så har vi bara olika typer av lust? Vad säger ni som läser, brukar ni onanera mycket när ni har partner?

/A

torsdag 10 september 2009

Mys under filt

Y kedjade fast mig i sängen igår. Jag älskar känslan av att vara fastlås, att vara helt under någon annans makt och bli dominerad. Hon började med att pussa min kropp och började sen smeka och slicka min fitta. Sen tog hon fram rabbiten och började föra de vibrerande öronen över min klitta samtidigt som hon satte sig över mitt ansikte så att jag kunde slicka henne. Jag tycker att det är så fruktansvärt hett att ha henne över mig sådär, allting jag ser, känner, luktar och smakar är henne. Jag kom innan långt innan henne så hon låste upp mig och sen fortsatte jag slicka men med hjälp av händer och tre olika dildosar så gick det ännu bättre.

Nu är vi både lite krassliga så det blir kanske lugnt på knullfronten för ett tag :) Men det blir kanske desto mer te, kakor, pussar och mys under filt.

/A

onsdag 9 september 2009

Irritationsmoment

Okay, jag har nog varit lite irriterande nu på morgonen med mitt "Javisst, master" och "Allt för dig, master". Men det är så roligt att reta Y, hon är så söt när hon blir arg. Dessutom får hon tillbaka sin gulliga ursprungsdialekt när hon blir sur. Fast nu är jag faktiskt kåt på riktigt. Det är jobbigt det där, när man inte tajmar varandra. Att jag är urkåt och så är hon inte på humör eller tvärtom. Vi har nog bott ihop för länge nu haha. När man inte känner för det hela tiden menar jag, kanske för att man känner tryggheten i att man faktiskt ses hela tiden och ens partner bara finns där.

/A

Master och Piga

Nu envisas A med att kalla mig Master hela jäkla tiden. Hon tycker vi ska leka ett rollspel som går ut på att jag är en finsk hemmafru, det är mitten av 80-talet och jag har en svensk piga för att jag själv var en när jag var yngre och blev utnyttjad av "min familj", så detta är mitt sätt att ge igen.
Rollspel javisst kanske, men hon gör det bara för att retas..

/ Y

tisdag 8 september 2009

Tankar

Ibland tänker jag väldigt mycket och lever i framtiden istället för nuet. Det är väldigt sällan jag tänker bakåt för gjort är ju gjort. Men ibland är det så irriterande att alltid leva i framtiden och aldrig i nuet. Jag ska börja uppskatta nuet mer, som att jag lever ihop med världens bästa kvinna. Har aldrig fått så många komplimanger av någon tidigare partner. Som säger att hon älskar mig varje dag och gör det på ett så ärligt och innerligt sätt varje gång. Det blir aldrig tjatigt att höra dom orden från henne, (som jag upplevt det med tidigare partners) nej, hon är världens bästa och jag är så otroligt kär i henne. Allt känns så självklart med henne..

/Y

måndag 7 september 2009

Fetischer

Alla har ju dom, även jag och A. Har många gånger fått önskemål av A att klä upp mig i min fotbollsmundering. Det är gulligt tycker jag, att hon tycker om det så. Jag har nog någon gammal matchtröja liggandes någonstans, jag sparar det till ett speciellt tillfälle.

Jag däremot tycker A är så otroligt sexig naken, alla tattueringar som passar så bra på henne gör det såå jäkla hett! Jag tycker tattueringar är riktigt hett om dom är fina och passar in på personen dom sitter på.. mmm. Mums..

//Y

söndag 6 september 2009

Vardagen

Ibland önskar jag att vi levde utan TV och datorer. Att vi bara kunde umgås och ägna tid åt de som finns i vårt liv. Som just nu, jag sitter här och bloggar samtidigt som min vackra flickvän sitter och spelar Mafia Wars på Facebook. Vi dricker te, har tända ljus och myser med katterna, och med varsin dator i famnen. Men det blir så i vardagen, man ägnar inte varje sekund man spenderar tillsammans med att faktiskt vara tillsammans. Fast ibland räcker det kanske med att bara vara nära, att hon sitter här bredvid mig och jag vet att om jag hade kastat mig över henne så hade hon släppt datorn. Den tanken räcker. Dessutom spenderar vi rätt mycket tid ihop då vi pratar/kramas/har sex/hittar på något tillsammans. Ibland måste man ägna sig åt sig själv och sitt liv också. Men det hade ändå varit skönt att komma iväg, bara vi två ut till en stuga i fjällen. Bara min älskade och jag, utan något annat som distraherar. 

/A

Rabbit strap-on


Nu sitter jag och drömmer on en sån här. Y älskar verkligen den där kaninen vi köpte och att kombinera det med en strap-on. Jag vill sätta på henne och höra henne stöna så där härligt som hon gör. Åh. Fast vi pratade om att vår nästa leksak ska bli något som är mer till för mig. Jag tycker inte om dildosar. Vi har försökt lite olika varianter och storlekar men det är inte skönt. Det kan vara skönt först men snart så gör det bara ont. Så det får bli någon sorts vibrator eller något annat. Någon som har något bra tips?

Fast även om jag älskar att testa olika leksaker och bara ja, leka så går ingenting upp mot Y:s händer och mun. Inget konstgjort som hjälper till, bara vi. Bara hennes kropp mot min, hennes händer som rör sig över min nakna kropp och hennes mun som kysser mig på de rätta ställena.

Sen känner jag att jag måste förklara att vi faktiskt har spontansex också. Som igår.

/A

lördag 5 september 2009

Planerat sex

I torsdags fick vi till det. Det var ett planerat sex. Vi åt middag, myste i soffan och kom överrens om att vi skulle gå till sovrummet och sedan dricka te efteråt. Det låter konstigt i mina öron, men det fungerar så. Vi fungerar så. Jag trodde aldrig det skulle bli så när man flyttar ihop, kanske för andra men inte för oss. Fast, så illa är det inte. Det är skönt att veta att man får något och att man kan ta sin tid. Inget stress, bara njuta av varandra. Så fel är det inte. Även om jag också skulle vilja bli uppvaktad med middag, ljus i lägenheten helt oväntat.. Men, sen har vi ju verkligenheten också. Någon måste plugga, få något gjort osv. Och om det alltid skulle vara så blir man ju less efter ett tag. Så planerat sex är inte så illa som det låter. :)

/ Y

torsdag 3 september 2009

Instämmer

Jag kan inte annat än hålla med Y. Det har blivit lite mycket vin och lite lite sex i veckan. Men så är det väl när man ska nollas, det är ju bara något man gör en gång i livet. Eller ja, det är min plan i alla fall. Men idag tog jag ledigt från nollaktiviteter och stannade hemma för mysig flickvänskväll istället. Vi pratade idag om hur dåliga vi är på att verkligen förföra varandra nuförtiden. Det blir mer "Du ska vi gå in i sovrummet?". Väl där kan vi mysa och ha långt förspel men ibland skulle jag vilja ragga upp henne. Men det blir väl lätt så när man bor ihop, det finns inte tid för det i vardagen.

Förresten så älskar jag också vår nya rabbit, enbart vibrationer på klittan kan bli för mycket men i kombination med Ys tunga är det helt underbart.

/A

onsdag 2 september 2009

Lite gnäll..

Inte så mycket har hänt på sexfronten. Som sagt, A har börjat skolan och har fullt upp med alla nollningsfester som anordnas. Jag ska inte gnälla, hade det varit jag så hade jag också sprungit på dom för att lära känna folk i nya klassen. Men jag tycker självklart också att hon kunde varit här med mig och ha "super hot sex" istället. Men man kan inte få allt ;) Tidigare idag onanerade jag, kanske får bli en omgång till om hon blir sen ikväll.