torsdag 30 juli 2009

Hemmagjort bondage

Vi har fäst ett par handklovar i vår säng. Så att de alltid är där när man får lust att använda dem. Detta kom väl till pass när Y kom hem efter förra helgen och jag bara hade längtat efter att få binda fast henne. I brist på annat tog jag två morgonrocksremmar och band fast hennes ben i sängen. Även om jag inte direkt är dominant i sängen, eller tänder särskilt mycket på att vara det så är det så otroligt upphetsande att se henne ligga där naken och fastspänd på mage. Då är hon bara min och jag kan leka med henne hur jag vill. Vi lärde oss att vår böjbara jellydildo inte fungerar särskilt bra bakifrån, den böjs bara hit och dit och inte som man vill. Annars tycker jag om den, i alla fall när jag får använda den på Y. Den är greppvänlig och mysig. Däremot vet jag inte om den är lika skön att bli påsatt med eftersom den är för stor för min trånga fitta. Vi får jobba på att töja ut den haha.

Om man skulle gå och ta bort våra hemmagjorda bondagerep innan vi får besök..

/A

Det här med LSD..

Inte drogen då, jag menar såklart den berömda Lesbiska Säng Döden.
Jag tror inte att den bara drabbar lesbiska par. Eller åtminstone har den inte drabbat oss. Vi har varit tillsammans i lite drygt ett halvår och bott ihop i ca. 3 mån. Hur som så har vi sex flera gånger i veckan, ibland flera gånger om dagen. Vi kan tex. aldrig titta klart på en film om vi ser den ensamma. Som jag nämde tidigare så tror jag att den drabbar heteropar likväl. Många av mina kompisar som har förhållanden med killar gör det bara en-två gånger/vecka.
Det handlar nog mer om att man blir bekväma med varann och utvecklar en komps relation istället. A är min bästa vän och den jag älskar. Just nu har vi en fantastisk fin balansgång.

/Y

  

måndag 27 juli 2009

Äntligen hemma

Efter några dagar ifrån A så är jag något så fruktansvärt sugen på allt vad sex innebär.
Har fantiserat hela helgen om vad jag vill göra med henne och vad jag vill att hon ska göra med mig.. Synd att hon är på jobbet nu.
Hon får mig verkligen att känna mig världsbäst i sängen. A är nämligen bland dom lyckliga få som kan få multipla och fontänorgasmer. Senast jag slickade henne kom hon typ sju gånger!
Förstår inte riktigt hur det går till, jag är mer den typen som kommer en gång, sen är det över.
Men som sagt, hon får mig att känna mig som en mästare och som den tävlingsmänniskan jag är så är det guld värt!

//Y

söndag 26 juli 2009

Gnuggförsök

Jag och Y har försökt testa lite olika ställningar där man gnugga fittorna mot varandra. Y hade sett någon video på youporn.com där två tjejer gör det, så här. Det ser mycket lättare ut när de gör det, nå vi får fortsätta att försöka. Inte mig emot..

/A

lördag 25 juli 2009

Ensam

Detta första inlägg blir något sex-löst måste jag erkänna. Y är inte hemma idag så jag får nöja mig med att skicka snuskiga sms om vad jag vill göra med henne. Satan, vad sugen jag på att ta på hennes vackra kropp. Men något sex-relaterat hände ändå idag. Jag hade precis tränat och gick till mitt skåp för att hämta schampo. Väl i duschen insåg jag att jag hade fått med mig det nyinköpta glidmedlet istället, nåja det hann inte hamna i håret i alla fall!

I brist på annat denna lördagskväll har jag laddat ner en lesbisk film "Loving Annabelle" och en serie "Tipping the Velvet".

/A